Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

problem apetyt

Polecane posty

Gość feeder misio1
gdy przytyjesz, staniesz się jeszcze bardziej apetyczna:classic_cool: co jadłaś na śniadanie?:classic_cool:

Gość feeder misio1
Mało, popraw golonką :classic_cool: Mogę Ci kupić w tesco, przywiozą wieczorem i będzie na kolacje:classic_cool:

Gość gość
no tak, najlepiej brać te wszystkie "cudowne" niby tabletki i dalej wpierda*** wszystko jak leci, zwłaszcza tłuste i pewnie jeszcze w nocy nie? zjeść jabłko w międzyczasie i udawać, że się chudnie :p sorry, ale bez ruszenia 4 liter z fotela i zadbania o porządną, zdrową dietę nic nie wskórasz.

nie jem w nocy i nigdy nie jadłam. a ruszam się jak mało kto z tej całej kafeterii! i jeypie mnie to że mi nie wierzysz! bo według was to powinno jeść się w ciągu całego dnia dwa jabłka i sałatkę! pirdoylenie kotka za pomocą młotka Qrffa!!!

Gość mraauuuuuu
mnie pomaga zielona herbata, szczegolnie na apetyt na slodkie :P wiec pij zielona, jak pijesz kawe to zastap ja zielona, ja tak zrobilam gdyz, zauwazylam ze kawa wzmaga apetyt

Gość gość
Jesz zbyt obfite posiłki na jeden raz. Powinnaś jeść przynajmniej o 1/3 mniej, ale w międzyczasie zjedz 1 banana, garść obranych ze skórki migdałów, wypij szklankę wody z łyżką miodu i sokiem z połówki cytryny. To wspaniale działa i jest zdrowe. Kilka innych przykładów zdrowych ''wypełniaczy'' traktowanych jako mały posiłek (w sumie jak chcesz schudnąć przy średnio aktywnym trybie życia powinnaś spożywać 5-6 nieobfitych posiłków) kolba ugotowanej kukurydzy 2 kiwi z 2 małymi herbatnikami jajko na twardo kromka chrupkiego pieczywa liść sałaty nieduża porcja kaszy manny z ugotowanym jabłkiem Jedz jak najwięcej potraw ciepłych, bo zjesz niedużo, a będziesz syta. Wyrzuć wszystko, co zawiera biały cukier, ogranicz do minimum sól i ostre przyprawy, bo to wszystko zatrzymuje wodę w organizmie i spowalnia metabolizm. Wypijaj 2,5-3 l. wody dziennie

Gość gość
jak się robi placki greckie?

Gość gość
his infernal majesty ha ha - przecież ty wcale nie chcesz schudnąć - wiem to na pewno :)

chcę ale nie radzę sb z apetytem :( nie piję kawy a herbatę zieloną piję z miodem podaje przepis na placki greckie pierś kroimy w kostkę przyprawiamy przyprawą do kurczaka (małe serce lub pół dużego) pół cebuli siekamy pół czerwonej paprykikroimy bardzo drobno 6 duzych pieczarek trzemy na tartce kawałek sera żółtego max 10dag trzemy na tartce 3 jaja 3 łyczki mąki można dodać dwie łyżki majonezu (ja nie daje) ewentualnie szczypta vegety mieszamy i smażymy na rozgrzanym oleju idealne do obiadu lub jako samodzielny posiłek

Gość gość
dzięki, wydrukowałam, jutro będą na obiad :)

Gość gość
jogurt jagodowy zastąp naturalnym, knoppers - wykluczony!!!!!!!! herbatę przestań słodzić miodem, kukurydza - zależy ile jej dajesz do jajecznicy - cebula jest mniej tucząca, albo nawet zwykła kiełbasa, reszta jest ok, ilości jedzenia nie ma co zmniejszać, bo zwolnisz metabolizm, ale cukier cie gubi, ile jesz posiłków?

Gość gość
jakie masz parametry? wzrost/waga/wiek

Gość zbereznik podszyty
Ch z tym co jesz:) ja tu widzę, że jesteś prawdopodobnie dobrą mamą:classic_cool:Chcesz zostać zapłodniona?:classic_cool:

Gość gość
przesadzasz - 3 kg nadwagi to przecież nic :)

Gość co mnie placki obchodzą
Jestem zainteresowany twoją macicą, wszystko z nią ok?:D

Gość gość
Z moją prostatą wszystko w porządku. Mogę wpaść uruchomić Ci rower, jeśli twoja macica nadal działa. :D

byłabym wdzięczna bo tak tylko stoi i się kurzy... po drodze kup nowe pedały. poważnie mówię w moim domu nie ma prawdziwego faceta więc jeśli przyjedziesz i porobisz mi parę montażowych spraw jeszczę Ci zapłacę oczywiście jeśli nie spartolisz roboty... :)

Gość gość
>>> (małe serce lub pół dużego)<<< jakie serce?

Gość gość
his infernal majesty dziś Jasne, mogę ci nawet nowy rower kupić:classic_cool: Napisz tylko skąd jesteś, gdyż mam sprzeczne informacje :)

Gość buahahaha
his infernal majesty jesli jak mowisz sporo cwiczysz to moze warto zmienic cwiczenia co cwiczysz? jak czesto i jak dlugo?