Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katakk

"siku" przy miłosnym uniesieniu

Polecane posty

Gość katakk

Nigdy nie miałąm orgazmu. Od kiedy mam chłopaka mam większą ochotę na seks ale nie dochodzę. Gdziekolwiek nie pójde po rade, każą mi "poznać swoje ciało" czli nadzwyczajniej się masturbować. Oczywiście robię to póki co ręką na 1500 sposobów i nic. Raz zaczełam się masować mocno i szybko, zaczęło robić się przyjemnie no i wtedy... (wstyd przyznać) popuściłam. Czy to normalne?

Gość gość
To normalne. To tzw. mokry orgazm. Niektóre kobiety tak mają. Nie powinnaś tego hamować.

Gość gość
Zrób to identycznie jak za pierwszym razem ale po normalnym siku ;-) - jesli znowu sie to samo przytrafi tzn. zrobisz TO "siku" to oznacza, ze jednak doszłaś, poczytaj o kobiecym wytrysku ;-)

Gość gość
ojej, ja wtedy przerwałam zabawie, bo się wystraszyła, ale płyn rzeczywiście nie pachniał jak mocz

Gość gość
tzw. squirt nie wiedzieć o tym to trzeba być albo debilem albo autorka jest pieprzoną gimbuską zgrywuską

Gość gość
To był Skarbie śluz który pochwa wytwarza aby ułatwić penetrację penisem i odżywiać plemniki :)

Gość katakk
A raz mimowolnie zrobiłam kupke na chłopaka i on wtedy przeklinając zerwał sie i wyszedł, a potem nie odpowiadał na telefony :(

Gość gość
Nie jestem Twoim skarbem, ale chodzi o to że poleciał z cewki. Mam 20 lat, pierwszego partnera, jakoś do puszczania się w gimnazjum ochoty nie miałam.

Gość gość
a tak na ubocz ten śluz plemniki zabija :)

Gość gość
kasiula, ja chce właśnie, ale powiedz mi jak to pakujecie, bo moja koleżanka zamówiła to dostała papier z logo sklepu xd

Gość gość
Przez wiele lat kobiecy wytrysk (mokry orgazm) był uważany za temat tabu. Sądzono, że nie istnieje. Jeśli nawet się pojawił to uznawano go za upływ kobiecego moczu podczas seksu. Główne narządy płciowe kobiet są oczywiście inaczej ukształtowane niż u mężczyzn, jednak u obu płci występują podobne gruczoły: w szczególności kobiece gruczoły przedsionkowe, które są odpowiednikiem męskiego gruczołu – prostaty. Męski gruczoł prostaty zajmuje się produkcją mętnej białawej cieczy o charakterystycznym zapachu, którą znamy, jako sperma. Kobiece gruczoły przedsionkowe produkują płyn, który jest podobny do płynu produkowanego przez gruczoł prostaty u mężczyzn i podobnie jak u nich trafia on do cewki moczowej i może być wytryśnięty. W czasie narastania podniecenia seksualnego kobiece gruczoły przedsionkowe wypełniają się płynem i można je wtedy wyczuć poprzez ściankę pochwy. Kobiecy wytrysk ma jednak dużą wyższość nad męskim: W trakcie, gdy kobieta przeżywa orgazm to ilość wtryskiwanego przez nią płynu może być dość znaczna (20 do 30ml) w związku z tym, że kobiece gruczoły przedsionkowe mogą powtarzająco się napełniać i opróżniać w trakcie szczytowania. Dla porównania mężczyzna podczas szczytowania wytryskuje do 10 ml spermy tj. ok. tyle, co 1 łyżka stołowa. Niestety męski wytrysk jest tylko jednorazowy. Powodem, dla którego kobiecy wytrysk pozostawał tak długo nieodkryty jest to, że bez właściwego rozbudzenia tylko jedna na 10 kobiet może przeżyć taki mokry orgazm. Przy wykorzystaniu odpowiednich technik stymulacji i masażu tantrycznego można otworzyć świat mokrych orgazmów dla każdej kobiety dając jej poprzez to lepszy seks.

Gość gość
nie wiem jak można współzyc z mężczyzną i pozwalać mu skończyć przed sobą? męzczyzna powinien postawic sobie za punkt honoru zaspokojenie kobiety wczesniej a nie traktować ją jak zabawkę do swojej przyjemności bez odwzajemnienia. dzieczyny jesli pozwalacie swoim partnerom na takie skandaliczne zachowanie to robicie błąd. orgazmu mozna się nauczyć w przypadku kobiet a to wymaga doswiadczenia. tak samo jak wy mysicie sie nauczyc zaspokajac siebie tak samo mezczyzna musi pojąc tę lekcję i wszyscy bedą zadowoleni. mój mąż się nauczył to i kazdej z was może:)

Gość gość
durne gadanie ta juz to widze jakbym doszedl po orgazmie od kobiety jasne

Gość gość
hahaha widzę że "prawdziwy gentleman" sie pokazał:D:D współczuję Twoim kochankom takiego marnego wyboru...

Gość gość
15.12 nie martw sie nie mam kochanek