Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sympatyczny24

Która z Was chciałaby zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość Sympatyczny24
"swój post skierowałeś między innymi do kobiet, których partnerzy są bezpłodni- koniecznie chcesz w pysk dostać w zakresie tej "przyjaźni"? " Wszystko było by jawne, za zgodą partnera. Poza tym to przyjaźń, wyluzuj....

Gość gość
No ale zanim włożysz, będziecie para pół roku? czy od razu chop do wyra? Bo jeśli ci zależy na związku to poszukaj dziewczyny będzie sex kiedy będziecie chcieli, będzie dziecko i rodzina, jak to na ogół wygląda. Nieśmiały hm to jak już masz ten internet to wykorzystaj go do znalezienia tej bratniej duszy a nie dziury do zapłodnienia bezcelowego totalnie. To są poważne zobowiązania, do których ty totalnie nie dorosłeś i nie masz o nich kompletnie pojęcia

Gość gość
dobra, widzę że to nie jest poważna propozycja, a jedynie szukasz frajerki do zaliczenia bez zobowiązań, nara

Gość Sympatyczny24
Na co dzień znam o wiele bardziej sympatyczne kobiety. Czemu Wy jesteście takie niemiłe i sfrustrowane? Żadnej nie zmuszam do zajścia w ciążę ze mną ;) Spokojnie.

Gość gość
hahaha, chłoptasiu, ty nawet nie wiedziałbys jak się do tego zabrać :D

Gość gość
Nie jesteśmy sfrustrowane,ale ty nie myślisz po prostu racjonalnie i chcemy ci to uświadomić. To co sobie wymyśliłeś nie ma racji bytu i nikt się na to nie zgodzi. Te kobiety co są takie miłe w twoim otoczeniu, no może któraś z nich się z tobą zaprzyjaźni tak do współżycia bez zobowiązań, będzie ci lżej.

Gość gość
dałeś ogłoszenie, ja nie szukam przyjaźni, bo takie mam w realu, oczekuję zrealizowania tego, co oferujesz, ale jeżeli migasz się od badań to znaczy, że jesteś strasznie niepoważnym dzieciakiem, bo chcę mieć pewnosć, że idę do łóżka z człowiekiem zdrowym i zdolnym do zrealizowania tego, co proponujesz

Gość Sympatyczny24
hahaha, chłoptasiu, ty nawet nie wiedziałbys jak się do tego zabrać "smiech.gif" Lepiej Ci się zrobiło jak mi to napisałaś?

Gość gość
no cóż, skoro ja nie umiem tańczyć w balecie, to nie zgłaszam się do głównej roli w Jeziorze Łabędzim

Gość Sympatyczny24
"no cóż, skoro ja nie umiem tańczyć w balecie, to nie zgłaszam się do głównej roli w Jeziorze Łabędzim " Nie denerwuj mnie...

Gość gość
ojej, bo jak cię zdenerwuję, to co?

Gość Sympatyczny24
"ojej, bo jak cię zdenerwuję, to co? " Ja też mam uczucia. Widzę, że lubisz się bawić innymi.

Gość gość
wydaje mi się że nie masz 24 lat a 14 i coś czuje że nie tylko mnie się tak wydaje, widzisz migasz się i gubisz w zeznaniach, raz mówisz to, raz co innego, co akurat c***asuje, poszukaj lepiej czegoś w życiu realnym.

Gość gość
Ty za to traktujesz kobiety jak bezmózgie istoty, więc jesteśmy kwita

Gość Sympatyczny24
"Ty za to traktujesz kobiety jak bezmózgie istoty, więc jesteśmy kwita " Wolę zostać prawiczkiem do końca życia niż miałbym z Tobą seks uprawiać.

Gość gość
ze mną to nigdy w życiu nie uprawiałbyś seksu, bo ja nie zadaję się z głupkowatymi, chudymi kurduplami :D

Gość Sympatyczny24
ze mną to nigdy w życiu nie uprawiałbyś seksu, bo ja nie zadaję się z "głupkowatymi, chudymi kurduplami smiech.gif" Spoko Pewnie jesteś brzydka, bo z doświadczenia wiem, że jak jest im ładniejsza to tym bardziej sympatyczna.

Gość gość
zdziwiłbyś się, no ale co ja tu ci się będę tłumaczyła, ty do pięknych nie należysz, do mądrych i sympatycznych też nie, więc zostaje rąsia- uważaj, żebyś jej sobie nie nadwyrężył :P

Gość gość
Myślec że jego drobna postura akurat ma najmniejsze znaczenie, chodzi o to co on ma w głowie, a tam chyba nie wiele :/ Może te twoje znajome takie milsze bo im takich głupot nie proponujesz.

Gość Sympatyczny24
Nie znacie mnie, a oceniacie. :/ Chyba zmienię portal na gejowo.pl xD

Gość gość
Poszukaj sobie dziewczyny normalnie jak to robią normalni ludzie, zakochaj się, to że nie jesteś wielkim facetem, nie znaczy że czegoś ci brakuje, wyjdź do ludzi poznaj dziewczyny, a nie siedzisz przed kompem i wymyślasz głupoty.

Gość gość
tam na pewno znajdziesz amatora swoich wątpliwych wdzięków

Gość Sympatyczny24
"tam na pewno znajdziesz amatora swoich wątpliwych wdzięków " Uśmiechnij się. Może nie jesteś aż tak brzydka by się dowartościowywać moim kosztem ;)

Gość gość
Jesteś gejem? Uprawiałeś sex z mężczyznami? To nie są złośliwe pytania.

Gość gość
Skąd w ogóle taki pomysł, autorze?

Gość Sympatyczny24
"Jesteś gejem? Uprawiałeś sex z mężczyznami? To nie są złośliwe pytania. " Nie jestem, ale lubię facetów.

Gość gość
Uprawiałeś sex z mężczyznami?

Gość Sympatyczny24
Nie, nie uprawiałem.