Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci mają znacznie większe wymagania.

Polecane posty

Gość gość
Babki są praktyczne bo biorą faceta, który ma pieniądze dlatego może być brzydki, brzydkie i przeciętne też mają facetów fajnych prawie wszystkie męzatki są brzydkie.

Jeżeli Twój facet ma coś do Twoich cycków to prędzej czy później się o tym dowiesz bo w którymś momencie nieświadomie ci zasugeruje, że lepiej byś wyglądała z większymi lub palnie inną gafę. I wtedy masz rozeznanie, że takiemu facetowi należy pokazać drzwi.

Gość dwudziestasiodmagodzina
Moj facet mowil mi ze lubi moje piersi i widze to po zachowaniu :-P nie jest tez nastolatkiem zeby duzy biust byl wyznacznikiem kobiecosci. Problem nie istnieje i nigdy nie zwalalam tego ze dlugo bylam sama na biust, bo to glupota.

Ja to pisałam do tej, która podejrzewa swojego o wystawianie tematów na forum o jej małych cyckach.

Gość gość
jeden lubi male .drugi duze

Aha ale ona tu chyba nie pisala tylko gdzie indziej. Ale to pewnie byla nastolatka albo do 21 ;-)

"Gorzej jak facet, którego kochasz zakłada tematy "moja dziewczyna ma małe cycki" a Ty nawet o tym nie wiesz... " xxxxxxx Chyba jednak pisała tutaj ;)

Ha! Faktycznie cos mi sie potego tego A Jakie to smutne zycie z takim przeswiadczeniem ze nie jest sie idealna, w zwiazku z czym nie moge liczyc na prawdziwe uczucie... Zadziwia mnie myslenie polskich kobiet...

Gość Totatooot
Bo wszystko,a przynajmniej większość siedzi w głowie.

Myslalam dzis o tym w tramwaju i nawet widzialam taka laske - jak ona stala na tym przystanku, starala sie byc idealna jakby ktos jej robil wlasnie shoty na okladke... A wszedzie te nienaturalnie ciemne dorysowane brwi i wypiete tylki... BO Tak trzeba zeby sie podobac facetom. Zal bierze...

Bo Natalia Siwiec tak robi, a na nia wszyscy leca. Buahahahaha