Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

problem z zona

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czesc. Mam pytanie. Lubie w pracy wypic (mam kolege, pracujemy razem i tak czasem...) i po pracy piwo (zanim zona wroci). Moja tego nie rozumie, robi mi awantury. Pracujemy w 1 zakladzie i skarzy sie, ze ludzie do niej gadaja na moj temat. Wystarczy, ze przyjde do domu po 1 piwie i juz chaja nie z tej ziemi. Jestesmy dopiero pol roku malzenstwem, wczesniej mialem inna prace i tam nie popijalem, ani po. Dodam, ze nie ma problemu jak w domu sobie wypije piwo. 3 dni temu wyniosla sie do 2go pokoju bo podobno znow jej nagadali w robocie na mnie. Co sadzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ze masz problem z alkoholem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ona tak twierdzi. Ale przeciez to nie zbrodnia wypic piwo? Dodam, ze klocimy sie tylko o to, poza tym sielanka. Teraz sie w****ila bo obiecalem jej, ze w pracy nie bedzie, nie bylo jakis czas, ale mielismy zapiernicz no i.... a ona prosila zebym nie pil wcale (nawet 1go piwa) bo chcemy miec dziecko i uznala, ze tak latwiej zajsc w ciaze. A teraz siedzi nafochowana w 2 pokoju i twierdzi, ze zadnego dziecka nie chce ze mna miec bo nie bedzie patologii szerzyc. Wczoraj wysprzatalem caly dom a ona przyszla zpracy, wyczua piwo i niewazne, ze ladnie w domu, juz dym. I oczywiscie zabrala sie i poszla do siebie.

Udost臋pnij ten post

lubisz sobie wypi膰 w pracy i s膮dzisz ,ze to nie jest problem ... to mo偶e zaproponuj piwko w pracy swojemu szefowi - mo偶e niech on si臋 w temcie wypowie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to odpu艣膰 sobie te piwo i po problemie. Chyba, 偶e nie potrafisz, bo jeste艣 alkoholikiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli zona pozwala na picie w domu to wypij sobie w domu. Co to za picie w pracy? Polacy juz w og贸le etyki pracy ni maja czy co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak ci wa偶niejszy kole偶ka i piwo od 偶ony i rodziny, to chlaj dalej. poza tym, gdyby艣 by艂 po jednym piwie, to w pracy by nie gadali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale co zlego jest w wypiciu paru piw? Moja zona jest z rodziny alkoholowej i moim zdaniem przesadza. Czasem sie ze mna napije wina, jak ma wolne czy cos, ale jak ja jestem po piwie czy wroce z roboty i wyczuje, albo w robocie to juz awantura. Jest znerwicowana, duzo pracuje, nie wiem jak ja przekonac zeby odpuscila bo przesadza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja po prostu lubie wypic piwo jak robie, przy robocie najlepiej smakuje. Ona na to dostaje piany, nienawidzi jak czuje nawet 1 piwo ode mnie jak wracam z roboty. Jak w domu wypije 2,3 piwa jak ona jest to nie pyskuje, chociaz czasem krzywo patrzy, ale jak wyczuwa jak wracam z pracy to dostaje szalu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma kompletnie nic zlego pod warunkiem ze nie staniesz sie alkoholikiem a predzej czy pozniej sie staniesz pijac codziennie po pare piw jedno piwo to 25 g wodki 4 piwo - tak jakbys sobie golnal setke chcesz sprawdzic jak dlugo bedzie sie uzaleznial twoj organizm?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕ona z pewno艣cia nie przesadza. Po prostu nie chce mie膰 w domu nedznego pijaczka prostaczka jak 90% roboli, kt贸rzy my艣la, 偶e to nic zlego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeszcze troche mi do alkoholika brakuje. A ona twierdzi, ze juz nim jestem bo nie moglem sie powstrzymac skoro mnie prosila zebym odstawil browar na 2 tygodnie a ja po 2 dniach sie napilem z kumplem bo mielismy robote. Faktycznie to taka zbrodnia?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nawet szkoda czasu na dyskusj臋 z tob膮... jeste艣 pospolitym typem, dziwi臋 si臋, 偶e jaka艣 kobieta chcia艂a takiego 膰woka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 jeszcze troche mi do alkoholika brakuje. A ona twierdzi, ze juz nim jestem bo nie moglem sie powstrzymac skoro mnie prosila zebym odstawil browar na 2 tygodnie a ja po 2 dniach sie napilem z kumplem bo mielismy robote. Faktycznie to taka zbrodnia?! xxx jeszcze troche to ci brakuje do zula ktory pod sklepem zebrze o dwa zlote na piwo. do alkoholika nie brakuje ci juz nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s膮dze 偶e tematy ju偶 s膮 nudne i czas zaj膮膰 sie czym艣 innym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ej, halo! ale ja nawet jak wypije to nie robie jej awantur, nawet na nia glosu nie podnosze. Moze wydawac kase na co chce, nigdy slowa nie powiedzialem, ze wydaje na szmaty albo perfumy itd. To takim zlym mezem jestem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jej zapytaj jakim jestes mezem, nie nas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
myslalem, ze mi ktos poradzi co mam teraz zrobic :/ nie chce rozwodu, kocham moja zone

Udost臋pnij ten post

picie alkoholu w takich ilo艣ciach jak Ty po pewnym czasie sprawia ,偶e cz艂owiek staj臋 si臋 nerwowy i agresywny! Oczywi艣cie ma te偶 negatywny wp艂yw na p艂odno艣膰!!!

Udost臋pnij ten post

picie alkoholu w takich ilo艣ciach jak Ty po pewnym czasie sprawia ,偶e cz艂owiek staj臋 si臋 nerwowy i agresywny! Oczywi艣cie ma te偶 negatywny wp艂yw na p艂odno艣膰!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja nie pije duzo, 2-3 piwa dziennie! Czasem troche wiecej. To co powinienem sie zamknac w osrodku?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powwinienes to odstawic jesli nie potrafisz - jestes uzalezniony jesli jestes uzalezniony - leczysz uzaleznienie a nie klocisz sie z zona czego ty tu nie rozumiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no chlopie masz glupia zone i tyle , gderliwa franca

Udost臋pnij ten post

No w艂a艣nie kilka dni w tygodniu policz ile to jest w miesi膮cu potem roku itd...z tych dni te偶 sk艂ada si臋 偶ycie!! By艂am kiedy艣 z ch艂opakiem , kt贸ry" lubi艂" sobie wypi膰 i nie chcia艂abym drugi raz tego prze偶ywa膰. Zaczniecie si臋 k艂贸ci膰 coraz cz臋艣ciej ,potem wyzywa膰 i b臋dzie coraz gorzej! Nic nie jest dane raz na zawsze nic! Ani drugi cz艂owiek ani zdrowie o wszystko trzeba dba膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czym innym jest okazjonalne wypicie piwa, a co innego codzienne picie. W pracy si臋 nie pije alkoholu, nawet ja pracuj膮c u siebie nie pije. Je艣li ma si臋 ochot臋 goln膮c sobie codziennie, to ju偶 jest co艣 nie tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nawet jesli to tylko piwo? Przeciez jedni lubia cole, inni herbate, kawe, ja lubie browar.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to pij bezalkoholowy alkohol w piwie uzaleznia jak kazdy inny alkohol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bez przesady, jestem facetem, piwo bezalkoholowe to nie piwo. Mnie chodzi o to, ze staram sie, dbam o nia, nie patrze nawet na inne babki, pomagam jej w domu, nie szlajam sie po knajpach a ona mi robi zadymy o kilka piw

Udost臋pnij ten post