Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nie lubi allaha

czy jestescie tolerancyjne?

Polecane posty

Bo ja nie. Nienawidze muzulmanow i cyganow, wk/u/r/wiaja mnie geje i lesby, ktorzy chca adoptowac dzieci i liza sie na tych p-latformach na paradach milosci, nie cierpie ksiezy (wiekszosci), zwlaszcza tych spasionych purpuratow, ktorzy swietoj/e/b/liwym gestem skladaja raczki na tych swoich brzuszyskach.. I teraz zastanawiam sie, czy mowic o tym dzieciom, ze to wg mnie jest zle, czy tez nic nie mowic, niech same ocenia jak dorosna.. O muzulmanach na pewno bede mowic, ze to najgorsze zlo swiata, zwlaszcza ze mam corki..

Gość gość
nie, nie jestem. nie jestem tolerancyjna wobec matek polek gowno wiedzacych o swiecie, pozyskujacych informacje z krzykliwych portalikow, powtarzajacych w kolko polprawdy i frazesy, uzywajac rynsztokowego jezyka.

widze, ze pijesz do mnie.. no coz, twoje spostrzezenie jest malo trafne, a odnosnie rynsztokowego jezyka, przeczytaj jeszcze raz swoj post.

Gość gość
teraz jest tylko na tapecie poprawnosc polityczna-nie wolno złego słowa powiedziec na pedałów(sorry-gejów) czarnuchów(afroamerykanów) itp ,itd.jak coś lub ktoś mnie w*****a to nie muszę tego ani lubic ani akceptowaci żadna poprawność polityczna nie wmówi mi że białe jest czane a czarne jest białe...popieram cie w 100 %...

Gość gość
Nie ma sensu mówić i tak przejmą twoje uprzedzenia.

Gość gość
A ja jestem tolerancyjna - nie mam tak nudnego zycia żeby zaglądać do lóżka innym, wiec nie obchodzi mnie czy kobieta sypia z kobietą czy z facetem. Nie obchodzi mnie tez czy ma skórę białą, czarna czy żółtą. Nie obchodzi mnie w co kto wierzy DOPÓKI nie robi krzywdy innym, a więc muzułmanie się w to nie kwalifikują, bo ich głównym celem życiowym jest krzywdzenie, mnie nienawidzę ich z powodu tego w co wierzą tylko dlatego, ze są źli i gdybym miała córkę to tez nie chciałabym aby miała z nim cokolwiek do czynienia. Księży tez nie lubię bo są źli - ale to nie jest nietolerancyjność, bo nie oceniam od razu człowieka po koloratce, tylko po czynach - wielu księży to źli ludzie, dlatego nie chodzę do kościoła, ale są tez tacy, którzy robią cos dobrego. Żyje w zgodzie z przyslowiem "żyj i daj żyć"

Swiat stworzony dla wszystkich:) nie nasza to zasluga !;O Wiec musimy zyc tak zeby drugiemu nie szkodzic...moje motto:)zyj tak zeby drugi przez ciebie nie plakal

Gość gość
zgadza się,dopóki nie zaczną narzucać własnego zdania innym...

Gość gość
staram się być tolerancyjna póki ktoś nie robi mi krzywdy. Ale mega wkurza mnie ta nasza polityczna poprawność, która robi się już groteskowa. Ostatnio to mniejszości narzucają swoje zdanie większości, a to nie na tym polega demokracja. Powiesz, że nie podoba Ci się żeby geje adoptowali dzieci , to juz jesteś zaściankowa i z ciemnogrodu. A wydaje mi się, że na tym polega wolność, że każdy powinien mieć prawo do swobodnej wypowiedzi (póki nikogo nie obraża). Tego u nas niestety nie ma.

Gość gość
ja jestem bardzo tolerancyjna nie mam nic do gejow, lesbijek, ksiezy, nie obchodzi mnie czy ktos jest malzenstwem czy parterstwem.NIe lubie Pakistanczykow, ale ich toleruje, inne nacje uwazam za OK. Nie znosze ideologii islamu, ale tutaj o tolerancji mowy byc nie moze

Nie zagladam innym do lozka, wyraznie napisalam, ze chodzi mi o tych, ktorzy to nachalnie demonstruja i kaza mi uznac to za norme, jesli ktos zyje z partnerem czy partnerka i nie afiszuje sie z tym (nie wsadza jezyka do gardla na srodku miasta) to mam to w nosie, zreszta nie lubie tego i u par hetero. I wlasnie, chodzi mi o ta zle rozumiana poprawnosc polityczna. Ja mowie Cygan, nie Rom, Murzyn a nie Afroamerykanin itd.

Gość gość
gość dziś - otoz to, nie zamierzam wmawiac dzieciom, ze to NORMALNE i wlasciwe, zeby dwoch facetow adoptowalo dzieci, bo tak nie uwazam. I nie zamierzam tez "przelamywac stereotypow" i mowic, jacy to Cyganie sa mili i pracowici, skoro widac jak na dloni, ze to nieprawda (u mnie w miescie jest ich wielu).

