Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

Gość blednygosc
sobie poszedł? looooo matko to co pchamy?

ok bo burdel zaczyna sie robic dzanga masz maila tam podam ci wlasciwego :P kalkulatorwykreslny@wp.pl

Gość gość
Masz 45 lat ty w szkole k***a siedzisz za biurkiem i wariata sam z siebie robisz ty pało łysa dość tego miarka się przebrała radny bez radny kto odziedziczy twoją chate? Siostrzeniec od siostry Ireny?

Gość gość
O! Maria następnego frajera znalazła i go wkręca:D:D:D a ten sie daje:D:D:D

Gość gość
Burdel to ty masz w szkole i wszystko pod dywan zmiata żeby światła dziennego nie ujrzało

Gość gość
bledny nicka Andrzej załóź bo widze że kojarzysz wszystko i wstydzi się matki Władysławy ty ile nicków tu masz ? Od początku Bsg, karlito kredek prymitywny bledny i za to że ja tyle kasy wydałam na ciebie zapłacisz za to i za kłamstwo a zemsta jest słodka

Gość gość
Do rana tu będe pisać abyś wybory doczekał to już w niedziele

Gość gość
choroba i alkohol ciężkie zbierają żniwo,z nią jest coraz gorzej

Gość gość
Pisałam ci w esie że będe ci na forum dokuczać za twoje świnstwo według mnie tak się nie postępuje z kobietą ile razy pisałes mam dla ciebie niespodzianke i do dziś dnia nic nie otrzymałam ale jak widze na forum to samo robisz z jednej strony żal mi ciebie że przez czat mi wyznawałeś miłość jak masz mnie pod ręką ale tą wydaną kase i kłamstwa ile z tych esków miałeś zarobku to można było się wybudować

Gość gość
Choroba i alkohol witaj Andrzej na pokładzie sam dajesz alkohol i piją w pracy co zapomniałeś jak po kryjomu dawałeś wode swojemu Ze i ty mi tu chorobe wmawiasz a dzięki komu ją mam a kto w pracy mnie scigał był złośliwy sam zaczołeś temat to teraz posłuchaj moja choroba dzięki tobie jest a to co doświadczam w pracy to sam Pan Bóg wie i jeszcze coś ? A wiesz że takie traktowanie to po imieniu się nazywa mobinng

Gość gość
Tak sądzisz że coraz gorzej ze mną to mnie zwolnij to najlepiej ci wychodzi i widzisz Andrzej tylko ty wiedziałeś o chorobie a sam się wydałeś bo ci wstyd. Ale to że to poruszyłeś chorobe tego ci nie daruje sam rok po mojej chorobie znalazłeś się w szpitalu zapomiałeś o tym?

Gość gość
Przykre to że mój szef Andrzej bledny na forum siedzi a w pracy udaje świętego ale pozory mylą jednak wiesz z kim piszesz a udawał że mnie nie zna. Jesteś w moich oczach nikim nawet te ręce złożone o niczym nie świadczą . Człowiek niech będzie człowiekiem

Gość gość
kto? następny nieświadomy... bledny,jak dobrze policzyłam,jest szósty któremu ta chora kobieta zatruwa życie tymi samymi inwektywami,ona to robi metodą kopiuj-wklej,nawet nie stara się nic zmieniać zauważ,że poprzedni był Smof...

Gość gość
To wyjesteście chore i pierdoły od rana do wieczora piszą i czekają kto tu kogo popchnie idioci

Gość gość
o,juz sie obudzila...

Gość gość
Hej pisz na niebiesko matole

Gość gość
Jak zmienia nicki jedna osoba to tyle ich jest :-)

Gość gość
ja się doliczyłam sześciu...,może było więcej widząc jak szybko się ta choroba rozwija będzie jeszcze wielu

Jak dla mnie, to każdy może mieć ich i po 13, będąc jednocześnie mężczyzną, kobietą, kotem, kurą, strachem na wróble i czym jeszcze sobie żywnie zamarzy. Nie widzę w tym żadnego problemu:)

Gość Igor30
Czwórka a z czego jesteś orłem że tak się zapytam? Paranoja

Gość gość
Paranoja ja p*****le

Gość gość
zrozum chorobę,to psychoza maniakalno-depresyjna depresja spowodowana odrzuceniem,tak w realu jak i w necie, a maniakalne rozpięciorzenie jaźni powoduje, że wszędzie węszy spiski i w wielu osobach widzi jedną,taka to straszna choroba i co gorsza pogłębia się