Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ignoruje dziewczynę która mi się podoba, bo sądzę że. .

Polecane posty

Gość gość

Nie mamu niej szans. Co prawda ona mnie lubi, nawet bardzo.. często się do mnie uśmiecha, jest bardzo miła, patrzy na mnie jakoś tak 'inaczej' często mnie dotyka przypadkiem - Jednym słowem coś ją do mnie ciągnie. Jestem tego pewien. Ale ja jestem nieśmiały przy niej. Dodatkowo ona ma chłopaka. Kiedy ja ją ignoruje widzę smutek/złość w jej oczach, ale robię to dla jej dobra, bo na nią nie zasługuje. Boję się że jak dam poznać jej się bliżej to ona przestanie mnie lubić. Ale źle się z tym czuje jak widzę jej smutną minę przeze mnie : (

Gość gość
Dziwny jestś. Jak to nie masz u niej szans, skoro sama się do Ciebie przymila. Przecież chłopaka można zmienić.

Gość gość
Ma chłopaka i takie zachowanie?? Widocznie jest jej potrzebne dowartosciowanie,a ty sam jej sie nie podobasz. a to ze jestes pewien-nie jeden naiwny tak twierdzil

Gość gość
możesz przestać już zakładać takie tematy? Pisz w jednym a nie każdego dnia nowy...... ta laska jest od Ciebie dużo starsza więc daj spokój.

Gość gość
Dlaczego nie zaslugujesz na nią?co jest z toba nie tak

Gość Adriannn
Chłopie, weź się w garść! Z tego co napisaleś mozna wywnioskowac że ewidentnie wysyła ci sygnały! Spróbuj zachowywac się bardziej ''męsko'', w dzisiejszych czasach trzeba lo wszystko walczyc, nic samo z siebie nie przyjdzie. Jezeli cos do niej czujesz to nie koniecznie na poczatku nie musisz mówic a warto spróbowac czegoś ''blizszego''. Oceń ich zwiazek (czy jest naprawde prawdziwy czy tylko dla tkz. ''szpanu''), gdy sie im nie powiedzie to pociesz ja i ''zaatakuj'' ! ;)

Gość gość
No właśnie dlaczego tak sie zachowuje mając chłopaka?? Tylko proszę o komkretne odpowiedzi bez wyzwisk pod jej adresem. Chcę rozpatrzeć wszystkie możliwości bo jestem w podobnej sytuacji.

Gość gość
Człowieku, jak sam nie zadbasz o swoje, to nikt za ciebie o to nie zadba i bardzo dobrze- usuwaj się dalej, sam nigdy nic w ten sposób nie osiągniesz, a zrobisz przynajmniej miejsce tym, którym się chce... :D

Gość gość
Ja po prostu mam depresje.. i nawet jsk mi się 'chce' przez 1 - 3 max dni, to potem nadchodzi moment kiedy znów jest źle i chodzę zdołowany bez chęci do życia.. Powód depresji mam konkretny, ale nie będę o tym pisał, bo tego nikt nie zrozumie. W każdym razie dziejd się to z przyczyn ode mnie niezależnych. Po co zatruwać kobiecie życie? Wirm że gdybym się odważył i otworzył mogłoby coś z tego wyjść. Jednak ten dołek psychiczny mi na to nie pozwala.

Gość gość
Dlatego postanowiłeś nic nie robić, tylko będziesz rozmyślać o tym jakie to życie jest beznadziejne? Dobry plan :-D

Gość gość
Więc zrób coś z dołkiem. To w tym tkwi problem, a problemy trzeba rozwiązywać. Porozmawiaj z kimś zaufanym, a nie zakładaj z góry, że nikt Cię nie zrozumie. Nie popadaj w schematy. Zauważyłeś dołek - to już jakiś krok do przodu, by z niego wyjść. Zajmij się sobą, swoim dołkiem, a potem szukaniem dziewczyny. Jak nie masz z kim porozmawiać to zgłoś się do specjalisty. Oni Ci pomogą.

Gość gość
Co masz na myśli pisząc, że ją ignorujesz?

Gość gość
Depresja czym jest spowodowana? Relacjami z kobietami?

Gość gość
kobietom podobaja sie faceci ktorzy dbaja o nie

Gość gość
Piszesz ze dziewczyna ma chlopaka ale nie chce odpuscic Ciebie. Moze poczekaj az tamten uklad sie rozpadnie. Wtedy bedziesz mial szanse.

Gość gość
Skoro dziewczyna/chłopak jest w związku i świruje do innego/innej to coś musi być u nich nie tak, tylko dlaczego w takim razie ze sobą są? Po co takie zachowanie wobec osoby trzeciej i po co im ten związek?

Gość gość
Moze chce miec kolo zapasowe

Gość gość
A ile masz lat? Jeżeli chodzi o depresję, to sama nie przejdzie, pomyśl oo psychoterapii. A co do tej dziewczyny, to nie jest w porządku, bo jak ma faceta, to powinna się skupić na nim