Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

Gość gość
No zapłon mam dzisiaj jak diesel na mrozie😠 A taka była okazja popchnąć😠 Teraz znowu zły?! cholera chyba okres dostanę😠

A to sobie sama poszukam :D I foch :P niech stoi! Lody były właśnie i to razem z Czwóreczką ;) Z góry się zadeklarowała, ze połknie :D Taka dobra! Ale oczywiście jak jest zabawa to Ty się szlajasz. A szukać mogłeś :P :D

Gość gość
Taka jesteś? OK! foch! sama się całuj! :D nie wiesz co tracisz... i się nie dowiesz:P A na drugi raz zapowiadaj,a nie trafiasz w środek tygodnia jak ja się nosem (i nie tylko) podpieram:(

Żurawia? Ja myślałam, ze sam osobiście szukał będziesz a nie się żurawiem wysługiwał :( x Sąsiad lody są zawsze w środę. A nosem się zawsze możesz podeprzeć o coś innego ;) x Gady gadu a kolczyka nadal nie ma. Czwóreczko... ratuj.

Gość gość
Ironio wypluj!proszę:) bo nas eLKa zamęczy;) Albo jednak koniecznie chce kogoś zaciągnąć do łóżka! podstępna!:D

Gość gość
A w czwartek? BDSM?😴

odnoszac sie do tego upuszczania krwi to .... dla dobra ludzkosci robie i calkiem bezinteresownie :) co nie oznacza ze potem nie jestem przymulona, ale to chyba tez cisnienie wyjasnia 106/65 :)

nawet ta wywiadowka go nie podniosla... zn cisnienia... widze, ze my tez mamy wiele wspolnego... to tez moje normalne, wrecz smiem powiedziec, ze troche wysokie :P

Nie wiem czy wiele ale kilka rzeczy by się znalazło ;) x Cześć Rycerz. Ty też chcesz poszukać kolczyka? (tak zamęczę :P) Już Doka wcięło razem z żurawiem :D Zaczynam się zastanowić czy moje łóżko to nie swoisty Trójkąt Bermudzki :D

Gość gość
100/65?! dziewczyny Wy jeszcze żyjecie?! A potem się dziwić,że takie nieru/chawe:D Na niewolnika na pewno się nie nadaję,za duży jestem😴 No ale w drodze wyjątku (czasami) mogę Cię na rękach ponosić,np. do sypialni zanieść;)

Gość gość
Słyszałem,że w TAKIm Trójkącie kompania wojska przez tydzień szukała czołgu...,duży masz TEN trójkąt?😴

Wierzę, wierzę, na tym temacie każdy kocha łóżka :D x Żyjemy jak widać i to jak żyjemy! Mówisz, że duży jesteś? I że silny? I nosił będziesz? Hmmm ;) Na dużego niewolnika (od czasu do czasu) wcale się nie pogniewam :) A jak już doniesiesz to się może zamienimy. Czasem :P

Gość gość
To Ty jesteś TA blondynka co ją policja zatrzymała w samochodzie i pan policjant pyta: - Gaśnica jest? - Jest! - A trójkąt jest? - Nie... wczoraj wydepilowałam:(

Gość gość
Zamienimy? chcesz (czasem) mnie ponosić?hmmm... , a co Ci będę żałował-zgoda!;)

:D :D :D Hehehe nie ta. Ale właściwie z mojej wypowiedzi powyższej wynika, że tylko kolor włosów się nie zgadza 💤

Gość gość
zapchało się?pewnie za stare i głupie kawały...:(

Gość gość
eLKa stań przede mną... popchnę:)