Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci moglibyscie pokochać grubaskę

Polecane posty

>>>Faceci moglibyscie pokochać grubaskę ?<<< A skąd takie głupie pytanie? Byłem na ślubie niepełnosprawnej dziewczyny na wózku inwalidzkim. Jej stan mógł się tylko pogarszać :(, nie było żadnej nadziei na polepszenie :(. Na drugi dzień, świeży małżonek :) poprosił mnie o doradztwo w założeniu dość sporej firmy. Facet nie był z pewnością biedny, był za to barczysty i wysoki (ponad 180cm). Kochał swoją nową żonę i z przyjemnością nosił ją na rękach :). Ja na taki związek, chyba bym się nie zdecydował :(. Kochałem dwie "grubaski" i byłem z nimi szczęśliwy :). x Uważam, że trzeba być WYBITNYM KRETYNEM, by nie rozumieć, że prawdziwa miłość nie zależy wyłącznie od wyglądu. To, co kretyn zakładający ten temat, nazywa miłością, to zwykłe pożądanie i dla PRYMITYWÓW jedyna forma "miłości" :(.

Gość gość
Misio1 tylko 2 :(?A ja sadziłam ze miałes mase,uuuu nawet one Cie chciały....

Gość gość
nie wyobrażam sobie mieć chudej partnerki, moja była tak się odchudziła że zabiła mój apetyt seksualny, na kobiety które mają mniej niż 120 w biodrach wogóle nie patrze i niedługo przyjdzie mi żyć w celibacie

Gość gość
22:05 prowo?Ja nawet 100 nie mam,a wiem ze mam za wielkie jak slon jakis.

>>>nawet one Cie chciały....<<< Chciały mnie różne :D i dzieliłem swoje życie z kobietami o różnych gabarytach. Ciekawe jest to, ze gdy mam ochotę sprawdzić swoją atrakcyjność, to łatwiej jest mi oczarować dziewczynę szczupłą od "grubaski" :(. Dlatego uważam, ze tylko IDIOTA ocenia atrakcyjność kobiety wyłącznie wg jej wagi :D.

Gość Cyganeczka1
Nie bardzo,kobieta musi mieć figurę zeby zwrocic uwage faceta w REALU.

Gość gość
po co takie pytanie... wystarczy czasami spojrzec na pary na ulicach czy wsrod znajomych... facet szczupły przystojny a kobieta grubska fuj... Więc uważam że faceci chyba nawet lubią takiegrubaski mimo że mówią co innego, że niby ma być szczupła i wgl. Jasne...

Gość Palikarp
można pokochać ale jak to zrobić aby się dostać do vaginy ?

Gość Cyganeczka1
Moja droga,a nie pomyslałas że sa z nimi bo wiedza ze lepsza ich nie ze chce?To ze sa szczupli,nie znaczy że są pewni siebie,prawda?

Gość gość
żadne prowo, miałem kobiete z takimi biodrami, wiem bo razem mierzyliśmy i była mega kobieca

Gość Cyganeczka1
To ja juz tysiac zgrabniejsza jestem od twojej słonicy :P

Gość gość
Tylko taki którego zadna nie chce.