Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

Nie miałam komu :P A nogi nie. Już się uspokoiły. Wszytko się uspokoiło :) Tylko zimno mi teraz :D

Gość gość
nie bądź taka skromna;) dostałaś kieliszek chianti,nie rozgrzał Cię? jeśli nie to wskakuj do mnie pod kocyk:) daleko nie masz...;) jak się czujesz?

No to ładnie nas tu wkręcałeś :P A ja wierzyłam, ze to laptop zmarł Ci śmiercią tragiczną :P A czuję się lepiej chociaż starcie jeszcze się nie zakończyło :(

Gość gość
nikogo nie wkręcałem,lapek przeszedł reanimację i jeszcze dycha,ale fachowiec powiedział,że nie wiadomo jak długo:( nie mogłaś trochę poczekać?zarżnęło by się,kiełbasek narobiło,wędzonego...,na święta jak znalazł:) mam nadzieję,że nie przeziębiłaś bo to podobno najgorsze co można zrobić:( herbatki z imbirem?

A ja chciałam zapytać Lubię....co z cadilac 'iem??? Kuferek sprzedany i tak nagle zniknęłaś...już się bałam, że wsiadłaś w w to czterokołowe cacko i tyle Cie widzieliśmy:-P

Gość gość
dobra! bo już zaczynam przynudzać... miłego wieczoru i przyjemnej nocy:) dobranoc:)

Zrób herbatkę :) I nie świruj już Tajemnico, źeś sąsiad serio serio :) Nie wiem czy nie przeziębiłam... okaże się. Niebawem :) A tak w ogóle to świnka z Ciebie, ze chciałbyś mnie zarżnąć :( x Czwóreczko! :D Kupimy :) Koniecznie. W pociągach jest zbyt niebezpiecznie :O Mój tyłek nie lubi pociągów :D

Nie ma już prawdziwych kafeterian tylko nędzne popłuczyny:DDobrze ze mnie tu nie ma .Gdzie te chlopy ,gdzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!:O:(

Takie czasy teraz nastały że mądrych i inteligentnych czarujących boją sie jak świeconej wody :D

I postów nie widać ooooooo booooooooooooooooosssssssszzzzzzzeeeeeeeeeeee:O:(

Zasadnicze pytanie przed kim??Może żoneczka złapała by go i zwiał:D

Wszystkim którym nie podoba się ero i ten temat proponuje opuszczenie go:-) można sobie odkopać tematy sprzed kilku lat i się zachwycać tamtejszą atmosferą. Ale kiedy Lubię?kiedy kupujemy? Doczekać się już nie mogę:-D

Jutro? :) Tylko zanim sprowadzą to troszkę potrwa. No i musimy ustalić grafik korzystania z wozu ;) Wiesz... ja się nigdy nie bzykałam w aucie :D a cholernie mnie to jara :D Mogę pierwsza poprowadzić? ;)

O matko! Jak mogłam to przegapić...ale że nigdy nigdy??? Nie wierzę;-)to Ci tylko powiem, że masz czego żałować A poprowadzić pierwsza? A pewnie:-)będę dobrą siostrą :-)

Dobra próba ;) Ja biorę nieparzyste :D I ewentualnie w soboty zrobimy kino samochodowe. Ja mogę być na tylnej kanapie a Ty z przodu. Obiecuję, że nie będę podglądała co Ci tam Pusz będzie robił ;)

Gość walet caro
kieliszeczki proszę ostatnia kolejka chianti ;)

O! I jeszcze jedno! Dlaczego kino samochodowe w sobotę ja się pytam?! Nie dość, że mam dzień krócej od Ciebie przez te parzyste, to jeszcze chcesz mi jeden odkroić na kino??? O nie! Nigdy w życiu! Przesuńmy to na piątek

Ale ja nie wiem jak on wygląda :) Nawet bym nie poznała. Poza tym już obiecałam, że nie będę podglądać więc i sprawdzać nie będę ;) Tylko Ty tez nie zerkaj w lusterko ;) x Może... zwyczajnie będziemy się zamieniały co 2 dzień? :) Bądź łaskawa. Muszę wypróbować. Sama wiesz :P

Gość walet caro
jutro ponowie mundurowi zrobią trzeźwy poniedziałek więc ostrożnie z wagonikami :D