Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kodak40

Rozdrażnienie żony

Polecane posty

Gość gość
- To, jakim samochodem będziecie jeździć w raju, zależy od tego, czy byliście wierni swoim żonom za życia! - mówi Bóg. Pierwszy facet: - O Boże, proszę, bądź łaskaw! Wiem, że zdradzałem żonę, ale na ziemi było tyle pięknych kobiet, a ja chciałem mieć je wszystkie dla siebie! Bóg: - Wstydź się, synu, za karę dostaniesz dwudziestoletnią Nyskę. - Drogi Boże, tylko raz zdradziłem i strasznie tego żałuję, nie bądź zbyt srogi! - mówi drugi facet. Bóg: - Wstydź się, synu, ale dostaniesz BMW. - Drogi Boże, będziesz ze mnie taki dumny - mówi trzeci. - Nigdy nie zdradziłem żony, kochałem ją ponad wszystko, kupowałem jej róże codziennie, sprzątałem cały dom, robiłem zakupy, podróżowaliśmy razem po całym świecie... - Wystarczy! - mówi Bóg. - Jestem z ciebie dumny. Dostaniesz każdy samochód, jaki tylko zapragniesz. Minęły dwa tygodnie. Pierwszy i drugi mężczyzna widzą, jak trzeci facet zatrzymał się na samym środku skrzyżowania swoim nowym, błyszczącym Ferrari. Podchodzą do niego i pytają: - Człowieku, dlaczego płaczesz, przecież masz samochód swoich marzeń! O co ci chodzi? Na to on zrozpaczonym głosem: - Właśnie widziałem moją żonę na rolkach!

Gość gość
jak kobieta odpowiada, że "o nic nie chodzi", to na 100 % o coś chodzi i jest foch. Szkoda, ze w tym wieku zachowuje się dziecinnie i nie chce tego wyjaśnić.

Gość gość
Mysle ze zona chce wiecej od zycia, moze nudzic ja rutyna, moze mysli ze chcialaby zrobic duzo ciekawych rzeczy, moze komus czegos pozazdroscila, moze ty ja nudzisz a ma na oku kogos interesujacegi i sama sie zle z tym czuje

Gość kodak40
Moja żona zawsze podobała się facetom , zawsze był ktoś kogo kręciła , a to oznacza , że zabiegami o nią przez całe życie . Nie byłem i nie będę nigdy idealnym facetem , mężem ... Ona nigdy nie dawała mi podstaw do zazdrości , zawsze powtarzała , że nigdy by nie zdradziła , z charakteru jest osobą bardzo spokojną , nieśmiałą choć z poczuciem humoru . Jakiś młody wuefista ?! Czyli mam następny trop ... Oby się nie sprawdził , choć chyba gdyby miała kogoś to bardziej unikała by seksu ? Sam już nie wiem...

Gość gość
nie ma kochanka nie wszystkie kobiety maja kochanków :P

Gość gość
weź ja na sile przywryj do łóżka i rozmawiają wtedy cir wyslucha

Gość Jakie to dziwne
Przechodzi klimakterium stąd takie zachowanie.Nie zwracaj na to uwagi.Myślę że z czasem jej to minie.Z tego co mi wiadomo wszystkie nauczycielki mają nierówno pod sufitem. Szczerze Ci współczuję.

Rozdrażnienie żony wynika z tego że nie spełniasz jej oczekiwań?! Być może ma kogoś na boku i stąd to zachowanie. Skąd wiesz że tak nie jest? Kobiecie wierzy się wtedy gdy jest przy Tobie. Czarno widze to Twoje pożycie z humorzastą kobietą!

Rozdrażnienie żony wynika z tego że nie spełniasz jej oczekiwań?! Być może ma kogoś na boku i stąd to zachowanie. Skąd wiesz że tak nie jest? Kobiecie wierzy się wtedy gdy jest przy Tobie. Czarno widze to Twoje pożycie z humorzastą kobietą!

Gość kodak40
Wypraszam sobie , że moja żona ma nierówno pod sufitem . To , że ma humoru nie znaczy , że możesz ją obrażać !

Gość gość
moim zdaniem po prostu sobie uświadomiła jak denne jest jej życie i tyle, zwłaszcza usługiwanie mężusiowi który od niedawna zaczął POMAGAĆ. pfffff

Gość gość
a ja myślę, ze jest w ciąży :-) podpatrz trochę !

Gość mariolkaaaa
Czasami warto poszukac informacji na temat menopauzy w internetach :-) ja tak znalazlam ladycare.pl. poczytajcie sobie, warto! :-)