Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksowna pomarańczka

Klęczę nago i czekam na wszystkich niezaspokojonych

Polecane posty

Gość gość
przeciez ja tylko Podgladaczke podziwialam za madrosc i podejscie do zycia, wiec jak bysmy mogly ja sploszyc???? napewno bacteria i zaraz ja doladuje....a dla "podszywacza" od IQ jak dodasz 2 przed 55 to moze by sie zgadzalo....AW

Gość zdemaskowana przez brak ogonka
buuuuuu takie IQ i taki blysk to zdemaskuj swoja ksiezniczke milej zabawy pedofilu

Gość
Tak, ja dla Seksi nawet wierszyk napisałem, kiepski ale jednak ;-) (który przepadł razem z naszym skasowanym tematem), a teraz biedna pewnie myśli że chcę ją wykorzystać dla swojej seksualnej przyjemności. Seksi, jeśli to przeczytasz to wiedz że to nieprawda. Miałem Cię zamiar wykorzystać dla naszej wspólnej seksualnej przyjemności. Mam nadzieję że to wyprostowało sprawę i jednak napiszesz. ;-)

Gość gość
tzn bateria mialo byc ha ha ha.....AW

Gość gość
znowu jakis gimnazjalista robi se jaja, a wy to lykacie jak pelikan ryby heheh

Gość gość
Do gościa: Jak to było? Mądrych słuchać a głupich nie uświadamiać. Cynik ja nie wiem kto tu kogo wykorzysta ;) i wcale nie byłabym pewna dla czyjej przyjemności ;) AW Jesteś bardzo chojna w swej ocenie :)

Gość gość
Cenzura :O c/h/o/j/n/a

Gość gość
juz myslalam, ze ch...jna uff dzieki za sprostowanie Podgladaczko , nie to nie chojnosc ani chec zdobycia jakies aprobaty ale tym razem wiem o czym pisze i wyrazam swoja opinie. AW

Gość
Podszywacz był kobietą? Myślałem że to zajęcie zarezerwowane wyłącznie dla mężczyzn. Niech się Pani nie martwi, przed wsadzeniem czegokolwiek gdziekolwiek poproszę o dowód. ;-) AW - wiesz że z Ciebie jest niezłe ziółko? Chcę żebyś do mnie napisała, to nie chcesz. Chcę żeby ktoś inny do mnie napisał, to wtedy zmieniasz zdanie. Jeśli bym wcześniej nie był pewny że jesteś kobietą to to byłoby dowodem że jesteś. ;-) A Ty Podglądaczko, jak myślisz, które z nas szybciej kliknęło na temat "Klęczę nago i czekam na wszystkich niezaspokojonych" gdy go zobaczyło? Już ja tam wiem co Ci w główce siedzi ;-)

Świetnie "cyniku" i chociaż z buta Cię polubiłem :) To tematy, które utoną :( Później zwalą na mnie, ale tu taka pustynia że trzeba się bić o odrobinę uwagi :P :P :P

Gość gość
ej ty bezpańska suko bez rodowodu, nadal klęczysz ?wypnij się jeszcze mocniej do kopa pytasz za co! za to że takie ścierwo, ściera , stara szmata nazywa siebie kobietą.

Gość gość
AW to nie ironia z mojej strony, absolutnie. Ja wiem, że ten stary Świntuch ma coś w głowie ;)

Gość bury kundel
chau chau a ja mogę?nie daj się prosić suko , wszyscy to wszyscy , bez wyjątku.

Gość Seksowna pomaranczka
W ostateczności mogę też w*****ać psa gdy s)ra :classic_cool:

Gość gość
Wiem Podgladaczko, wiemy to chyba obie.... Cyniku- nie ze nie chce, ale.....no wlasnie jest ale....i jeszcze jedno ale...ale ucze sie od Podgladaczki zycia na "kafe"- dzieki. Jak wszystkie "ale" sie wyklaruja to..... AW