Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy schizofrenia to poważna choroba?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Jak to jakie leki prawdziwe ,naturalne i stosuje sie rozne techniki ,akupunkture medytacja,kształtuje sie nowe połaczenia mózgowe,praca mentalna

Gość gość
Jak to jakie leki prawdziwe ,naturalne i stosuje sie rozne techniki ,akupunkture medytacja,kształtuje sie nowe połaczenia mózgowe,praca mentalna :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
gość dziś Ale to jest tylko twój osad,a w bibli napisane,nie sadzcie abyscie nie byli sadzeni

Gość gość
gość dziś Na forum o którym pisałem który skupia schizofreników zdecydowana większość osób bierze leki i ma świadomość swojej choroby więc jak nie mam może obiektywnego obrazu, być może wielu jest chorych którzy nie wierzą w swoją chorobę i nie chcą brać leków zresztą na początku mojego leczenia też taki byłem.

Gość gość
LenkaMarlenka dziś samo zycie,kazdy człowiek w zaleznosci od warunków zmienia sie,pod wpływem emocji równiez i nawet tych z dziecinstwa,sa to trudne sprawy i nie nam tu o nich pisac

Gość gość
gość dziś wierz mi na forum wiele dyskutujemy o tym jak można wyleczyć schizofrenię alternatywnymi metodami ale jakoś jak dotąd nie spotkałem chyba żadnego przypadku aby to komuś pomogło, większość osób wie że musi brać leki i je bierze, Ty jak widać tylko coś słyszałeś o schizofrenii ale się z nią nie zetknąłeś, jeśli twierdzisz że akupunktura może pomóc pokaż mi choć jedną osobę której to pomogło. Ja natomiast mogę Ci pokazać dziesiątki przykładów którym pomogły dobrze dobrane leki.

Gość gość
gość dziś Chemiczne leki nie lecza,maskuja tylko objawy ,a ciagle bedziesz sie zmieniał,jak kazdy ,nic w miejscu nie stoi

Gość gość
Chemiczne leki nie lecza,maskuja tylko objawy ,a ciagle bedziesz sie zmieniał,jak kazdy ,nic w miejscu nie stoi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
gość dziś Gdyby ten chory miał jakiś dar od Boga to myślę że nie byłby on uciążliwy dla niego ani dla jego otoczenia a jak pisała tu osoba z jego rodziny jest inaczej.

Gość gość
gość dziś Jaki tam dobrze dobrane leki,ja to ci moge setki osób pokazac wyleczonych trwale akupunktura,tylko trzeba ja zastosowac,a nie tylko gledzic o chemii

Gość gość
"Jaki tam dobrze dobrane leki,ja to ci moge setki osób pokazac wyleczonych trwale akupunktura,tylko trzeba ja zastosowac,a nie tylko gledzic o chemii"

Gość gość
gość dziś I bedzie inaczej,bo kazdy jest na swoim poziomie rozwoju duchowego i czasami nie mozna sie porozumiec bo sa zbyt duze roznice

Gość gość
Jaki tam dobrze dobrane leki,ja to ci moge setki osób pokazac wyleczonych trwale akupunktura,tylko trzeba ja zastosowac,a nie tylko gledzic o chemii :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Nie chce setek pokaż mi historię choć jednej osoby w internecie wyleczonej ze schizofrenii akupunkturą. Ja Ci na forum o schizofrenii mogę pokazać mnóstwo osób którym udaje się normalnie funkcjonować dzięki lekom. Dalej twierdzę że ze schizofrenią się nie zetknąłeś tylko coś przeczytałeś o akupunkturze i myślisz że masz rację.

Gość gość
no i bardzo dobrze jakis gosc ładnie podkresla istotne informacje tłustym drukiem

Gość gość
gość dziś W internecie sa tylko sami chorzy co to sie chemia faszeruja ludzie prawdziwie wyleczeni nie siadza w internecie bo tu przeciez tego nikt nie rozumie,

Gość gość
Zwłaszcza niektórzy schizofrenicy...

Gość gość
wszyscy schizofrenik niczym sie tu nie rozni od tak zwanych zdrowych

Gość gość
gość dziś Ja myślę że jak ktoś by się wyleczył jakoś ze schizofrenii to by się podzielił tym w internecie a jak piszesz że to są setki osób to gdzie te historie ? Jak widać nie ma tych setek wyleczonych akupunkturą. Ja osobiście a akupunkturę nie wierzę.

Gość gość
Jak widać - schizofrenia to poważna choroba. Żal mi bardzo zawsze rodzin chorych osób. Bo to oni najczęściej cierpią.

Gość gość
A jak ty sie chcesz tu dzielic takimi informacjami??tu przeciez ludzie nie wierza i nie rozumieja,szkoda zdrowia na przekonywanie kogos

Gość gość
Te historie o ludziach wyleczonych przez akupunkturę są w głowie osoby, która to napisała.

Gość gość
gość dziś A mi nie zal tych rodzin bo bardzo czesto to własnie rodziny sa przyczyna choroby schizofrenika i musza to odpokutowac

Gość gość
gość dziś Ale prosze tu nie pisac,tego o czym nie ma sie pojecia

Gość gość
"A mi nie zal tych rodzin bo bardzo czesto to własnie rodziny sa przyczyna choroby schizofrenika i musza to odpokutowac" Kolejny przykład na to, jak pojmuje i rozumuje schizofrenik.

Gość gość
gość dziś to nie schozofrenik rozumuje,to rodzina powinna pojsc po rozum do głowy

Gość gość
W akupunkturę nie wierzę a medytacje to okultystyczne praktyki.

Gość gość
"to nie schozofrenik rozumuje,to rodzina powinna pojsc po rozum do głowy" Tak. Tak. A świstak siedzi i dalej zawija sreberka...

Gość gość
gość dziś A jak nie idzie to cierp ciało jakies chciało, i tyle schizofrenia jest choroba ucieczki od otoczenia a najblizszym otoczeniem jest rodzina,pokazuje poprzez chorobe ze nie chce juz z nimi byc

Gość gość
:D:D:D:D:D:D:D:D Ależ gościu mnie bawisz.... Ale skoro pomaga Ci to w Twojej terapii... To pisz wiecej głupot - pośmiejemy sie znowu :D