Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda jedna z wielu

Zwiazek ze starszym chłopakiem. Szansa???

Polecane posty

Gość gwiazda jedna z wielu

Witajcie wszyscy cieplutko usmiech.gif Mój problem a dotyczy pytania które zadaje sobie od dłuższego czasu czy związek z 17-latką a chłopakiem który ma 23- 24 lata jest możliwy?? Od kilku miesięcy zaczął mi się podobać własne taki chłopak. Nigdy nie miałam chłopaka i nie chodzi tu chyba o mój wygląd(chyba) a raczej brak akceptacji związków zawieranych przez fb albo przez kilka tygodni znajomości w której przeważa pisanie sms- ów Bardzo chciałabym żeby zwrócił na mnie większą uwagę zaczęłam bardziej dbać o siebie o swoją sylwetkę (aktualnie jestem na diecie). Czy to pomoże nie wiem co robić? Czy najlepiej dla mnie byłoby odpuścić go sobie czy nie mam szans z taką różnicą wieku?? Dodam że czuje się bardzo dojrzała na swoja liczbę wiosenek. Z góry dziękuję za przeczytanie mojego tematu i ewentualną odpowiedź usmiech.gif

Gość gość
prawdopodobnie ten chłopak traktuje cię jak bachora

słowo bachor nie pasuje tutaj chociażby ze względu na jego znaczenie ja myśle że szansa jest:-) ja miałam niecałe 17 a mój obecny mąż 23 jak się poznaliśmy po 6 latach bycia razem wzieliśmy ślub. obecnie mamy dwójke dzieci jesteśmy 3 lata po ślubie. tak więc może się udać.