Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

Gość gość
bledny pisze z gościa hehe

Gość gość
w końcu wypi/er/dolą ją z tego urzędu gminy bo taka choroba z czasem się coraz bardziej uzewnętrznia...,a najgorsze jest to, że ona nie zdaje sobie z tego sprawy

Gość gość
widzisz 4? już nawet nie potrafi odróżnić radosnego popierdywania blednego od rzeczowej analizy fachowca...,smutne...

Gość gość
Bo to c***a facet bez jaj bez polotu wymoczek

dzien dobry :) slonce jeszcze nie wzeszlo.... ciemno za oknem.... lozko tak kusi i przyciaga i obiecuje blogie chwile.... nienawidze tego :O

O, myślałam, że nie będzie czego czytać a tu taka (nie do końca miła momentami :P ) niespodzianka :) Wam też tak ciężko było wygramolić się z pościeli? MI strasznie. Łóżko mnie trzymało i prosiło, nie odchodź, nie zostawiaj mnie... Przecież tak się nie da pracować :O Ostatecznie wygrałam tę walkę ;) Dzień dobry wszystkim :)

Gość gość
Wygraj capie wybory a potem w*********j kogo chcesz z gminy zobaczymy nędzna kreaturo i czemu piszesz z gościa bydlaku

czwóreczko to jakieś agresywne łózko masz ;) Ja się z moim za bardzo pieściłam w ten długi weekend to i się rozochociło...

Gość gość
bledny gosciu Andrzeju od mojego życia w realu się odpi a powiedz o swoim życiu w realu singlu wracasz do pustej chałupy widok z okna masz z******ty na park sztywnych i jeszcze raz mi tu ubliżysz suchej nitki na tobie nie zostawie nie pozwole sobą manipulowac

jest jakis andrzej na sali? :) z tego co mi wiadomo :classic_cool: panowie, ich imiona zaczynaja sie na inne literki. bedziesz tak caly wykaz imion walkowac? :)

Gość blednygosc
gościu kwiecie ty moje, nie smialbym ci ubliżyć, jestem niezwykle pro foryou ale, no tak mam pewne ale . Dlaczego dziś nie założyłaś miniówki co? i jak mam mieć widok na sztwnego ? no patrze na dół i nic. Ty no weź i zrób coś z tym ? no chociaż jakiś dekolt co? jak ja mam pracować :O jak już bede tym radnym to wymienie caly personel. wszystkich tylko nie ciebie kwiecie ty moje:D

Ty się Rycerz znów chcesz przechrzcić? :D Hmm to może dla odmiany dziś jakieś kobiece? ;) :P x Koci, znasz wszystkie imiona z sali? :D

Gość gość
Słuchaj ja ostrzegam i dla ciebie mini nie założe może twoja sekretarka Wioletka niech założy chcesz bledny Andrzeju wojny to będzie

Nie pytałam o płeć ;) x Rycerz, weź przestań się zgrywać bo naprawdę jakiś Andrzej dostanie lanie :D A Dok to każde damskie całuje?