Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie ojca! Nie wiem co myśleć?

Polecane posty

Gość gość

Dokładnie rodzice nie cierpieli mojego faceta (dalej go nie akceptują) Mój syn ma 7 lat a moi rodzice nawet na jego chrzcinach nie byli, niedawno dowiedziałam się, że ojciec zdradził matkę i matka wyrzuciła go z domu. Druga sprawa to bratowa oszukała mojego brata, okłamywała go, że dziecko, które urodziła jest jego. Mój ojciec inwestował w tego dzieciaka tu taki szok. Wczoraj mój ojciec kazał oddać wszystkie ubranka i zabawki jakie kupił małemu, przyszedł do nas i dał mojemu synowi te wszystkie rzeczy. Co więcej chcę mojego syna zabrać w sobotę do kina, nie wiem czy powinnam się na to zgodzić. Ojciec chce się do nas wprowadzić. Synowi kazałam wszystkie zabawki oddać, tak się nie robi, żeby zabierać jednemu dziecku, dać drugiemu.

Gość gość
a co ten stary dziad chce od wnuka?????? stara, głupia świnia.

Gość gość
Dziecko nic nie winne!!!!! wytłumacz mu to ! dziecko widzi w nim dziadka!!!! jak mu powie że co ? że przestał go kochać?

Gość gość
czasem zabawek nie przyjmuj

Gość gość
Nie przyjęłam tych zabawek, nic od niego nie chce ale on nagle sam się chce przyczepić do naszego życia.

Gość gość
Wiesz to jest Twój ojciec ale musi wiedzieć że ominęło go sporo z waszego życia....czy gdyby mama nie wyrzuciiła go z domu to by do was przyszedł?

Gość gość
Właśnie tego nie wiem, jakby to wszystko się nie wydarzyło, jego zdrada, oszustwo bratowej to czy w ogóle wiedziałby o tym, że ma wnuka (którego ja urodziłam).

Gość gość
a widzisz właśnie najprościej : zapytaj go o to

Gość gość
To oczywiscie Twoje zycie i Twoje decyzje ale: 1) Dla Twojego dziecka Twoj tata zawsze bedzie dziadkiem. I jak ktos juz napisal - dla dziecka to jest dziadek. Kochany dziadek. I oczywiscie - dziecko nie jest niczemu winne. Dlatego, mimo calej "animozji" jaka zywisz do taty - nie zapominaj o tym. 2) "on nagle sam się chce przyczepić do naszego życia" - nie wiem jaka jest motywacja Twojego taty ale niezaleznie od wszystkiego - czasami warto dac innym druga szanse. Szczegolnie najblizszym.

Gość gość
No i może powie mi prawdę. Teraz jak stracił wszystko, żonę , kochanicę i jeszcze wnuka, który był jego oczkiem w głowie.

Gość gość
Porozmawiaj :) To twój tata :) jestem pewna,że za jakiś czas odczuje to co stracił z życia Twojego i rodziny , zacznie go dręczyć sumienie...daj mu pobawić się z wnukiem ale na początek rozmowa , pamiętaj każdy zasługuje na drugą szansę:)

Gość gość
Mój tata nie był kochanym dziadkiem, nawet nie chciał, bym rodziła swojego syna a teraz nagle przychodzi i chcę być członkiem rodziny bo tamten wnuk okazał się nie jego wnukiem.

Gość gość
Nie licz na to, że twojemu staremu zależy na tobie i twojej rodzinie!!!!!! Jemu zależy na tym, by miał sobie dupę gdzie ugnieść.

Gość gość
barć od starego! doić chama ile wlezie!!! niech kupuje, funduje, robi prezenty! on nie miał sumienia, wy dla niego też nie miejcie - a dziecku kasa się przyda!

Gość gość
Rozmawiałam dzisiaj z ojcem to powiedział mi, że był pod pantoflem matki, dlatego nie utrzymywał ze mną kontaktów. Takie sobie znalazł wytłumaczenie.

Gość gość
ja bym raczej nie dała ojcu drugiej szansy.

Gość gość
Stara dwulicowa dziadyga! Nie wpuszczaj chama do domu. Najpierw nie interesuje sie Toba i Twoja rodzina ale kiedy grunt pod nogamo stracil nagle sobie przypomnial ze ma wnuka... I jeszcze numer z zabierniem zabawek innemu dziecku... Szok. Powiedz mu ze mogl sie nie puszczac to by go zona z domu na zbity pysk nie wywalila. Nie pozwol mu sie wprowadzic, gnida jedna, nie sobie do kochanicy spada albo niech kwalerkr wynajmie.

Gość gość
A ten ojciec ma pieniądze, bo jak tak to może być pożyteczne dla Twojego dziecka??? pomyśl nad tym.

Gość gość
Twój ojciec to jakiś matoł!!! niech s*******a.