Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z gory Dziekuje za odpowiedzi

PROSZE SPOJRZEC meskim okiem ,na sprawe

Polecane posty

Gość Z gory Dziekuje za odpowiedzi

Spotykam sie juz pare lat z facetem ,spotykamy rozstajemy sie klocimy i znow spotykamy ,nie chce z nim nic wiecej ,bo na ojca mojego dziecka nie nadaje sie raczej,poza tym z zona z ktora sie rozstal ,ma juz 2 dzieci.. On ma 33 lata Ja 30 on niby chce cos wiecej i tyle razy mi wspoinal o dziecku...ze powinnam miec juz rodzine ,dziecko ,bo moj zegar juz tyka.. nie wiem dlaczego mi to mowi...na zlosc mi ?...Raz poklocilismy sie,prawie rok czasu sie nie odzywalismy ,probowal dzownic ,ale dzwonil tylko troche pijany krzyczac w sluchawke "ze chce ze mna spac" jak slyszalam go w sluchawce rozlaczalam sie za kazdym razem jak wyczulam ,ze cos pil,jezyk mu sie platal...a on rzadko bardzo pije ,wiec bylo to raz na jakis czas,az do momentu jak zazdwonil calkie trzezwy zaproponowam spotkanie,ok spotkalisy sie ,uprawilismy sex,a on po sexie jak lezelismy w lozku ,mowi mi ze "kocham Cie" wpadalm w smiech ,jasne ...a prawie rok czasu nie odzywal sie nie zyptal co slychac ,chocby to tak dlugo milczal...dopiero zaczal wydzwniac jak cos wypil... bez rezultatu... O co mu chodzi tak naprawde ? nie wiem juz co o tym myslec..

Gość gość
To debil i powinnaś wysłać go w kosmos. Wogóle się nie zastanawiaj co ,czemu , dlaczego i o co mu chodzi bo on sam nie wie. To najzwyklejszy niedojrzały facet-od takich trzeba uciekać jak najdalej.

Gość gość
chodzi o to, że jesteś tanią szmatą, koleś przez rok miał cie gdzieś, przychodzi, a ty zwyczajnie dajesz mu du/py, żenada :o

Gość gość
przecież ci powiedział "dzwonil tylko troche pijany krzyczac w sluchawke "ze chce ze mna spac" "

Gość gość
facetow nie zrozumiesz..

Gość gość
on chyba nie wie czego chce

Gość gość
A w jakim wieku ma dzieci? A skąd wiesz, ze juz nie jest z zona?

Gość gość
Przychodzilam do niego do domu ,jego zona mieszka w innym miescie i powiedzial ze nie sa rozstali sie,dzieci maja jeden 5 lat ,drugi 7 lat

Gość gość
nikt nic nie odpowie ?