Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czekolada jakiej firmy jest wg was najlepsza?

Polecane posty

Gość gość_czekoladowy
lINDT Z MIGDALAMI, LINDT creme brulee, lindt ciemna z sola morska. lindt swiateczna z masa.tylko :)

Gość janinkaem
Jak dla mnie cudbury jest najlepsza, a teraz myślę, czy nie podjąć tam pracy, bo na forum gowork.pl/opinie_czytaj,27054 mają wiele pozytywnych opinii.

Gość gość
Kinder i Lindt;* koooochammmm!!!

Gość gość
Milka i lindt

Gość gość
milka!

Gość gość
ferrero rocher♥♥

Milka, a zwłaszcza jej ptasie mleczko <3 w polo aktualnie jest promocja na nie, także warto sprawdzić !

zdecydowanie ptasie mleczko, chociaz wszystkich firm nie testowalem, wiec nie podejme się oceny najlepszego :)

Najlepsza czekolada jest w Lindorach (te pralinki). Ja już sie rozgryzie wierzchnią warstwę, to nadzienie wylwewa się na język i można doznać ekstazy ;)

Milka trochę sztuczna i przesłodzona jak dla mnie ;) Lindt zdecydowanie wygrywa. A na wolnocłowym kupuję zawsze białe Toblerone

Gość gość
Goplana jest obrzydliwym, niejadalnym wyrobem czekoladopodobnym :o nie wiem jak ktokolwiek może zachwalać to goovno terravita jest w miarę ok, wedel mi nie smakuje Lubię Milkę, Ritter Sport, Alpen Gold, Lindta, te z Rossmanna też są pyszne, ale nie pamiętam jak się nazywają. Dobre też są Maestria, ale nie pamiętam czy robi to Wawel czy Wedel. I w Biedrze też były dobre, ale te za 4,99, nie pamiętam jak się nazywały. I belgijskie :P

Gość gość
Wedla zabili komuniści! Po wojnie przyszli i zabrali mu dom fabrykę i cały majątek zostawiając na bruku tysiące pracowników i ich rodzin które u wedla miały jak u Pana Boga za piecem! On im nie dał tylko receptur! Moja prababcia mówi że przed wojną czekolada wedla była najsmaczniejszą na świecie!:P Teraz to jest obcy kapitał i nigdy nie robił wedlowskiej czekolady ponieważ nigdy nie odzyskał receptur!

Gość gość
Mieszkam w Niemczech i tutaj raczej nikt sie Milka nie zachwyca. Raczej traktuje sie jak te z nizszej polki. Ceni sie tutaj czekolade Lindt i ja to zdanie podzielam.

Gość wecdcc33
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/

Gość geryh
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/

Gość j6i6i6i
Prezent dla seniora to podarunek, nad którym warto się zastanowić. Aby wybrać coś wyjątkowego, warto postawić raczej na coś oryginalnego, czego nie miał jeszcze okazji wykorzystać. https://www.harempower.pl/

Gość Martynaxx
Wydaje się, że istnieje jeden główny rodzaj słodyczy, który zaskarbił sobie największą rzeszę fanów. Jest to bez wątpienia czekolada, która jest produktem lubianym równie mocno przez najmłodszych, jak i przez osoby dorosłe.http://monoslad.pl/czekolada-jako-slodki-upominek/