Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nie lubi allaha

czy jestescie tolerancyjne?

Polecane posty

Gość gość
Wiecie kiedys myslalam,ze jestem tolerancyjna dopoki nie wyemigrowalam do Anglii,mieszkam tu juz 11 lat i z roku na rok staje sie coraz bardziej wrogo nastawiona do tych wszystkich tzw.ciapatych.Kto ich nie zna i nie widzi na codzien pewnie mysli ze czlowiek jak czlowiek,ale tak nie jest.Nie chodzi mi tu wcale o ich wiare,bo kazdy ma prawo wierzyc w co chce i jak chce,ale o to jak oni sie panosza,mysla ze im wszystko wolno,to wlasnie oni sami sieja nienawisc sprawiaja,ze ludzie ich nienawidza.Jesli chodzi o geje i lesby to sa mi oni obojetni,fakt za bardzo sie afiszuja i domagaja rzeczy dla mnie nie do przyjecia(adopcje) No ale sa niegrozni w sumie.Osobiscie znam jednego geja jest to naprawde fajny chlopak mozna z nim o wszystkim pogadac,on sam twierdzi,ze nigdy by nie chcial byc dzieckiem pary jednej plci.

Gość gość
Moja corka przyszla kiedys ze szkoly z placzem,bo jakies muzulmanskie dziecko powiedzialo jej,ze nie moze sie z nia bawic bo ona wierzy w gorszego Boga.No jak myslicie czy to dziecko 8 letnie samo sobie to wymyslilo? Oczywiscie ze nie to juz sprezyna rodzicow byla i uwaga bylo to w szkole katolickiej.Wiec jak ja mam szanowac muzulmanow? Oni od najmlodszych lat piora mozgi swoim dzieciom i wpajaja nienawisc do innych nacji.

Gość gość
do muzulmanki - wiem, czym byla reolucja islamska - interesuje sie historia swiata. Mozesz wierzyc w co chcesz, jesli mieszkasz w Pl i dobrze Ci sie tu zyje, milo mi. Tylko nie rozumiem, po co tutaj sie udzielasz? Autorka miala na mysli raczej tych nawiedzonych islamistow niz ludzi, ktorzy zyja normalnie i daja zyc innym.

Gość Jestem muzułmanką
dziś ale czy to ja morduję tych niewinnych chrześcijan, albo czy mówie, że to ty mordowałaś muzułmanów? Ja potepiam jakąkolwiek nienawiść i w przeciwieństwie do ciebie nie będę bronić dżihadystów jak ty krzyzowców, bo się z nimi nie utozsamiam. Koleżanko nie ważne w jakim wieku chrześcijanie to robili ale robili, a krzywda nie mija nigdy, bo każdy zamordowany życie miał jedno jednak nie zamierzam dzieciom prać mózgów i krzyczeć, że jezus to zło. To że jestem muzułmanką nie znaczy, że tych jełopów popieram wręcz przeciwnie, a jak widzę dziewuchy w dużych miastach dobrowolnie noszące te szmaty to mnie na wymioty bierze! Jak traktujecie kobietę powiadasz :P Ja traktuję? tak jak ja bym napisała, że mężczyźni to zło, bo facet zgwałcił kobietę gdzies tam ale czy to znaczy, że wszyscy i wszyscy to zło? Moi rodzice właśnie tego nie zniesli i przed tym uciekli, a ja jestem muzułmanka, bo tak mnie nauczyli rodzice nie znali innej religii i mówiąc zasranego allach to mówisz zasranego chrystusa, bo bóg jest jeden dla nas wszystkich.

Gość gość
udzieliła się bo zaczęły się wyzwiska i wrzucanie do jednego wora to już nic nie wolno napisać?

Gość małarudamaruda
nie lubię muzułmanów, za to co robią swoim kobietom, to szuje społeczne. francuzów mam za tchórzy, anglików za bełkoczących kretynów, ale nie aż takich kretynów jacy są amerykanie. Natomiast do homoseksualistów nic nie mam, pewno dlatego, że to dla mnie nic dziwnego, przyjaciółka z dzieciństwa lesbijka, z gejem chodziłam na religię w szkole, jeszcze z innymi pewno studiuje. normalni ludzie, normalna sprawa.

