Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fithotbabe

Body revolution zmieniamy sie na lepsze

Polecane posty

tak kochana to są typowo siłowe treningi. Wow ruszasz z insanity super ja nie mam takiego powera

Najważniejsze Aga aby cwiczyc to co nas kreci;) mnie na razie nic nie kreci:p ale po insanity mialam dosc szybkie spadki dlatego taki wybor:) a ze mi przybylo.....:o to nie mam wyjscia:p wazne ze wzielysmy sie za siebie a to duzy krok do przodu:) teraz trzeba ten krok utrzymac

Gość wikia
hej laski! steskniłam się za Wami:* sprawdzcie maile, naskrobałam cos:)

Wikia kochanie czytalam maila odpisze wiecej pozniej bo jestem teraz w pracy. Gratuluje! Verunka powodzenia z shaun T. Aga ja tez przeniose to do silowni. Dzisiaj wysylam cv z moim o prace na silke Trzymajcie kciuki

Melduje sie. Back zaliczony- calkiem ok, ale w niektorych setach no niestety, nie mam wystarczajacej ilosci ciezarkow, ale cwiczenia dobre sa. Total Body Circxuit- T25- zrobione, na dodatek, zeby sie spocic jako cardio. Podzialalo. Dieta dzisiaj tak sobie. Tzn okolo 1700kcal, ale za duzo w niej jablek (4!!), wolowiny ( nie jadlam juz drugi rok, zjadlam dzisiaj 250 gram na dwa razy). W sumie moze byc. Musze ograniczyc mleko. Tez za duzo. Po treningu- moze z 10 gram szejka, tak zeby cos miec w brzusiu.

Gość fithotbabe
halo halo zyjecie :)

Gość agazgaga
hej ja jestem po treningu .Kupiłam pulsometr więc go wypróbowałam i dopiero po 12 minutach zajażyła że nie wlączyłam licznika hahaha ale mimo to bez tych 12 minut spaliłam 281 kcal tak tak to mało ale ustawione miałam na cardio a trening był interwałowy a wiadomo inetrwałowy krótszy i spala się jeszcze długo po . Na pewno to były interwały dlatego że po zakończeniu serii puls schodził do poziomu optymalnego a za chwilę po rozpoczęciu nowej pikało że mam zwolnić haha bo przekraczam bariere hahaha ale jestem happy niedodawałam dodatkowego cardio jak miałam w planach dlatego że dałam z siebie maxa w interwałach (puls dochodził do 190) na dziś wystarczy. Do jutra papa

Brawo aga! Ja dzisiaj nie robilam bo w szkole mialam 1.5 godzinne cardio: lekcje jak tworzyc uklady, momentami bylo ciezko, w sumie to rece mnie pieka:) dieta OK. ide spac, jutro przenosze sie na silownie, czas budowac cialo bez sciemy. Widze ze moje ramiona naprawde sie bardzo zmienily, maja piekny ksztalt , takze laski: SILA TO PODSTWA i dieta A co z Veruna i jej obiecanym insanity ?? Halooo Veruna, nie opierrr * sie tam, tylko do robotki.

Gość agazgaga
hej ja dzisiaejszy trening przekładam na jutro będę miała więcej czasu dzis zrobię sobie wolne. Potrzebuje tego wczoraj miałam ciężki dzień

Gość agazgaga
czy ktos tu wogóle jeszczv jest Veruna? Lajtowo? Może w poprzednim wątku zapytam?

Gość kinia84
a może tutaj ktos mi pomoże? mam pytanie do osób znających się czy ćwiczenia typu split są dobre na redukcji?. Mam do zrzucenia jakieś 5kg ale jednocześnie bardzo dużo do ujędrnienia moje ostatnie przygody z ćwiczeniami dywanowymi spowodowały że moje ciało nieco sflaczało :(. Szczerze to znudziło mi się skakanie przed monitorem. Mam jeszcze sporo tłuszczu zwłaszcza na brzuchu. Czy ćwicząc siłowo 6x w tygodniu własnie split pozbędę się fatu? Oczywiście zdrowa dieta jest

6 dni w tygodniu, mysle ze za duzo sily. jesli wczesniej nie cwiczylas silowo, to rob sobie 3 razy w tygodniu program na cale cialo, plus jakies cardio, pomiedzy, tzn co drugi dzien. np. sile rob PONIEDZIALEK- SRODAY- PIATEK cardio wtorek/ czwartek , mozesz jakies brzuszki dodac w te dni. sobota/ niedziela wolne. pamietaj o diecie, bo to naprawde dieta buduje cialo. na nic sie zdadza cwiczenia jak nie jesz prawidlowo. Zadnej glodowki. Chcesz do nas dolaczyc ??? pliss!! chetnie cie przyjmiemy !!!! :)))

Gość gośćVeruna
Hej laski nie miałam czasu napisac, teraz tylko się zamelduje i uciekam dalej... święte słowa Elizy bez diety jest DUPA!!! możesz zrec ćwiczyć ile chcesz a tak efektow nie będzie, nigdy w to nie wierzyłam, ale jednak racja:p wczoraj odpaliłam plyo....:o co tu dużo pisać:/ dziś niestety wracam pozno do domu wiec nie będę miała kiedy cwiczyc jutro powtorze plyo, jutro wieczorkiem się odezwe po treningu:) udanego weekendu:**

Veruncia, brawo! Moze za duzo na siebie dajesz, insanity to naprawde ciezkie treningi, nie musisz ich robic, zeby schudnac. Widze, ze meczysz sie z tym. Prosze odloz niezdrowe jedzonko i do dziela ok. Apropo niezdrowego jedzenia, dzisiaj zjadlam 50 gram gorzkiej czekolady, oh co za rozkosz:) Jestem po treningu na ramiona, na silowni! Dalam sobie w kosc, juz czuje. Aga, jednak lepiej cwiczyc na silce, mozesz sobie zmieniac ciezary ile chcesz. Dzisiaj juz nic wiecej nie cwicze. Jutro dzien wolny , ale zrobie sobie tak jak Verunka : Plyo. Moze p90x, on ma fajne Plyo. Albo sobie jeszcze fajne treningi : seria Flex 21, i Chalen ma Plyo. Mam juz w kompie.