Gość gość
a ja uważam, że jest różnica między gejem a pedałem pedał: biedroń, grodzka gej: mój przyjaciel który nie robi przed nami tajemnicy ze swojej orientacji ale który nie krzyczy wszędzie, że jest gejem i wielbcie mnie za to, bo przede wszystkim jest facetem, synem, bratem, inżynierem, a dopiero na 145 miejscu gejem i czuje się zażenowany promocją biedroniów i innych pajaców jakoby oni reprezentowali interesy jego orientacji, nawet sam powiedział, że to go obraża.

Gość gość
ales błysneła tym porownaniem pedała do geja A co Ci Grodzka zrobiła ?

Gość gość
Dla mnie pedał to pedał,ale nie musi wrzeszczeć tego na prawo i lewo-ja nie latam z tęczą i nie dre sie ,że jestem dyskryminowana z tego powodu ,ze jestem hetero(a tak się zaczynam czuć).Niedługo małzeństwo(baba i chłop)z dziećmi na ulicy będą wytykani paluchami,bo stanie się to nienormalne....nie lubie ciapatych -wrzeszczą o islamie i zabraniają wszystkiego wszystkim w imie posranej religii,mogłabym tak wymieniać w nieskończonośc,.I pokażcie mi choć paru polityków czy ludzi kultury,którzy potrafią bronić swojej niepoprawnej politycznie nietolerancyjności....

gość dziś wiesz ;))To nie od rodzicow zalezy jakie ma sklonnosci,orientacje seksualne. jako rodzic nie masz na to wplywu:)

Gość gość
to oczym piszesz nie pyta o TOLERANCJE tylko o SZUFLADKOWANIE i post goscia 10.11 bardzo ladnie ci to uswiadamia kazdy jest przede wszystkim CZLOWIEKIEM, a jakim czlowiekiem jest - nie zalezy to ani od wyznawanej religii ani od nacji urodzenia ani od wykonywanego zawodu Tak wiec TY jestes czlowiekiem pelnym nienawisci i zlosci.... z tego co sama piszesz

Gość gość
a dlaczego Grodzka weszła do sejmu? Przez swoją inność. Nie wiem czy jest ktoś kto potrafi wymienić jej jakiekolwiek osiągnięcia w dziedzinie polityki, za to każdy ją zna z tego że jest transseksualna. To samo Biedroń. Od zawsze mówi się o nim tylko pryz okazji gejów i parad równości, a czego on właściwie dokonał? Te osoby powinny być przede wszystkim politykami, a nie przy każdej okazji afiszować się swoją odmiennością. Ja idę do pracy i wykonuję swoją robotę, a nie opowiadam wszystkim naokoło że mam męża, dziecko itd.

Gość Jestem muzułmanką
Autorko ja jestem muzułmanką ale nie szufladkuj mnie dlatego, że jakieś czubki z państwa islamskiego i innych pakistanów robią syf. Przypominam ci, że to dzicy, brudni, zawszeni i śmierdzący chrześcijanie mordowali niewinnych ludzi, kobiety, dzieci w ziemi świętej, a potem układali stosy i szubienice dla swoich :o i co mam mówić dzieciom, że chrześcijanie to zło? Nie noszę hidżabu, czadoru ani tych innych szmat wcale, jem wieprzowinę, piję alkohol i modlę się w katolickim kościele nawet umiem wasze modlitwy :) u mnie w mieście nie ma meczetu ale nikt mnie nie piętnuje, pozwalaja mi korzystać z ich telefonu do boga jakim jest wspólnota w kościele :) Moi rodzice przyjechali to z Iranu w ucieczce przed rewolucją islamską, o której nawet nie masz pojęcia i zapewne nie wiesz na czym polegała. Wtedy w latach 70tych ludzie byli bardzie otwarci i empatyczni w tej ciężkiej komunie ludzie mieli dobre serca w Polsce. Interesowali się losami świata, chcieli słuchać, uczyć się i rozmawiać, chłonęli wiedzę, poglądy. Teraz wściekłe baby coś usłyszą, coś zobaczą w necie i w tv między swoimi ulubionymi tasiemcami, a potem pierdzielą głupoty :( Kocham Polskę i nie zrażam się takimi ksenofobami, bo za dużo dobrego mnie tu spotkało.