Gość Jestem muzułmanką
11:31 a ja jednak szanuję Chrzescijan i tego uczę dzieci mimo, że padam ofiarą agresji niektórych z nich i to bez powodu, ja nikomu nic złego nie zrobiłam i nie będę pluć na wszystkich chrześcijan bo jeden mi coś zrobił. Przede wszystkim zrobił mi to konkretny człowiek, a to jakiego wyznania to nie ma znaczenia. Ludzie dzielą się na mądrych i głupich jak mawiał Kaźmirz Pawliak :) Moje dzieci nie są już żadnej religii, bo ja zostałam wyrwana stamtąd i nie było jak tego kontynuować, a mąż ostatni raz był w meczecie na wycieczce w Turcji jak miał 11 lat i nawet nie wiedział jak się tam zachować :o Teść zlewa totalnie wszystkie religie, teściowa jest katoliczką i Polką ale też nie praktykuje. Aż się boję o moje dzieci jak czytam wasze wpisy :o

Gość gość
maruda a jak chłop katolik bije swoją kobietę i dzieci? Pełno jest takich domów dopiero w tv była sprawa zgwałconej dziewczynki trzyletniej i drugiej dwumiesięcznej no wiesz co jak co ale katolicy to zrobili i to po kościołowych ślubach przed pan bugiem skaładanych :P :P

Gość gość
a skad wiesz, ze ten bijacy zone to katolik? znasz go osobiscie? bo katolik to nie ten, ktory czasem idzie na pokaz do kosciola, tylko ten, ktory przestrzega przykazan, wiec mysle ze katolik tego nie zrobil./..

Gość gość
taaa, a chrześcijanie to nie szuje społeczne :P zwłaszcza trynkiewicz hahaha :P muzułmanka najlepiej z was gada ale wy za głupie jesteście żeby to przeczytać ze zrozumieniem i ma rację nie religia decyduje jakim jesteś człowiekiem co najlepiej widać, po waszych debilnych wpisach zapierdziałe mamunie i wielkie chrzescijanki

Muzułmanką jesteś taką jak ja chrześcijanką tzn z urodzenia tylko :P Zgadzam się z tym, że nie religia określa ile w tobie jest dobra. Oskarżacie ja o sprany mózg, a to wy macie sprane :P Przecież dziewczyna jest wyluzowana, brzydzi się burkami, hidżabem i państwem islamskim. Urodziła się w muzułmańskiej rodzinie i takich modlitw się nauczyła. Nie wpisała się w coś obcego czym jest dla niej katolicyzm ale nie robi nikomu krzywdy, a za to spotykają ją wyzwiska no super :(

Gość gość
gość dziś - trynkiewicz nie jest chrzescijaniniem, poniewaz chrzescijanin nie postepuje tak jak on postapil, dotarlo????

11:55 no to czemu tę dziewczynę spotkały tu wyzwiska i plucie typu z****** Allah czy otwarte wyrazy nienawiści? Prawdziwy muzułmanin też nie robi nikomu krzywdy tylko jakiś debil z wypranym mózgiem tak jak katolik czy tak wam to trudno pojąć? Ona równie dobrze jak ty może powiedzieć, że dżihadyści to nie muzułmanie, że ona jest prawdziwą muzułmanką nie oni :)

Gość gość
terroryści też nie są muzułmanami, bo prawdziwy muzułmanin takich rzeczy nie robi dotarło???

Gość gość
Głupie jesteście wyzywacie WSZYSTKICH MUZUŁMANÓW łącznie z ta babką co tu pisze ale już WSZYSTKICH CHRZEŚCIJAN za trynkiewicza, pedofilię, bicie żon, wyprawy krzyżowe, stosy, wyzywać nie można, bo to NIE CHRZEŚCIJANIE :P logika kafeterianek

Gość gość
a dzihadysci twierdza inaczej :D

Gość gość
tak jak chwilę temu napisałam ,że toleruje wszystkich dopóki innym nie narzucaja swojego zdania i swojej religii -muzułmanka jet całkiem ok,mieszkałam i z prawosławnym i z grekokatolikiem czyli jednak da sie koegzystowac razem-ale to co robią ciapaci w Anglii i innych krajach to na samą mysl nóz sie w kieszeni otwiera-zabiliby każdego ,kto ma inne zdanie na temat ich nakazów i zakazów-pieprzona religia,która mówi niby o miłości a tak naprawdę pozwala na ichnie dżihady i mordowanie niewiernych a to wszystko z cichym przyzwoleniem zachodu i Hameryki...