Gość fithotbabe
Dzisiaj jednak nie cwicze. Jestem. W szkole. Zajecia z odzywiania i silowni takze cos tan bedziemy cwiczyc. Bola mnie jeszcze ramiona po wczorajszym Uffff

hey jak tam? ja dzisiaj zajecia w szkole, juz zaliczone. wieczorem ide do kina. dieta okolo 1720 kcal Nie cwicze nic, choc troche powtorzen zrobilam na silowni , ale nie moge tego zaliczyc jako trening. A wy jak tam?? wikia??? kochana jak sie czujesz? Veruna? lajtowo? Aga!? W ogole to ktos tu jeszcze zaglada. jak tak dalej pojdzie to ja tez przestaje pisac. szkod aczasu pisac do siebie

Gość Veruna
hello:) jestem po plyo hmmm tak mi dal popalić trening ze mam reset mózgu:p o niczym nie jestem w stanie myslec....polecam na problemy aby się na chwile wylaczyc;) ciężko było, ostatnio się bardziej oszczedzalam przez chorobę, dzisiaj postanowiłam dac se w kosc,bolalo mnie w klacie ale nie wiem czy to z braku kondycji czy jakies oskrzela czy co:/. po treningu jem jajko i banana Elizka a Insanity wyjdzie mi na dobre:p i przynajmniej kondycji trochę zlapie:D czuje się jak w transie heheheh co ten Shaun ze mna zrobil:p lece pod prysznic miłego wieczorku:**

Gość agazgaga
Eli ja dziś jestem na rodzinnej imprezie więc proszę o zwolnienie z pisania :-P

Gość agazgaga
hejka ja wczoraj się nażarłam jak świnia heh dziś dieta ścisła nie ma że boli na śniadanie serek wiejski i banan zaraz się ubieram i lecę na siłkę tzreba spalić ten wczorajszy nadmiar całe szczęście że starałam się jeść takie rzeczy które nie są zbyt tuczące jak kurczak, brokuły, tortille ale takie inne z serem białym i warzywami bez sosów. tylko ciastem nagrzeszyłam ale nie jadłam sałatek z majonezem jaj w majonezie tłustych mięs nawet jestem z siebie dumna bo zawsze zjadam sałatki a wczoraj się powstrzymałam :-)

Hej jestem po silowni spalilam 498 kcal nie dziwne ze nie mialam efektow poprzednim razem jak chodzilam na silke skoro w godzine spalilam tyle to ile musialam spalic w dwie nie dziwne ze organizm sie buntowal przy diecie 1500. Ten pulsometr to dobia inwestycja moge kontrolowac intensywnosc by trening byl efektywniejszy. Ide popoludniu zobaczyc silownie na powietrzu

Kobieta nam powiedziala ze spala sie na godzine cwiczen silowych od 220 do 450kcal. Te 200 jak robisz wiecej powtorzen z mniejszym obciazeniem.

Gość Veruna
Hej ja dzis nie cwicze mam okres zobacze czy jutro insanity bdde kontynuowac zalezy jak z brzuchem itd albo cos lekkiego wlacze

Gość Veruna
Dzien dobry:) jakie plany na dzis?:) u mnie dzis cardio power & resistance nie jest taki straszny trening wiec dam rade:) brzuch nie boli wiec spoko... wczoraj na wieczor wypilam kawe i nie spalam do 4:/ oczywiscie sie spoznilam do pracy:/ powiedzcie dziewczyny jak to jest z bialkiem z odzywka czy cwiczac same insanity przyda sie bialko? A jak to sie ma np. Do jillian michaels? Bo tak sie zastanawiam czy czasem nie kupic, bo na redukcji chyba sie przyda skoro trzeba dostarczyc 1-2g na kg masy? Elizka jak mialas 70 kg bralas bialko?

Veruna nie bralam nic i teraz tez za duzo nie pije. Lepiej sie zdrowo i naturalnie odzywiac Ja zaczynam cykl od poczatku bo wczesniej nie mialam ciezarkow to sie nie liczy Po pracy ide na silke

Gość agazgaga
e tam ja jadę dalej ćwiczyłam cały tydzień nie zawsze było lekko więc zaliczam dziś nogi jeszcze prze demną zrobię wieczorem a po jakieś 30 minut cardio :-) Lajtowo co ty teraz cwiczysz?

super aga ja dzisiaj robilam , tak jak mowilam klatka piersiowa o matko, ale sobie dalam i rzeczywiscie ciezarki szly 2 razy wiecej niz tydzien temu Veruna jak dieta? Moja dieta: owsianka 2 kromki chleba z indykiem losos 220gram z makaronem, brokuly 2 jajka, indyk owoce: pomarancza, banan kawaleczek sera brie

hello:) jestem po treningu:) zmykam pod prysznic zaraz m jak milosc:D a dietka śniadanko platki orkiszowe z woda i mlekiem, ja robie pol wody pol mleka;) gratisowo bananik w pracy 2 kanapki z wedlinka kolacja kurczak ze surowka i zaraz machne na szybko serka wiejskiego troszkę ciaooo do juterka:*** Elizka ile bierzesz na klate?:P