Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś, kto wyleczył trądzik pospolity izotekiem lub innym antybiotem?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu ktoś, kto wyleczył trądzik pospolity izotekiem lub innym antybiotykiem? Czy którekolwiek z was miało nawrót choroby?

Gość gość
jadłam ich kilka rodzajów - tylko bólu wątroby się dorobiłam ;p twarz absoltunie nic - jedyne co mi troche pomagało nazywało się się coś tam duo chyba - ale to nie wiele - mi najlepiej pomaga srebro koloidalne i delikatny peeling enzymatyczny co dwa trzy dni, po peelingu umyć buzie środkiem myjącym a nie tylko spłukać.

Gość gość
Też chciałbym wiedzieć coś na ten temat.

Gość gość
A ja proponuje papkę z cebuli.

Gość gość
ja brałam curacne czy jakos tak. Podobne do izoteku ale tansze. Bralam gdy miałam 17. Teraz mam 22 i lekkie krostki tylko przed okresem ale wystarczy ze posmaruje twarz np brevoxylem na noc i rano mam czysto. Jestem zadowolona. Jedynie co to że wątrobe troche obciazył tyle ze ja brałam ten lek i piłam alkohol czego robic nie mozna,

Gość polijannna
W moim przypadku antybiotyki działały ale tylko na krótką metę.Problem powracał.Niedawno zdecydowałam się na tabletki IQFACE i sądzę że jest to chyba to czego szukałam.Zmiany na skórze znacznie mniejsze nowych wyprysków nie ma .Liczę na to że będą to efekty trwałe.