Gość Jestem muzułmanką
dokładnie prawdziwy muzułmanin nie robi takich rzeczy ja jestem prawdziwą muzułmanką nie terroryści i przykro mi że pod przykrywką mojej religii i z bogiem na ustach mordują ludzi w większości muzułmanów właśnie takich jak ja, a tacy jak ja są tu mieszani z błotem i otwarcie nienawidzeni, bo tak najłatwiej dorwać kozła ofiarnego. Jesteś muzułmanką? nie ważne jaką i tak cię zbesztamy i wrzucimy do wora z terrorystami i chłopami maltretującymi kobiety :(

11:53 to ta bita baba może odejść, jak się nad nią chłop katolik znęca i nad dziećmi, jest wolna i nie powinna dopuścić do znęcania się nad swoimi dziećmi. co do zgwałconej dziewczynki uważam ze pedofilii i gwałcicieli powinni wieszać i wszystko mi jedno za którą część ciała. nie religia tworzy człowieka, każdy fanatyzm jest zły, ale za dużo historii słyszałam o kobietach skrzywdzonych przez arabów, natomiast co do Polskiej przemocy domowej mojej koleżanki bracia się nad nią znęcali a rodzice na to przymykali oko, ale też nie nazwałabym ich katolikami i poza faktem, że mieli chrzest.

Gość gość
sama widzisz,ze w każdej religii znajdą sie i fanatycy gotowi zabić i zwykłe ludzkie śmieci bijące zony i gwałcące dzieci-ale tu juz nie mówimy o tolerancyjnosci tylko o cichym przyzwoleniu na takie zachowania-coś w stylu"jak chłop baby nie bije,to jej wątroba gnije" rodem z średniowiecza

Gość Jestem muzułmanką
no ale nie można mieć pretensji do pakistanów w Anglii, bo ktoś im się pozwolił rozpanoszyć, zezwala na robienie syfu i daje te socjale. Do nas tez kiedyś przyszła delegacja z ligi muzułmańskiej i zapewniały mnie i mamę, że to taki miód nosić czador i przyniosły nam dwie te szmaty na zachętę. Ja wyszłam, bo mi się nie chciało użerać ale mama dyskutowała ostro. Jednak zasada jest taka, że świni śpiewać nie nauczysz, świnia się wkur/wi i ty też. Uciekła przed tym syfem, a teraz miałaby dobrowolnie schować pod nim? "żeby mi się fryzura popruła?" jej ulubiony tekst :P Też się boję tej agresywnej islamizacji, bo nie po to uciekaliśmy w popłochu żeby teraz to tu przylazło za nami :o Już widzę moją mamę jak chowa miniówy i kolekcję szpilek pod czarnym łachem i usługuje na kolanach tacie, juz widzę jak tata jej rozkazuje, przecież to jej działka :P AAAAhahahahahaahahahhahaha leżę :P :D

Gość gość
hahahah,matko aleś dowaliła:D:D to było rewelacyjne!

Porownujac siebie do Polskiego społeczeństwa przewyższam ich swoją tolerancja. No ale co się dziwić ludziom ,którzy bite mase lat siedza na doopie w swoim zapyzialowie i nawet granicy własnego województwa nie przekroczyli, co oni mogą wiedzieć o świecie, o kulturze o tradycjach , o "odmiennościach" . Krytykują bo nie znaja, nie znają, bo taki marny żywot monotonny prowadzą

Gość gość
widzę muzułmanko ,że masz niesamowity dystans do siebie i swojej religii-widocznie w Polsce jeszcze nie jest tak zle-w końcu historia wiele razy pokazywała,że nasz kraj był najbardziej liberalnum krajem dla różnych kultur i nacjii dawało sie razem żyć w pokoju...:)

