Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna28

sukienki na studniówkę, Kraków, w Krakowie, gdzie???

Polecane posty

Gość gość
Moją szyła znajoma krawcowa, ale z tego co pamiętam w Galerii Krakowskiej jest taki sklep na piętrze od strony Carrefoura (chyba koło Apartu, w tym pasażu od strony przystanku Dworzec - Zachód), w której są tylko sukienki i tam było kilka ładnych w przyzwoitych cenach.

Gość gość
Super ze jest to forum bo inaczej w zyciu bym nie znalazła tego sklepu Mr. Prestige. Maja bardzo ladne sukienki. Sama dzisiaj wyszłam z dwoma bo nie mogłam się zdecydować. Jedna turkusowa ze zlotym gorsetem a druga dluga czarna przeswitujaca koronka. Jedna będzie na stodniówke a druga na slub brata. Polecam

Gość gość
Tez mam stamtąd sukienke:)))

Gość gość
Dziewczyny darujcie sobie internet jeżeli nie chcecie przezyc rozczarowania. Wlasnie odebrałam paczke. To co w niej było w niczym nie przypomina sukienki ze zdjęcia.

Gość gość
Polecam Pasaż Wenecki albo Dezzin na Dlugiej. Bardo fajne sukienki.

Gość gość
A ja byłam dzisiaj w tym Pasażu - kiecka boska ale mnie na nią nie stać. Mogłam tylko zamierzyć........

Gość gość
A ja bylam i kupiłam ( mamusia mnie bardzo kocha, hehehehe) dluga czarna koronkowa z wszyta zlota miniówa... Padna jak mnie zobaczą... zwłaszcza nauczyciele:))))

Gość gość
W którym salonie Kupilas ? Bo bylysmy z siostra w pasazu i widzialysmy tylko jeden salon. Duzy wybór ale wszystkie sukienki jakies takie babciowate. Wiec jeżeli tam to nic nam się tam nie podobalo. No i drogo.

Gość gość
Tam sa dwa salony. Gdybys czytala uważnie posty to bys wiedziała. Ty mówisz o pierwszym a ja o drugim czyli ostatnim. Pierwszy nazywa się Dk fashion a drugi Mr. Prestige i jest za zakrętem w drugiej częśc***asazu. Tam kupowałam sukienke.

Gość gość
Tez polecam wszystkim dziewczynom ulice Długa. Duzo sklepow. Ogromny wybór, różne ceny, tak ze kazda pewnie znajdzie cos dla siebie.

Gość gość
O nie!!! Tylko nie internet. Niby ceny okazyjne i kilka razy się skusiłam ale to co przychodzilo w paczce nawet nie przypominalo tego co było na zdjęciu. Zdecydowanie nie polecam kupowania sukienki przez internet.

Gość gość
Bo jeżeli chodzi o zakupy w necie to od razu trzeba zalozyc ze produkt nie będzie tak dobrze wygladal jak na zdjęciu. Wtedy nie ma rozczarowania. Ja tak robie.

Gość Alutka malutka
A ja byłam na tandecie wczoraj, tam są same ''gąbki'' albo ''ciotkowate''. Potem pojechałysmy do Pasażu - znalazłam odlotowa La mania ale mnie na nią nie stać bo kosztuje 460zł. Naprzeciwko Pasażu to samo co na tandecie a w Dezzine super kiecki dla idealnych dziewczyn - ja niestety mam 40-42. Więc w dalszym ciągu nie mam co włożyc na wesele w Walentynki. Macie pomysł?

Gość gość
460zł to nie jest znowu az tak dużo za wymarzona sukienke.... radze rozwazyc zakup niż szukanie byle czego za ciut tylko mniejsze pieniądze.

Gość gość
Ja sobie wczoraj kupiłam w pasazu dosyć awangardowa sukienke z białego koronkowego zakardu z czarnym tiulem. Bialy jest dosyć kontrowersyjnym kolorem na studniowke ale jest modny i mam nadzieje się wyróżniać.

Gość gość
ejjjj, to nie jest prawda ;) sukienki można znaleźć w necie za grosze, jak znacie swój rozmiar to dacie radę ;) ja mam z allinside super i zupełnie nie zgadzam się, że nie wygląda jak na zdjęciu. Leży idealnie ;) Bardzo mi się podoba, lepszej bym nie znalazła :D

Gość gość
Mysle ze to kwestia gustu i tego co się komu podoba. Nie wszyscy zwracają uwagę na jakość. Bo na logike biorac jak sukienka za grose moe być swietnej jakości. Ja w to nie wierze. Jasne ze kupując przez internet produkt znanej i dobrej marki się mało ryzykuje ale wtedy cena tez nie jest zbyt niska. Z własnego doświadczenia nie oczekiwałabym zbyt wiele od sukienki za 100 czy 200 zł. To przecież jest oczywiste.

Gość gość
No bo trzeba być niepoważnym żeby myslec ze sukienka za 100zł będzie wygladala tak jak podobna za 500zł. Albo ta za 500zł jak ta za 1000zł Lepiej polować na okazje w realu niż rozczarować się w necie.

Gość gość
No trzeba... ale głupich na swiecie nie brakuje.

Gość gość
Odwiedzilam Dluga w sobote i jak się okazuje finalnie wymarzona sukienke znalazłam w Mr. Prestige. Forum się przydalo bo inaczej bym tam na pewno nie trafila. Dzieki

Gość gość
Najpiękniejsze i największy wybór jest w sklepie Claudia przy ul.Długiej lub Św.Filipa .Kupiłam tam latem sukienkę na wesele ,teraz na Studniówkę i naprawdę polecam.Piękne modele,kolory i bardzo dobre ceny.

Gość gość
Byłam w Claudii, tam jest to samo co na tandecie, polecam Dezzine, tez na Długiej

Gość gość
Jakas masakra. Zostalam bez sukienki dwa dni przed studniowka. Krawcowa zawalila i zamiast tego co jej pokazałam na zdjęciu uszyla jakiegoś potworka w którym zupełnie nie da się wyjść.

Gość gość
Idź do Pasazu Weneckiego tam cos na pewno znajdziesz bo maja duzy wybor i fajne sukienki a jak nie to na Długiej jest jeszcze kilka sklepow.

Gość gość
W Claudii nie dosyć ze to samo co na tandecie to jeszcze kilkadziesiąt złotych drożej. Wiec już lepiej od razu wybrać się na tandetę.

Gość gość
W Dezzin rzeczywiście sa sliczne te sukienki ale wszystkie strasznie krótkie. Mierzylam kilka i mimo ze nie jestem wysoka to ledwo mi pupe zakrywaly. A już zupełnie nie wiem jak w tym siadac.