Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beyond

Czemu jeszcze nie śpicie? :)

Polecane posty

Gość gość
Bo dziecko mi nie chce spac dlatego nie spie najchetniej wyskoczylabym przez balkon

Gość gość
A Ty dlaczego jeszcze nie śpisz?

Gość gość
Nie no wiadomo ze nie wyskocze nie jestem wariatka ale juz stoje na rzesach... :-( jedynym moim marzeniem jest sen

Gość gość
A ja chyba zaliczam bezsenność:) Oczy jak 5 zł. Jakie myśli Cię tak nurtują?

Dużo by pisać ale ogólnie sprowadza się to do tego, że jestem coraz bardziej sfrustrowany ludźmi. Nie mam pojęcia o czym mógłbym z nimi rozmawiać. Przytłacza mnie kompletna bezrefleksyjność i głupota u innych.

Gość gość
mieszkam w melbourne tu jest 14

Gość gość
No ludzie są durni to fakt, ale żeby nie spać przez niech do 5?;) Pozdrawiam mieszkańca melbern;) Takiemu to dobrze

Gość gość
Dziękuję, na wzajem :-) Jak mija? Jest wcześnie (11-sta wieczorem). Popijam sok pomarańczowy i ....postanowiłam tutaj zajrzeć bo o tej porze można porozmawiać z normalnymi osobami :-) Z ludźmi można porozmawiać ale...zależy gdzie się jest. To moja obserwacja :-)

Nie wiem skąd piszesz ale dam sobie rękę uciąć, że tam gdzie jesteś na pewno da się o wiele bardziej pogadać z ludźmi. W zasadzie to już prawie nie gadam z ludźmi :P

Gość gość
Masz rację :-) Możliwie dlatego, że raczej nikt nie boryka się z takimi problemami jak w PL? Zakładając że tam mieszkasz?

Gość gość
Przykro mi. Uważasz że nie można zmienić swojego życia? Z jednej strony rozumiem Twoją "zazdrość", ale z drugiej...nie było łatwo, tyle że jak wszystko w życiu, i złe chwile przemijają :-) Kilka lat zachrzaniania i wyrzeczeń, dały owoce. Nie chciałabym mieszkać nigdzie indziej. Kanada się kłania :-)