Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci wypruwają sobie flaki dla kobiet, a wystarczy po prostu mieć je w d***e

Polecane posty

Gość gość

Faceci wypruwają sobie flaki dla kobiet, a wystarczy po prostu mieć je w d***e

Gość gość
i same będą się starały. Jak laska się spotka dwa razy i podobamy jej się z wyglądu to już wystarczy tylko przez dwa tygodnie poudawać romantyka, a potem zacząć ją olewać, a ona sama zacznie się napraszać na spotkania, dążyć do związku, zrobi loda, ugotuje obiadek... będzie nazywać misiaczkiem. A jak się nawet bardzo podobamy z wyglądu to staraniem się i lataniem za nią i tak wszystko zepsujemy.

Gość gość
jasne zwlaszcza jak zamierzasz zmieniac laski jak rekawiczki tylko nie mow potem, ze to zle kobiety byly :D

>>>Faceci wypruwają sobie flaki dla kobiet, a wystarczy po prostu mieć je w d***e <<< Ci, co (podobnie jak zapewne Ty :D ) mają je w d_pie, to się masochiści nazywają :D :D :D. Kobiety ładują ich w d_pę tzw. straponami, a oni jęczą z zachwytu :(. Czytałem o takich, ale pierwszy raz widzę by któryś do uwielbienia ładowania własnej d_py publicznie się przyznawał :D :D :D. Tak trzymaj :D :D :D. Jeszcze trochę i pełnym gejem zostaniesz :D :D :D.

Gość Irresi
Zależy. Każdy jest inny, na każdego jest inna "taktyka". Sama uważam, że dobra jest taktyka "ciepło-zimno" tzn dać do zrozumienia drugiej osobie, że coś z tego mogłoby być, po czym na chwilę odpuścić, ale też bez całkowitej olewki bo druga osoba może dać sobie spokój. Sama czuję się przytłoczona gdy facet za bardzo się stara.

Gość gość
Hey jestem studentką i pół roku temu poznałam faceta który mnie sponsorować i wogóle początek był ok ale wymaga zbyt wiele traktuje mnie jak szmate i jeszcze kolega jego też się przyłączył. Ost ponizac mnie i każe np lizaći ccałować stopy ich i mają ubaw i film kiedyś chyba tel. Nagrali a teraz to okazało się że jest to mojego kolegi brat i na uczelni powiedział że widział film i wieczorem ma wpaść a on chodzi z kuzynka

Gość gość
18.41 spam, jest juz na kilku stronach, olejcie

Gość gość
misio c..w..e..l..u idź podsmażyć sobie pierogi:-D

>>>misio c..w..e..l..u idź podsmażyć sobie pierogi<<< Właśnie kończę jeść ruskie :D. W odróżnieniu od Ciebie nikt mnie nigdy nie cwelował, więc i nawyków do mania czegoś w d_pie, u mnie nie wykształcił :D :D :D. Czemu jesteś niekulturalny :D ? Ja tylko chciałem, przełożyć tytuł Twojego tematu, na język dla wszystkich zrozumiały :D :D :D.

Gość gość
nie pierogi a cycki miałeś podsmażyć :-D

Gość gość
Do autora topiku: Gratuluje ci takiego spojrzenia na kobiety, obyś nie obudził się w szarej rzeczywistości na stare lata jako kawaler.

Gość gość
''Faceci wypruwają sobie flaki dla kobiet, a wystarczy po prostu mieć je w d***e '' - oj długą drogęmusiałyby przejść - biedne flaki :):):)