Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to zalamanie nerwowe

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co zrobic ze swoim zyciem. Raz mysle ze jakos sie ulozy wszystko a zaraz potem lapie mnie dol i wszytko widze w czarnych kolorach. Nie potrafie znalezc pracy mimo ze skladam duzo dokumentow aplikacyjnych, nie potrafie pogodzic sie ze strata ciazy, jest mi zle. Psycholog mi nie pomogl wypisal jedynie recepte na antydepresanty po ktorych fizycznie sie czulam fatalnie i psychicznie tez roznicy nie bylo.

Gość gość
Leki tego typu należy brać długimi seriami, żeby pomogły. Współczuję. Trzymaj się :-)

Gość gość
Pierdzielisz jak potłuczona...Psycholog wypisał recepte? Buhahah od kiedy mogą wypisywac :P ??? Jak juz to psychiatra mogł wypisac, psycholodzy nie maja uprawnien do farmaceutyków...

Psycholog nie kończył studiów medycznych i NIE jest żadnym lekarzem, aby mógł recepty wystawiać Chyba ze ci się pomerdało z psychiatra, a psycholog a psychiatra to diametralna różnica

Gość natusia127
Poj....ny kraj pracy nie ma, a ona by była najlepsza teraz na Twoje smutki, ja też poroniłąm pare lat temu i szybko wróciłam do pracy bo tylko tam mogłam zapomniec o tym parszywym życiu, i dzięki pracy wróciłam do siebie.

gosciu, musisz znalezc sobie jakies zajecie, jesli nie mozesz znalezc pracy. tez stracilam ciaze i wiem, ze najgorsej jest, kiedy ma sie zbyt duzo czasu na myslenie. powodzenia.