Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nie lubi allaha

czy jestescie tolerancyjne?

Polecane posty

gość dziś -przecież muzulmanka napisala ,ze niecierpi i Islamu, nie popiera ich agresji, ich brutalności, ich polityki i innych rytuałów jak burka i inne głupie tradycje, nie praktykuje tego , a WY na nią naskoczyliscie wpierając jej wiele rzeczy które zaprzeczyła jaka jest znając ją lepiej ,mimo ze jej wpisy ewidentnie sa przeciwieństwie tego co piszecie na je temat Jkaby na WASŻE wyznanie katolickie cos niechlubnego napisac , przypomnies karygodne skandale co wasz KK czyni to od razu do mordobicia byscie się rzucali

Gość gość
z liczba katolikow w Polsce to jest jakis cud: jak trzeba przeglosowac jakas ustawe po lini kosciola to jest ich 95%; jak sie chce zlozyc apostazje to ksiadz powie ze katolikiem nie da sie przestac byc, a tu nagle okazuje sie ze w wiezieniach to sami ateisci i innowiercy siedza:D a ten powyzej gość z 13:21 to wrecz modelowy katolik "jak sie pójdzies zpomodlić do NASZEGO koscioła to ci ktoś ryj obije ". Dodaj jeszcze "ja nie jestem rasista ale asfalf ma znac swoje miejsce" albo " nie jestem szowinista ale baby miejsce jest w kuchni"

Gość gość
muzułmanka ma rację źle to wszystko postrzegacie jak ktoś cos powie zresztą słusznie na kościół i na chrześcijan, że było tak i tak to mało się nie pozabijacie jakby to o was ktoś mówił. Serio macie tak sprane katolo-mózgi? abstrahując od dżihadów to powiem wam TAK! Chrześcijanie to byli brudasy i bydło mają na rękach krew setek tysięcy niewinnych ludzi TAK BYŁO! ZZ błogosławienstwem Watykanu robili rzeź! Jestem chrześcijanką ale nie będę wypierac prawdy jednak kajać się też nie zamierzam bo nie ja to robiłam koniec kropka! czego nie rozumiecie dziewczyny. Tak samo muzułmanka przyznaje, że jej bracia w wierze mordują ale wiara nie ma nic do tego, a już na pewno nie ona jako muzułmanka.

Gość Jestem muzułmanką
Dzięki dziewczyny i toksyczna ale ja tam się nie przejmuję prawdziwy katolik jeszcze mnie nie wyzwał :D tak jak prawdziwy muzułmanin nikogo nie wyzywa :) a reszta się nie przejmuję. Jezus też mnie z kościoła jeszcze nie wyprosił :P póki co :P