Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego matki za zabicie własnego dziecka idą do więzienia?

Polecane posty

Gość gość

największą karą dla nich był poród i ciąża...co zrobią z dzieckiem ich sprawa, dlaczego państwo się w to miesza? tak samo - zasadzisz drzewo - ok - zetniesz je - płacisz kare! za WŁASNE DRZEWO NA WŁASNEJ POSESJJII!!

Gość gość
Wiesz, prosty człek w tym momencie zwyzywałby cię od psycholi. Ale tym tematem dałaś mi teraz problem do przemyślenia. Coś w tym jest. To w końcu ona je urodziła i ona decyduje o jego życiu, więc skoro tak postanowiła, to już jej problem i jej sumienia...

Gość gość
dzięki,że mnie nie zbluzgałaś, ja nie czuję się psycholem, nie każdy musi lubić dzieci, mi akurat jest wszystko jedno, jak lwica zje własne lwiątko to nikt jej nie morduje - miała takie prawo, prawa natury, prawo matki, dlaczego samica człowieka jest karana za zabicie swojego płodu? który powstał z jej skóry, z jej białka, z wszystkiego jej???

Gość gość
"Państwo" może nami rządzić i skazywać na śmierć, ale my o własnej rodzinie decydować nie możemy tak jak chcemy.

Gość gość
DEBILU porównujesz k^urwa drzewo do człowieka ? albo zwierze ? POP/IER/DOLONY JESTEŚ, szkoda że cie matka nie wyskrobała ty k^urwo TO PO PIERWSZE, PO DRUGIE jak zasadzisz drzewo to ono zapuści korzenie i żyje i to jest inna inszość żeby je tak sobie ścinać i h^uj kogo obchodzi że to ty je zasadziłeś, no chyba że na własnej posesji, a nie w miejscu publicznym, po za tym matka daje życie co nie znaczy że wolno jej je równierz odebrać debilu

Gość gość
Zależy, jak dziecko jeszcze w brzuchu to nie ma problemu. Jak już urodzi to nie jej życie.