Do Jestem muzułmanką- oszczędź palce na klawiaturze, bo co byś nie napisała i się nawet tysiąckrotnie powtarzała i tak tutaj zostałaś zaszufladkowana ,ze uwielbiasz Islam, kochasz nosić burki i być chłostana regularnie jak i prewencyjn Ty piszesz jedno , reszta totalnie nie czyta czego piszesz tylko piszesz , tylko już swoje wizje twojej osoby kreuje mimo twoich zaprzeczeń Daj spokoj, a spróbuj napisać katolikom ,ze ich kochany papież JP II popierał pedofilie i kryl swoich pedo qmpli, to cie by zżarli normalnie

Gość gość
no jeszcze będziecie rydzyka przepraszać i dziękować za mohery, bo to chyba będzie najskuteczniejsza tama antydżihadowa :P Czy mam dystans? nie wiem, wiem natomiast, że Bóg jest w sercu a nie w ciuchach, książkach i budynkach dlatego chodzę do kościoła i nie robi mi to różnicy tylko na kazaniu siedzę jak na.... tureckim kazaniu łahahahahaaa :P gdybym urodziła się chrześcijanką to modliłabym się jak wy. Mój mąż wcale się nie modli pójdzie do piekła bez dziewic hahaha :P Powiem wam, że święta też robimy katolickie po prostu traktuje to jak urodziny pana boga nikt mnie nie wpisał w żadną religie na 100% mieszkam w katolickim kraju, a jestem bardzo wierząca. Piękne to jest w Polsce. Właśnie w okolicach bożego narodzenia rodzice tu przyjechali i trafili na wigilę w domu starców no tam było miejsce więc tam ich umieściły władze miasta. Mama do dziś ma łzy w oczach jak to wspomina. Dom daleko, ona w ciąży, tata z połamanymi rękoma, rodzina: część nie żyje, część w więzieniu, obcy język, obcy ludzie, kolor skóry inny i ten opłatek bieluteńki taki sam dla wszystkich, łamany bez jakichkolwiek różnic, tak samo dla każdego i podanie ręki jej - obcej, nowej, innej. Przytulali ją ludzie którzy przeszli to samo piekło wojny kilkadziesiąt lat temu. Dlatego tak dobrze ją rozumieli bez słów. To było niesamowite dla niej.

Gość Jestem muzułmanką
13.05 to ja

Gość gość
Muzułmanico śmieciem jesteś i naszego opłataka w swoje brudne łapy prac nie powinnaś wypieralaj na świeta wojnę bo tylko mordować potrafisz i nic więcej od Jezusa i koscioła ci wara mam nadzieję że jak sie pójdzies zpomodlić do NASZEGO koscioła to ci ktoś ryj obije

Gość gość
do toksycznej-czemu do jasnej cholery tylko katolicy mają wszystkich za wszystko przepraszać -za wojny krzyżowe,za palenie czarownic ,za Pizarra ,za JPII,moze jeszcze za koklusz i gradobicie???a reszta religii taka święta niby?? Islam- dżihad i zamachy bombowe na niewinnych ludzi,judaizm-popatrz tylko ,co wyprawiaja obecnie z Palestynczykami a świat ma to głęboko w d***e...

Gość Jestem muzułmanką
Nikt nie każe nikogo przepraszać po prostu się nie utożsamiaj z czymś za co nie odpowiadasz czyli za wyprawy krzyżowe niech przepraszaja ci co czynią źle z każdej religii. Czemu miałabyś odpowiadać za zbrodnie chrześcijan, a ja za zbrodnie muzułmanów? Ale to nie znaczy, że będę przymykać na to oko bo jestem muzułmanką trzeba powiedzieć prawdę i ja będę ich gnoić, bo taka jest prawda jak i prawda o krzyżowcach. Idąc twoim tokiem myślenia wspólnie powinnyśmy odpowiadać za zbrodnię waśniewskiej, bo jesteśmy kobietami jak ona i co to byłoby sprawiedliwe?