Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich zwolenników kulinarnych wynalazków. Moja kuzynka ma 7 letnia córkę

Polecane posty

Gość gość
wezcie juz przestancie z takimi p*****lami bo coraz wiecej sie slyszy o jakis walnietych rodzicach "eco" ktorzy glodza dzieci i doprowadzaja do ich smierci.

Gość gość
dlatego trzeba reagować bo nie doszło do tragedii

Gość gość
weź się ogarnij, kwoko- reagowac na prowo jakiejś znudzonej kury albo licealistki, grubymi nićmi szyte zresztą. jasne

Gość gość
Tu autorka. Dopiero włączyła komputer od rana. Ja nie twierdzę że u kuzynki źle się je i nigdy bym nie miała czelnosci czyjejś kuchni skrytykować. Oni tak z mężem lubią. My nie - co dom to smaki. Chodzi o to ze mała choć zjada co nieco to generalnie zajmuje się grzebaniem w talerzu. Ostatnio na kolacje jak u nich byłam jadła kawałek wędzonej ryby i miała obok oliwki z kozim serem w środku. Ja wiem ze to wszystko zdrowe i drogie, ale ona podziubala i w sumie zjadła kilka kęsów. Wiem, że ze smakiem zjadła by chleb razowy z szynka, pomidorem lub ogórkiem. Nie mam w planie iść do opieki społecznej bo przecież oni dbają o nią i karmią. Tylko specyficznie. Kuzynka narzeka ze Kasia taka malutka i z anemią, ale z niej taki niejadek. .. chciałabym jakoś delikatnie pomóc. Będzie u Nas w tym tygodniu jedno popołudnie i zrobię dzieciom pizze z warzywami na cienkim cieście i dam jej do domu na wynos ;) może rodzice zobaczą jak jej smakuje a może sami się skusza. ..

Gość gość
A Kasia moze w przyszłości zostać modelka, albo będzie miała wyższa inteligencje jedząc zdrowe produkty bo one działają na mózg a wasze majonezy sprawiają ze tylko dupa rośnie , i moze choroby sobie chodujecie , wiec daj spokój i wyluzuj.

Gość gość
Jesli badania lekarskie nie wykazują żadnych uchybień to daj spokój. W czasach wojny mnóstwo dzieci było niedozywionych a jednak przetrwali do naszych czasów

Gość gość
Kasia ze wzrostem 104-110 w wieku 7 lat raczej modelkom nie zostanie. Bez obaw

Gość gość
Co by się tu nie napisało to wszyscy ciupią ze prowo-srowo.

Gość gość
Mam alergie na takie Babska wcina jacy nos w nie swoje sprawy kuzynka frajerka ze ci ufa i dziecko daje

Gość gość
Kasia ma 7 lat wiec jeszcze ma czas urosnąć :) a to ze nie ma wychodowoanych komórek tłuszczowych to tylko plus.

Gość gość
Czy wy wszystkie jestescie nienormalne??? Dziecko ma anemię! tak napisała autorka więc nie pitolcie, że ma czas urosnąć i takie tam. Potrzebna jest interwencja. Dziecko ma podawane posiłki i to zdrowe, ale ich nie je bo mu nie smakują dziubie w talerzu i dalej jest głodne. Porozmawiaj koniecznie z kuzynką i dowiedz się dokładnie o co chodzi i nie daj zagłodzić dziecka. Wiele dzieci wygląda chuda, wiele dzieci mała je, ale tu ewidentnie dziecko jest głodzone :(

Gość gość
Jak dla mnei to to dziecko jest głodzone. Nie mowie zeby jadało słodycze ale nie dac chleba? ona rosnie i potrzebuje energii!!! a nie kurcze liścia sałaty i pol marchewki .