Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanie123

czy możliwe że bylam w ciaży?

Polecane posty

Gość rozczarowanie123

Okres spóźniał mi się 3 tygodnie , wykonałam test wyszedł pozytywny. . po tygodniu dostałam bardzo obfity , bolący okres . po kolejnym tygodniu zrobiłam kolejny test wyszedł negatywny . miałam robione usg nic nie wykazało.

Gość gość
błędny test albo ciąża biochemiczna

Gość gość
poroniłam raz, b. wcześnie. Pamiętam bardzo silne bóle, nie jestem lekarzem, pisze o swoim przejściu.

Gość gość
i wtedy jakis tydzień "wylatywały" ze mnie takie krwisto-brunatne strzępy, na początku z krwią.

Gość rozczarowanie123
miałam podobnie . . ale nie poszłam do ginekologa czy zrobiłam źle ?

powinnas sie skontrolowac, zeby sprawdzic, czy wszystko samo sie oczyscilo.

Gość gość
Oczywiście,że źle zrobiłaś.Test wyszedł pozytywny czyli była ciąża a ty mimo krwawienia nie poszłaś do lekarza:O gratuluję głupoty:O

Gość rozczarowanie123
a czy po dłuższym czasie ginekolog powie mi czy to była ciąża ? czy już nie będzie można tego sprawdzić ??

Gość gość
jeśli była wczesna to raczej nie zauważy.U mnie dopiero w piątym tygodniu było widać ,wcześniej gdy bylam w trzecim i czwartym to na usg było pusto

Gość rozczarowanie123
paskudnie się z tym czuje że nie poszłam od razu do ginekologa . . obawiam się że jak na wizycie o tym powiem prześwięci mnie porządnie. na dodatek czuje się taka hmm pusta? bo uzmysłowiłam sobie że mogłam mieć kogoś pod sercem .

Gość rozczarowanie123
i co ja mam teraz zrobić?

Gość Pangaz
Testy raczej nie myla sie w te strone. Jesli wyszedl pozytywny,to ciaza byla. Lekarz juz nie sprawdzi tego po takim czasie. Podczas krwawienia moglas zrobic bete z krwi i mialabys pewnosc. Pewnie to czy poszlabys do lekarza,czy nie nic by nie zmienilo przy takiej wczesnej ciazy. Natura w takim wypadku sama decyduje i brutalnie to zabrzmi,ale eliminuje chore zarodki,z wadami genetycznymi. Czyli mowiac krotko lekarz nic by nie poradzil. Zapisalby pewnie luteine,ale ona pomoglaby przy niedoborach progesteronu,ale nie powstrzymalaby poronienia. Nie musisz miec wyrzutow sumienia. Po prostu co czwarta ciaza tak sie konczy na wczesnym etapie. Gdybys nie robila testu nawet bys nie wiedziala. Zrob sobie teraz komplet badan,morfologie,cytologie,moze TSH... Jesli starasz sie o ciaze bierz kwas foliowy i jesli wyniki beda ok to do dziela :)

Gość rozczarowanie123
dziękuje za tą informacje trochę podniosła mnie na duchu. :)

Gość Pangaz
Ciesze sie. Uwierz,ze nic bys nie poradzila. Do nastepnej ciazy przygotuj sie na tip top i bedzie dobrze :)