Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna28

suknie, sukienki wizytowe, wieczorowe, koktajlowe, Kraków, w Krakowie, gdzie ???

Polecane posty

Gość gość
O kurde.Kilka aktorek na Oscarach miało suknie Tadashi. Nie wiedziałam ze można je kupic w Polsce. Drogie są ???

Gość gość
Widzialam ta marke w Pasażu Weneckim. Ceny tak od 800 zł w górę ale większość powyżej 1000 zł. Sa bardzo ladne

Gość gość
Tylko w Pasazu weneckim czy jeszcze gdzies???

Gość Patrice24Wola
Ja się skłaniam ku polskim projektantkom, wiem przynajmniej, źe nie będzie w tym chodzić pół polski jak z H&M czy Zara. Ostatnio kupiłem śliczną kieckę od http://www.lemme.pl cudownie odszyta z delikatnego materiału, dziewczyny w Wawie mnie same na ulicy zaczepiają gdzie ją kupiłam hihi

Gość gość
Ja polecm Tadashi Shoji zwłaszcza dla dziewczyn w słusznym rozmiarze. Idealnie kryja niedoskonalosci.:)

Gość gość
W Krakowie chyba największy wybór oprócz tandety jest na ulicy Długiej. Trzy sklepy które przychodzą mi do glowy to Claudia, Pasaz Wenecki i Dezzin. Warto się tam wybrać.

Gość gość
Słyszalam ze podobno Anna Głogowska w Tancu z Gwiazdami często ma sukienki Tadashi z salonu Mr. Prestige. Ale nie wiem czy to prawda.

Gość gość
Nie tylko Glogowska. Polowa bab z telewizji nosi te sukienki. W każdym razie do tanich nie naleza ale podobno swietnie maskują mankamenty figury,

Gość gość
Sukces tych sukienek polega chyba na tym ze sa szyte w bardzo specyficzny sposób i z dosyć grubych tkanin a mimo to są wygodne i przewiewne. W Stanach jest mnóstwo salonów Tadashi w prestiżowych miejscach bo jest to marka luksusowa. W Polsce nigdzie nie natknelam się na ich salon a szkoda bo te suknie dzialaja cuda z sylwetka.

Gość gość
Napialam raptem jeden post a teraz ciegle dostaje wiadomości ze ktoś cos tutaj napisał. Jak to wylaczyc??? I jeszcze. Mam wrazenie ze nikt tutaj nie czyta ze zrozumieniem. Przeciez wyraźnie napisane jest ze ( napisze już drukowanymi) TADASHI SHOJI MOZNA KUPIC W KRAKOWIE W BUTIKU MR. PRESTIGE NA ULICY DŁUGIEJ. Sama tam kupiłam pare ich sukienek i pare miesięcy temu o tym napisałam bo rzeczywiście jakkobieta ma powyżej 40rozmiaru to te sukienki sa dla niej wymarzone.

Gość gość
Jak na luksusowa marke to ceny nie sa az tak astronomiczne. Za dluga koronkowa suknie placilam 1400 zł. wiec moim zdaniem przyzwoicie. Co druga na weselu corki się mnie pytala gdzie kupiłam.

Gość gość
1400 to nie jest mało ale pewnie była warta swojej ceny.

Gość gość
Bylam, widziałam, kupilam. A tak poważnie to sukienki na wieszaku wogole się nie preentuja a jak już się zalozy na siebie to nie chce się zdejmować. Pani w salomie tez jest bardzo pomocna i mila. Tylko trudno tam trafic. Nie dosyć ze Pasaz Wenecki jest mało widoczny to jeszcze sklep jest na samym końcu i latwo go przeoczyć.

Gość gość
Ja w Pasazu Weneckim dla siebie nic nie znalazłam bo widziałam same dosyć klasyczne fasony a chciałam cos awangardowego ale moja mama była zachwycona wyborem bo rzeczywiscie był bardzo duzy.

Gość gość
Kocham Tadashi.Przy moim rozmiarze 44 to prawdziwe wybawienie z kompleksow.Nie wiem jak to możliwe ale rzeczywiście te sukienki wyszczuplają..

Gość gość
Zagladnelam wczoraj do tego sklepu w Pasazu co maja Tadashi. Po pierwsze trudno go znalezc bo jest na samym koncu. Po drugie bardzo podobalo mi sie kilka sukienek ale nie bylo mojego rozmiaru a pani mi powiedziala ze sie nie da zamowic bo to sa krotkie serie z USA. Tak wiec obeszlam sie smakiem ale polecam wszystkim wiekszym paniom bo niektore suknie sa piekne.

Gość gość
Mialam podobnie ale dla mnie akurat sprowadzili mój rozmiar.

Gość gość
Najwazniejsze ze w tym Mr. Prestige wogole maja duże rozmiary bo zazwyczaj wszędzie rozmiarowka konczy się na 42 jakby wieksi ludzie nie istnieli.

Gość gość
Bylam ostatnio na Długiej i rzeczywiście wybór jest tak ogromny ze można dostać zawrotu glowy.

Gość gość
Zdecydowanie polecam butik Mr. Prestige na Długiej zwłaszcza paniom w większych rozmiarach bo maja dosyć sensowny wybor a także zamawiają na miare.

Gość gość
Bylam i rzeczywiście sobie cos upatrzyłam ciekawego.

Gość gość
Pofatygowałam się az z Kielc do tego sklepu z Tadashi bo slyszalam dużo dobrego na temat tych sukienek i się nie zawiodłam. Wrócilam z dwoma.Polecam

Gość gość
Polecam komentowany już tutaj sklep Mr. prestige na Długiej. Tobyl strzal w dziesiatke bo szukałam bardziej wystawnej sukienki a tam maja sprwadzane z USA. Niektóre naprawdę takie hollywoodzkie:)

Gość gość
Najwiekszy wybór jest na Długiej w Krakowie.

Gość annabell8
A wiesz już czego dokładnie szukasz? Może najpierw zobacz sobie na http://wedly.pl/sukienka-koktajlowa/ co jest modne w tym sezonie i jakie dodatki można zestawić z poszczególnymi sukienkami :)

Gość gość
Kupilam wczoraj fajna sukienke na Długiej w Mr. Prestige. Świetny salon. Jest na samym końcu Pasażu Weneckiego. Polecam

Gość gość
To dla mnie super informacja ze Tadashi można kupic w Krakowie. Do tej pory jezdzilam po sukienki do Warszawy bo uwielbiam ta marke za klase i styl.