Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

Taa leżenia. Już się nawet wyspać zdążyłam a Ty się nadal zdecydować nie możesz :D I lizać miałeś a nie zaróżowić ;) mnie bić nie wolno bo jeszcze Ci ta lemurowata łapka zwiędnie. Zbyt delikatna jestem Za to, proszę się przyznać, kto mi tak szczęścia życzy, ze nie tłukę jednego kieliszka tylko dwa na raz? :D

Gość gość
Doktorku środa marzy ci się lizanie loda? :-)

A ja myślałam, że życzenie szczęścia (by się nie pokaleczyć :P ) i szklana pułapka (bo mi się do skarpetki kawałek przytulił) w jednym :D Ale Twoja definicja również mi się podoba :)

Powiem Wam szczerze, że loda to bym polizała ;) Orzechowy niech jest. Sztywny i tak zimny by aż parzył usta.

Gość gość
że niby w skorupce i z zamrażalnika?! no nie,tak jak Cię kocham nie poświęcę się:( witaj eLKa😘🌻:) dzień dobry wszystkim:)

Ech Sąsiad, Ty chyba kochasz, siebie :P miłością własną bo ani śniadania ani lizania ani teraz loda mi nawet dać/kupić nie chcesz :( Za to płodna jestem dziś literacko. Nalizałam się z tego głodu :D ;)

Gość gość
żartujesz? to jest jedyna osoba na świecie,której szczerze nie cierpię:D z tym lodem to bym się zastanowił jeszcze...,może truskawkowy?;) zaszłaś w ciążę jakimś szalenie lotnym pomysłem?znaczy wena Cię nawiedziła?:) płódź,płódź...jutro poczytam bo dzisiaj już mnie poduszeczka z sypialni woła,a ja nie wiem czy będę miał siłę doczołgać się do niej pamiętaj tylko: co się nie najesz to się nie naliżesz... :D Dobrej i spokojnej nocy:) Dobranoc🖐️

No jak nie cierpisz? Jak Ty nie cierpisz to jak inni kochać mają? :D A dziecko moje nie jest dla każdych oczu ;) Schyl głowę i tyłek nisko czołgając się pod zasiekami :D Dobranoc

Gość przyjaciel in spe
A ZUS już zapłaciłaś? 💤

Dzień dobry :D Taaaak cudowny :D U mnie nawet nieba nie widać :D :P Wzbudzasz we mnie zazdrość o niebo ;) ZUS? :O Baaaardzo erotycznie :P

Gość kotka poes
nie.... sa tylko upadle anioly z piekla rodem :P :D

Rodem to może nie. Ród mam niby porządny taki ale nawet w najporządniejszym się trafia czasem czarna owca. Beee beee.

Beee beee? :D Pamiętacie "bajeczki babci Pimpusiowej"? "Kiedyś baca krótkowidz z owieczki korzystał, Dziwiąc się, że mu ona nie beczy, lecz śwista. Dopiero na kolegium mu wytłumaczono Że wyryćkał świstaka, co był po ochroną."