elasa 0 Napisano Październik 28, 2014 izulek , lampka wina nie zaszkodzi , a kelp to suplement diety, zalecany w stanach niedoboru jodu, w celu regulacji przemiany materii, wspomagania spalania tłuszczu, korzystnego wpływu na stan włosów, skóry i zębów , w necie jest dużo na ten temat , tylko to co pisze i reklamują nie zawsze jest prawdą , ja mam problemy z hormonami i muszę zapytac lekarza czy mogłabym to stosować . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 28, 2014 yhy ja ma spalanie tluszcze biore lipotropic x do tego pije biala,czerwona,zielona herbate i morwe biala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 29, 2014 elasa tez mam problemy z hormonami, Witam wszystkie panie z kawunia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2014 izulek dzięki za kawkę :D u mnie po wariackim wczorajszym dniu ( było bardzo dużo załatwiania różnych ważnych spraw, siłownia w postaci pchanego wózka inwalidzkiego z ciężką teściową, mało jedzenia ) spadek wagi, co bardzo cieszy :D Mam nadzieję że utrzyma się do piątku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle5 1 Napisano Październik 29, 2014 zapominam się zalogować :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 29, 2014 elle nie ma za co :-) http://www.odchudzamsie.pl/moje-ochudzanie/co-zrobic-gdy-dales-plame-w-odchudzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Dzien dobry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Wczoraj mialam wolne co nie znaczy,ze leniuchowalam;D Jak nie usiade w pracy przy tablecie to w domu juz neta nie odpalam,ale myslalam byla z Wami. 28.X 10.30-wafel ryzowy z serkiem wiejskim 14.30-jablko 16.30-salatka z kurczakiem,1.5 bulki sojowej z szynka 20-mix surowek,20dg kaszy jeczmiennej Bez silowni,ale z bieganina miedzy urzedami,fryzjerem,kosmetyczka,domem i interesami na miescie hehe A co tam u Was?Co jemy na sniadanko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 29, 2014 helena na jakiej diecie jestes? u mnie na sniadanko salatka owocowa z ananasa i winogrona do tego jogurt grecki z podwojna iloscia bialka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Izulek na MŻ:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 29, 2014 myslalam ze na 8godz bo tak troche pozno masz to sniadanko :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilijka79 Napisano Październik 29, 2014 Cześć dziewczyny, Ja juz po kawce :P Jadłospis na dziś: o 5,20 szklanka wody z sokiem z 2 cytryn 5,40 - 3 łyzki otręb z mlekiem 7,00 kawa 8,00 herb. z pokrzywy 8,40 grahamka z serkiem wiejski i czerwona papryka 12,00 grahamka z serkiem wiejski i czerwona papryka 16,00 - 15 dkg łopatki duszonej na wodzie z kasza gryczana i siemieniem lnianym 19,30 pół twarogu chudego a do tego 2 l herbat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdasonia Napisano Październik 29, 2014 lilijka79 to mamy razem ambitne plany :) tylko ze ja potrzebuje schudnac do piatku jeszcze wiecej. Wiecie co, ja wpisalam sobie olowkiem wage w kalendarzu, w kazdy piatek, na razie do swiat- co piateczek 30 dkg mniej. Mnie to bardzo motywuje i przez ostatnie 3 piatki waga byla w/g planu a nawet ciut nizsza ale dzisiaj...... No nic, wprowadzam jadlospis ratunkowy, moze chociaz uda mi sie zblizyc do tej oloweczkowej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilijka79 0 Napisano Październik 29, 2014 gdasonia ja bym chciała co piąteczek miec -1kg :P Na razie w ciągu 2 tygodni schudłam 3,5 kg :) a planowałam w pierwszych 3 tygodniach schudnąć 5 kg i jeśli zobacze w piątek 92 kg to będe szaleć z radości :) ale te pierwsze kg to tylko woda, która mi zbędnie obciąża organizm. Mam nadzieję że w kolejnych tygodniach będe chudła -1kg/tydzień i do tego dąże. Wiem że w pewnym momencie będę musiała diete uzupełnić o ćwiczenia :( ale póki waga idzie w dół bez ćwiczeń to ciężko mi się zmobilizować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 29, 2014 u mnie jadlospin na dzis wyglada tak:::: 6.00 salatka owocowa z jogurtem naturalnym 9.00 2 kanapki wiosenne 12.00 salatka z makreli 15.00 piers z kurczaka z mozarella i pomidorem 18.00 ???? nie mam pomyslu jeszcze hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdasonia