Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

Widzisz Dok bo to trzeba dobre kupować :D Albo nie używać wcale ;) A w każdym razie wniosek jest niezbyt pozytywny... czasem pękają :O

No to... mam kolejny stereotyp :D Każdy mężczyzna chociaż raz w życiu mierzył sobie członka. Prawda? :D

Czyli mamy jeden głos na tak. Teraz czekamy na te na nie Dok ;) aż mnie korci :P zarazo jedna nie wolno tak pisać nie podając wyniku :D

Gość gość
Wstyd żeby doktor nie wiedział jak pała powinna być w obwodzie i długość jak tam cię na medycynie uczyli ? No tak chyba za kaczki albo gęsi nie wspomne za schabik wstyd facet ale plama

Gość gość
Do goscia 13:18 oo tak za świniaka się uczą i g****o umieją i lecz się u takiego prędzej wykorkujesz< no doktorr :-( a twoja luba zadowolona z seksu?

Ej, znowu insynuacje świniakowe? :D Świnki już nie mam. Zaćpana lekami i zarżnięta. Była, nie ma. Odwalcie się :D Zdrowe prącie może mieć i 5 cm :P A lekarze to chyba miarki w oczach nie mają? To już prędzej inżynierowie

Aha, suplement do poprzedniego postu: mierzyłem tylko długość i dopóki nie trafiłem na tutejsze forum, nie miałem pojęcia, że powinno się zmierzyć także obwód 🖐️

Gość gość
Doktor moje zdanie jest takie nie ważne jakiego masz to ważne żeby kobiecie dogodzić żeby jęczała z rozkoszy ale przed wsadzeniem chwile ja wyliż (*)

Gość Smof
oooo o proncie rozmawiacie?? pronc jest niedobry kopie i krzywdzi male misie :D lubie wymasuj mi tylek proooosze

Gość gość
Kotka ty ciągle liżesz i ciągniesz no angina za anginą zapewne ale masz doktora to uleczy ciągnij a nie miauczz

Gość gość
Jeszcze w żadnym miejscu nie widziałam tylu nagich facetów co ostatnio w saunie.

Gość gość
Smof od krzesełka boli tyłeczek czy od stania? :-)

Gość gość
Do sauny chodzi mój mąż podpada mi :-(