Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrusia0525

ciaza i nie wiem co robic

Polecane posty

hej mam pewien problem, bylam z chlopakiem dosc krotko i zaszlam z nim w ciaze, jestem w 9 tygodniu i mam 21 lat....kiedy mu powiedzialam o ciazy byl szok i kazal mi usunac i powiedzial ze tego dziecka nie chce, i odszedl kiedy powiedzialam rodziom o tym ze jestem w ciazy i ze on sie wyparl dziecka to kazali mi zrobic to samo i usunac, lecz ja tego nie moglam zrobic, poniewaz ja to dziecko pokochalam i juz mam problemy z psychika bo mam nerwice i leki..... i powiedzialam ze je nie usune nawet gdy bede sama... po paru tygodniach on zrozumial i powiedzial ze spanikowal, i nie odejdzie dlatego ze nie chce byc taki jak jego ojciec.....bylismy na drugim USG razem i widzial nasze malenstwo i bicie serca myslalam ze jest szczesliwy....lecz sie mylilam, wczoraj sie dowiedzialam ze udaje ze jest szczesliwy ze tak na prawde on nie chce byc ze mna ale zrobi to tylko dla dziecka....bo moglam sie go sluchac na poczadku i je usunac.... i nie wiem co teraz robic bo czuje sie jak ja bym go zmuszala do tego zeby zostal i zeby z nami byl.....rodzice tez mnie nie wspieraja bo z nimi nigdy nie mialam dobrych relacji....i co ja mam teraz zrobic...zostawic go czy jak moge sprawidz zeby on byl szczesliwy...pomocy!!!

Gość gość
zostaw fiuta podymal i to by bylo na tyle.Rodzicom przejdzie jak urodzisz brzdaca.Dbaj o siebie i dzieciaka.

Gość gość
Ciesz się że masz to dzieciątko.Ile par teraz jest bezpłodnych.Rodzice pomogą zobaczysz urodzisz wychowasz i na pewno spotkasz kogoś odpowiedniego kto zadba o Ciebie i o dziecko.

Gość gość
Brak faceta to nie powód, bybrać na sumienie zabicie dziecka. Kochasz je - to miej siłę je urodzić i wychować. Jesteś młoda i dasz radę - z facetem czy bez.