Gość gość
Gdy mieszkalam w Polsce bylam bardzo tolerancyjna, bo wiekszosc problemow dnia codziennego mnie po prostu nie dotyczyla.. Teraz jestem nie tylko nietolerancyjna , ale jestem rasistka ! Szlag mnie trafia jak szczyl w turbanie bedzie mi mowil , ze moje dzieci nie moga wystawic jaselek na Boze Narodzenie, bo to obraza jego religie ! Na stolowce nie moze byc szynki , bo to obraza ! I to my mamy sie dostosowac do niego, stawiajac jego religie ponad nasze swieckie prawo I kulture kraju w ktorym zyjemy. Brudny pastuch ( tak, tak ! ) koz narzuca nam swoj swiatopoglad ! Jak mowi sie mu , ze jak mu sie nie podoba to niech wraca do swojego cudownego kraju..rozpetuje sie pieklo! To my zwykli, biali, heteroseksualni, wychowani w wartosciach chrzescijanskich , niekoniecznie katolicy, pozostajcy w formalnych zwiazkach, majacy dzieci jestesmy dyskryminowani ! My MUSIMY BYC TOLERANCYJNI , bo inaczej jestesmy zacofanym ciemnogrodem :P

Gość gość
Zero tolerancji dla muzułmanów. I co jeszcze może meczet byś chciała Ty powyżej? Bardzo dobrze na Wasz temat wypowiedziała się premier Australii i pokazała Wam Wasze miejsce i wszyscy powinni z niej brać przykład. Podnoście cały czas sprawę wypraw krzyżowych, ale Wasza religia świat podbijała płomiennymi mowami i głaskaniem po główce może? Historia pokazuje jak wiele razy już Islam podnosił rękę na Europę i na naszych oczach dzieje się to po raz kolejny i dlatego fałszywe pojmowanie tolerancji w dzisiejszym świecie jest tak niebezpieczne.

Gość gość
Zgadzam sie z autorka, ja nie cierpie marokanczykow, turkow itd .. Blee

Gość gość
jestem muzułmanką - wiec dobrze, piszac muzulmanow mam na mysli panstwo islamskie, zeby uscislic.

Gość gość
Staram się być tolerancyjna. Uczę syna, że są różne poglądy, różne wyznania i różne gusta i trzeba je uszanować. Nie piętnuję kogoś tylko dlatego, że jest czarny czy żółty, nie przekreślam Muzułmanów, bo dżihad i zamachy to wypaczenie tej religii jak kiedyś inkwizycja i wyprawy krzyżowe. Nienawiść do innych z powodu koloru skóry czy wyznania zawsze prowadzi do zła. czy wojny nie wybuchały dlatego, ze jedni czuli się lepsi od innych? A tak na marginesie rozbawiło mnie zdanie: "Księży tez nie lubię bo są źli - ale to nie jest nietolerancyjność, bo nie oceniam od razu człowieka po koloratce, tylko po czynach - wielu księży to źli ludzie, dlatego nie chodzę do kościoła, ale są tez tacy, którzy robią cos dobrego." Najpierw pisze, że księża są źli, a potem, że nie ocenia ich po koloratce. Nie ma to jak zaprzeczać samemu sobie w kolejnych dwóch zdaniach. No, ale ja zawsze uważam, że szufladkowanie świadczy o wąskich horyzontach.

Gość gość
"szufladkowanie świadczy o wąskich horyzontach" - a ja mysle, ze ktos, kto byl tu i tam i widzial niejedno, ma prawo szufladkowac wlasnie na podstawie swoich doswiadczen..

Gość gość
jestem muzulmanka - piszesz, ze chrzescijanie mordowali niewinnych? muzulmanie robia to jawnie w 21 wieku! malo tego, zapowiadaja, ze beda to robic w imie zasranego allaha! Chrzescijanie nie narzucaja innym sila swojej religii, Jezus nie obiecuje dziewic tym, ktorzy zabijaja, poniewaz nie wolno zabijac! Przedmiotowo traktujecie kobiety, w imie czego???

Gość Jestem muzułmanką
dziś Uspokój się gdzie napisałam że chcę meczet? dobrze mi w waszym kościele, a bóg jest jeden i wszyscy do piachu pójdziemy. Nie wypominam wypraw krzyżowych tylko chcę powiedzieć, że nie od religii zależy debilizm człowieka. Nie ma czegoś takiego jak nasza i wasza religia skoro ja potępiam właśnie państwo islamskie, a moi rodzice przed tym SYFEM uciekli w siedemdzeisiątych latach do Polski jak się domyślasz nie dla socjalu wtedy ani tym bardziej nie teraz tu siedzą. Pracują, płacą podatki, całą pomoc jaką otrzymali tu schorowani, pobici, połamani zwrócili z nawiązką. Nie przeczytałaś tego co piszę tylko na huraaaaa plujesz się :o Religia nie definiuje jakim jesteś człowiekiem. Ja mówię, że państwo islamskie to syf, a ty na mnie szczekasz :P Poszczekaj sobie na lajfie na dżihadystów zaobaczymy jaka będziesz kozaczka :P

Opluwacie dziewczynę nie wiedząc czym była rewolucja islamska w Iranie. Polecam film "Persepolis" oczywiście jak wygrzebiecie trochę czasu między Kasią Cichopek, a Rysiem z Klanu :P muzułmanko chyba cię znam z widzenia i ze słyszenia czy twój tata jest może lekarzem, a mama surdopedagogiem i bawi się w dogoterapię? chyba miałam przyjemność zdobywać u niej szlify :)