Napisano Październik 29, 2014 lilijka, pewnie, porownujac nasze wagi to bedziemy chudly podobnie pomimo, ze ja tylko 30 dkg a ty 100 :) Ja tez nie cwicze, jak zaczarowana chociaz dobrze pamietam jak sie poryczalam gdy ogladalam moje zdjecia w plenerze a nie majac kostiumu bylam w staniku i majtkach. Wazylam wtedy 61 kg/ mam 164cm/ a brzuszysko takie jak w 8 m-cu ciazy. Nie chce was zalamywac, przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Październik 29, 2014 gdasonia ja mam podobnie wygladam na 4-5miesiac ciazy :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Izulek mialam wolne to pozno wstalam hehe to pozno sniadanie Ze spomagaczy biore1000mg L-karnityne z Olimpu,a przy cwiczeniach ThermoSpeedtez z Olimpu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Izula mnie kiedys facet przepuscil w kolejce w jakims sportowym sklepie bo myslal,ze jestem w ciazy.Ja Wam powiem,ze tak tyje-konczyny chude a odwlok duzy hehe jak pajak.duzy biust i bemben;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilijka79 0 Napisano Październik 29, 2014 A u mnie jest tak że tyje cała, odkłada się wszędzie :( Jestem gruba kurde ważyć 100 kg to jest tragedia, no ale wreszcie wzięłam się za siebie. Ale teraz własnie patrze na zajęcia sportowe i zacznę może od pilatesu a od przyszłego tygodnia dodam zumbę :P Chcę dojśc abym codziennie chodziła na jakieś zajęcia bym mogła powiedziec że się ruszałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Lilijka,ale jestes tez wysoka.A mozesz powiedziec jak doszlas do takiej wagi,tzn moze tak szczerze tu orzedstawisz swoje bledy zywieniowe,ktorem moze po wypisaniu bedzie Ci latwiej eliminowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Moim bledem jest: -nakladanie duzych porcji,badz stale dokladanie -makarony z sosami w kazdej ilosci;) -hamburgery... Yyy wiecej grzechow nie pamieteam...nie lubie slodyczy(no chyba,ze przed@),nie podjadam,nie jem miesa,nie jadam wieczorami i nocami,nie jem tlustych potraw wiec zostaje moim najwiekszym bledem nawet jesli to jest cos malo kalorycznego duuuze porcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle5 1 Napisano Październik 29, 2014 A mnie boli, że ciągle jestem z siebie niezadowolona jak ważyłam 80 kg to też uważałam siebie za spaślaka i oczywiście dieta i wspomagacze, czego ja nie przerabiałam co mam powiedzieć teraz jak ważę ponad 100 kg !!!!!! w zeszłym roku podczas jakiejś przypadkowej wizyty w przychodni lekarz powiedział, niech pani się absolutnie nie odchudza, trzeba trwale zmienić nawyki żywieniowe - to też mi nie wychodzi !!!! chyba zaczynam wchodzić do słoika jeszcze trochę i wieczko zakręcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle5 1 Napisano Październik 29, 2014 lilijka jesteś bardzo wysoka :) inaczej się kilogramy rozkładają :) zazdroszczę bo ja mam tylko 162 cm i jestem typowe jabłko teraz jabłko olbrzym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Aaa teraz po drugim sniadanku wylowilam jeszcze jeden hehe Wpierdzielam z predkoscia karabinu,nie potragie jesc powoli,cieszyc sie smakiem tylko nazrec sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sante87 0 Napisano Październik 29, 2014 hehe ja mam 150 cm więc jestem dynia- tak nawiązując do zbliżającego się halloween :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdasonia Napisano Październik 29, 2014 Oj z tym ostatnim to ja stale walcze ale z mezem :) On chyba tez nie potrafi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Elle facet tzn ten lekarz mial powiedziec-niech pani nie przechodzi na diete a niech pani zmieni nawyki zywieniowe.zle powiedzial,my to bierzemy do serca i to wlasnie tak wylazie. Ehhhh Ale Ci powiem lepiej teraz niz gdybys wazyla sporo wiecej A co lubisz jesc najbardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Październik 29, 2014 Sante to Ty malutka dziewczynka jestes:) GdaSonia chodzi Ci,ze tez tak szybko je?czy ze walczysz z mezem o dynie albo hakoween;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sante87 0 Napisano Październik 29, 2014 No tak łatwiej mnie przeskoczyć niż obejść :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach