Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chorym psychiczenie człowiekiem bo zakochałem się w dziewczynie!

Polecane posty

Gość gość

która miała mnie gdzieś, terroryzowała, chciała mnie skłócić z każdym, manipulowała, nie szanowała, miała rozdwojenie jaźni, najpierw mnie kochała potem obrażała, dziewczyna która była brzydka i głupia, nie można było z niczym z nia porozmawiać, ubierała się tragicznie i na zakończenie próbowała podrywać moich kumpli. Na domiar złego okazało się że cały czas miała kontakt z byłym facetem, leciała na niego, i teraz sa w nieformalnym związku, ona mu daje w nadziei że on do niej wróci tak już od pół roku. Tak dziewczyna po prostu się mna bawiła i próbowała zmienić w byłego który na dodatek jest niższy, nie ma skończonej żadnej szkoły a jego jedynym zajęciem jest siedzenie przed telewizorem i n*******lanie na xboxie... Jak przestać o niej myśleć, szukałem innej,przespałem się z paroma dziewczynami, kilku nie znałem nawet imion ale jak tylko wszedłem na jej profil wszystko wróciło. Co robić?!

Gość gość
na dodatek ona cały czas będąc ze mną go obgadywała, wyjawiała wszystkie jego sekrety i że on jest idiotą a ja jestem z******ty i co? mam straszny żal do siebie że zmarnowałem z nią tyle czasu i własnych emocji.

Gość gość
pozwoliles na to.

Gość gość
czuje się już pół roku z tym tragicznie, po prostu nie mogę zniść tego uczucia, mam swój honor a ona go po prostu potraktowała jak szmatę, wycierała się mną uważając że wszystko to moja wina, niestety nigdy nikogo nie miałem a moi rodzice są zupełni inni, takie patologie widziałem tylko w telewizji.

Gość gość
Dlaczego tutaj taka cisza... naprawdę was teraz potrzebuję.

Gość gość
daj sobie spokoj.

Gość gość
próbuję ale jest masakra, co chwila myślę że on ją obraca albo dotyka, że ktoś inny może z nią uprawiac seks i być mimo że jak z nią byłem to wiedziałem że kiedyś będę musiał się z nią rozstać bo zniszczę sobie życie. Ta kobieta mimo tego że jest brzydka i ma okropny charakter to uważa że jest jedyna najmądrzejsza na świecie.

Gość gość
nie wiem co zrobić,naprawdę :(

Gość gość
o co ci chodzi? wiedziales ze ogien parzy, wpakowales paluszki a teraz narzekasz ze poparzone? na przyszlosc znajdz sobie ladna i madra i nie daj sie terroryzowac juz nikomu

Gość gość
a niech rzyga do konca, kiedys mu przejdzie

Gość gość
aleś głupi. umów się z tamtym kolesiem, powiedz mu wszystko co tu napisałeś, a ona dostanie od niego wp*****l bez twojego udziału. za świństwa się płaci.

Gość gość
pisałem już do niego ale nic nie odpisał,

Gość gość
za jakie swinstwa? koles uwaza d**e za brzydka i glupia, w dodatku schizofreniczke (juz samo to powinno go zdystansowac do tego co laska wyprawia) wiec niech mi ktos wyjasni O JAICH SWINSTWACH TU MOWA?

Gość gość
moze wcale nie jest taka brzydka czy tam glupia tylko probujesz ja sobie obrzydzic? albo faktycznie masz jakies braki umyslowe,inaczej niestety tego nie widze

Gość gość
taka brzydka i głupia a wszyscy na nią lecą nie wyłączając ciebie... coś niesamowitego

Gość gość
nikt na nią nie leci, jej były facet sam zerwał przez smsa po 2 miesiącach a oni według tego co ona mówiła nie widzieli siebie od 1,5 roku więc chyba to raczej on nie leci ale korzysta jak ona daje.

Gość gość
nie wiem czy normalna laska po rozstaniu piszę do znajomych faceta i pisze jak z niego jest zjeb i żeby oni uważali, bo na pewno nie normalna

Gość gość
Marna prowokacja. Ludzie przestańcie pisac takie głupoty. Ja pierdziele

Gość gość
ja tez sie zakochalam

Gość gość
to nie jest prowokacja, naprawdę mi na jej puncie odbiło mimo że nie chciałbym być z nią ani sekundy bo jest męcząca i toksyczna

Gość na pocieszenie
Zakochalam sie w facecie, ktory nie dorownywal mi niczym. Doslownie. Moje zainteresowanie bylo szokiem nawet dla niego. Rzucil mnie po paru miesiacach a ja rozpaczalam jak jakas oblakana. Po czasie nie moge w to uwierzyc.

Gość gość
znajdź inną, proste, potem będziesz się z tego śmiał i będzie tobie wstyd że na takie bzdury marnowałeś swój czas !

Gość gość
20:58 naprawdę jest lepiej, ja niestety też sie sobie dziwię bo ta dziewczyna nie ma żadnych zainteresowań poza obgadywaniem znajomych oraz oglądaniem seriali, po prostu nic. Kiedyś chciałem ją zabrać na kajaki to powiedziała że nie bo jest tam brudno a ona nie lubi sie męczyć.

Gość gość
tia.. nikt na nia nie leci a ty biedny poleciales i teraz musisz ostrzec wszystkich ze polecenie na nia skutkuje wyladowaniem w lozku z przypadkowymi d****i yeah gratulacje chlopcze, podobasz mi sie ile bierzesz za numerek? :classic_cool:

Gość gość
Poleciałem na nią bo mam taki gust ale mimo wszystko nie podobała mi się w 100% i ona to wiedziała a były wciskał jej kit że jest najwspanialsza na świecie do czasu aż powiedziała że "koniec z seksem bo nie wiem po co dla ciebie jestem". A mimo to ona uważa że on ją kocha ale ona go bardzo tym zdenerwowała i dlatego zerwał... Jaki koń jest każdy widzi.

Gość gość
ja zakochalam sie w nieodpowiednim facecie.

Gość na pocieszenie
He he, moj obiekt milosci nie potrafil napisac jednego zdania bez bledu a jego zainteresowaniem bylo picie z kolegami i narzekanie na wszystko

Gość gość
za wyjatkiem niewidomych rycerzyku na juz-nie-bialym koniu :classic_cool: