Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię się stroić i malować tak jak Wy. Nie ubieram się kobieco...

Polecane posty

tylko ja nie rozumiem tego o zebrze. ja nigdy w życiu się nie farbowałam i też mam każdy kosmyk w innym kolorze. tak bywa z włosami.

Gość gość
Dlaczego Polki robią sobie takie tandetne balejaże? No jak to wygląda? :D pojdzie takie coś na studia do miasta i tylko robi wiochę

Gość gość
Bo zebrania są typowo wiejskie, a jak widać ty tu jesteś od dawna jak typowa kwoka.

Gość gość
Ha to dobre, ja nawet nie umiem jeździć na rowerze :D a ty pewnie jeździsz sobie rowerem z miasta po słoiki i z powrotem

Gość gość
Ty nie wygladasz naturalnie tylko wieśniacko. Wstawiam to zdjęcie na wiocha.pl

Gość gość
Wieśniaro, nie masz czarnych brwi ani czarnych rzęs Masz takie mysie, w ciemnych blondzie

Gość gość
Ona jest ładna? O k***a musiałbym nie mieć gustu, tzn. wieśniacki gust Jednak klasyczne rysy są najładniejsze a nie takie wiejskie, autorka zaraz to nazwie "słowiańskimi"

Gość ta od czarnej oprawy oczu
no i co jeszcze?:) To znaczy, że ludzie którzy mnie w realu otaczają to daltoniści wszyscy co do jednego bo oni też twierdzą że mam blond włosy i czarne brwi i rzęsy :) to se wstawiaj to zdjęcie jak ci się polepszy po tym i ulży trochę, może ciśnienie opadnie i się uspokoisz :)

Gość a ktoras z was nie goli
strefy intymnej?

pewnie ty też byś mi się nie spodobał, bo tak to działa na tym świecie:) Po za tym mam faceta dla którego jestem piękna dla Ciebie nie muszę :)

Gość gość
Ludzie ci mówią, że masz czarne brwi i rzęsy? Oj chyba mamusia cię za dużo chwaliła i nie masz realnego spojrzenia na siebie Masz mysie brwi i jasne rzęsy W ogóle to jesteś przeciętna, zejdź na ziemię

gość dziś Dlaczego Polki robią sobie takie tandetne balejaże? No jak to wygląda? smiech.gif pojdzie takie coś na studia do miasta i tylko robi wiochę Do kogo to było człowieku? Ja mam 31 lat i w życiu nie robiłam balejażu, tak mam od słońca i nie zamierzam nic z tym robić:) Swoje się już nafarbowałam w życiu gdy byłam przed 20 nawet miałam czerwone :)

Gość gość
Zapraszamy wszystkich do sporu, proszę o opinię na temat jak wiejska jest dziewczyna która wrzuciła fotę i jak głupia jest baba która komentuje jej wygląd określając go jako wiejski. Każdy może wyrazić swoje zdanie, każde zdanie jest na wagę złota. Bez ciebie nie zaczynamy!

Gość gość
i przedstawienie trwa i małpy jeżdżą po scenie ^^

moją mamusię zostaw w spokoju bo od dawna jest w niebie, od kiedy "ludzie" to znaczy mamusia?:) na zdjęciach tego po prostu tak nie widać. I dlaczego mi każesz schodzić na ziemię? Co Ci przeszkadza to że uważam, że jestem ładna? A słowo piękna na prawe słyszałam pod swoim adresem wiele razy od płci przeciwnej, i myślisz, dlaczego tak usilnie chcesz wprawić mnie w kompleksy? Powiedz co ze mną jest nie tak, że uważasz, że nie jestem ładna? :) Widzisz tylko moje oczy i część włosów nie ułożone nie uczesane tak jak chodzę sobie w domu:)

Gość gość
Byle brzytwy im ktoś nie dał.

Gość ta od czarnej oprawy pczu
i myślisz, że jeden komentarz na kafeterii sprawi że będę się chować pod toną makijażu żeby ludzi nie straszyć Miało być tam tak ale się skasowało niechcący :)

Gość gość
ta babka musi mieć jakiś kompleks...6 stron tematu w którym próbuje podkopać samoocenę innej kobiety.

Gość gość
Co to znaczy mieć realne spojrzenie na siebie? ktoś uważa, że jest ładny i to jest jakiś grzech? Ma uważać że jest brzydki i mieć kompleksy? :)

Gość gość
jeszcze się podszywa pod facetów :) he he he

Gość gość
Ona nie jest ładna. Obiektywnie. Jak nie jesteś ładny i masz się za nie wiadomo jak pieknego to tylko się ośmieszasz.

Gość gość
Nie masz pięknych oczu a to już duży minus. Ludzie ci mówią, że jesteś ładna? :D

Kobieta ma prawo uważać się za piękna i to jest nawet bardzo wskazane:)

no widzisz a realnie słyszę same komplementy na temat właśnie moich oczu :) i nie tylko od mężczyzn ale i od kobiet :) Po za tym mi moje oczy się podobają bardzo:)

Gość gość
:D :D nie widziała doopa Słońca

Gość gość
Masz 31 lat i masz takie coś na głowie? O jezu, ja myślałam, że 15

jestem ciekawa jak ty wyglądasz:) a co według ciebie powinna mieć 31 latka na głowie? trwałą?

Gość gość
Pewnie siedzi tu jakaś raszpla z marnymi kudłami farbowanymi na jakiś rudopodobny kolor, z krzywymi zębiskami, płaska jak deska z plaską dupą pokrytą cellulitem i dowala dziewczynie, która wkleiła zdjęcie, bo myśli, że będzie od tego ładniejsza, buahahah :D

Gość gość
Oj pomyliłaś się Dziewczyna jest tylko przeciętna, ma wsiowa "urodę" i to nie tylko moja opinia. Każdy kto się zna to tak pisze, a że w rodzinie ja chwala... No cóż, muszą.

Nikt jej nie zabrania uważać siebie za piękna :) a dowalić mi nie dowali, bo ja mam jeszcze życie realne oprócz kafeterii i mężczyznę któremu się właśnie taka podobam i taką mnie kocha:)