Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 1 archiwum

Polecane posty

Gość gość
" Bardzo innowacyjnego systemu podatkowego, który będzie dramatycznie prosty dla użytkownika, czyli dla przedsiębiorcy, który płaci podatki, czy dla pracodawcy i pracownika, od którego składki są odprowadzane. Natomiast jest on dość skomplikowany, by go wyjaśnić o co chodzi – powiedziała Joanna Mucha." x no leżę i ryczę ze śmiechu. projekt jest "tak prosty że za skomplikowany żeby go wyjaśnić". normalnie powtórka z "plusów ujemnych" :D

Gość gość
Prosty jest dla użytkownika ale skomplikowany w budowie.To tak matołku ryczący i leżący jakby powiedzieć:x"Samochód jest bardzo prosty i łatwy w prowadzeniu ale jego budowa jest skomplikowana i trudna do wyjaśnienia komuś kto się na tym nie zna.xxŻeby to zrozumieć, trzeba być osobą inteligentną...:O

Gość gość
"Przerywał bo chciał odpowiedzi na pytanie a nie opowiadań Antoniego M." x żeby uslyszeć odpowiedź to trzeba rozmówcy sluchać ale to dla reżymiaka za dużo. reżymiak miał zadanie "docisnąć" rozmówcę i jak mu się to nie udawało, jak rozmówca spokojnie odpowiadał na pytania to musiał mu przerywać i wszczynać awanturę.

Gość gość
Trzeba rozmówcy słuchać jak odpowiada na pytania.Antoni M. nie odpowiadał na zadane pytania.

Gość gość
tak jest "prosty dla użytkownika" że "za skomplikowany" żeby tym użytkownikom go wyjaśnić. GENIALNE. cieszy mnie niezmiernie że ta hołota złodziejska tak goni w piętkę że nawet nie potrafi już nowych kłamstw i manipulacji wymyślać tylko wygaduje niestworzone brednie.

Gość gość
Ale może nie mam racji.No to przykład i czekam na odpowiedź.Co Antoni M. odpowiedział na pytanie czy zostanie ministrem w rządzie pisu.Poprosze o konkretną odpowiedź Antoniego M.I już będzie wiadomo czy to ja mam rację, ze nie odpowiadał na pytania czy ty, że odpowiadał...:F

Gość gość
tak jest "prosty dla użytkownika" że "za skomplikowany" żeby tym użytkownikom go wyjaśnić. GENIALNE.xxProsty dla użytkownika ale skomplikowany w budowie. MAtołku.No to jeszcze raz.To tak samo jakby powiedzieć:x"Samochód jest bardzo prosty i łatwy w prowadzeniu ale jego budowa jest skomplikowana i trudna do wyjaśnienia komuś kto się na tym nie zna."

Gość gość
a jak się shatyn musi napocić żeby tych idiotyzmów bronić :D nie mają oni dla ciebie biedaku litości :D

Gość gość
cieszy mnie niezmiernie że ta hołota złodziejska tak goni w piętkę że nawet nie potrafi już nowych kłamstw i manipulacji wymyślać tylko wygaduje niestworzone brednie.xxCzyli wg ciebie brednią jest zdanie:x"Samochód jest bardzo prosty i łatwy w prowadzeniu ale jego budowa jest skomplikowana i trudna do wyjaśnienia komuś kto się na tym nie zna."

Gość gość
Nie ma powodu, żeby sie pocic skoro sprawy są jasne i proste dla inteligentnych.A małointeligentnej hołocie nie ma czego wyjaśniać bo i tak nie zrozumie.

Gość gość
I co tam z odpowiedzią Antoniego M. na pytanie o posadę?Była?:D:D:D:D:D

Gość gość
"Poprosze o konkretną odpowiedź Antoniego M." x konkretna odpowiedź macierewicza byla taka że przed wyborami pis nie poda skladu personalnego rządu bo po pierwsze nie wiadomo czy będzie ten rząd tworzyl a po drugie chodzi o naprawę polski a nie o personalną "walkę o stołki". ale to się rezymiakowi nie podobalo wlasnie i probowal macierewicza "cisnąć" ciągle domagając się "odpowiedzi" która już padla i ciągle mu przerywał.

Gość gość
Czyli nie odpowiedział na pytanie. I to włąśnie twierdziłem. Tzn to, że Antoni M. nie odpowiadał na zadane pytania.:D

Gość otulona_snem
Też uważam, że muzułmanie sa zagrożeniem dla Polski i Polaków. ale nie wolno dzielić ich na katolików i muzułmanów. Albo przyjmowac wszystkich bez względu na wiarę (nie wolno o to pytać) albo nikogo. p ty moze madralo bredzinska doczytaj kto to jest muzulmanin :D p "Muzułmanin jest wyznawcą islamu",wiec ergo nie moze byc katolikiem :D

Gość gość
Dziękuję za potwierdzenie moich słów i mojej oceny...:D

Gość gość
ty moze madralo bredzinska doczytaj kto to jest muzulmanin smiech.gifp"Muzułmanin jest wyznawcą islamu",wiec ergo nie moze byc katolikiem xxI nigdzie nie napisałem, że muzułmanin jest katolikiem...No chyba, ze tak jest w twoim omamie ale to już nie moja wina.xGdybyś była chociaż trochę inteligentna to zobaczyłabyś, że "wypadł fragment zdania"...:OAle rozumiem, że z twoją inteligencją nie jest za dobrze...:O

Gość gość
dokladnie to byla konkretna,spojna,jasna odpowiedz na zadane pytanie,trudno dzielic skore na niedzwiedziu,ktory jeszcze po lesie kluczyxxCzyli wg ciebie to była odpowiedź na pytanie czy będzie ministrem?No może... Wg ciebie...:O

Gość gość
otulona_snem dziś to moze sie bardziej nad gramatyka swoich postow pochyl,bo z tego wyzej masla,maslanego to wlasnie wynikaxxWyraźnie napisałem, ze widac, że brakuje początku zdania.Po czym widać?M.in. po tym, że początek jest z małej litery...Naprawde musze ci to tłumaczyć?

Gość gość
Też uważam, że muzułmanie sa zagrożeniem dla Polski i Polaków.ale nie wolno dzielić ich na katolików i muzułmanów.xxPowinno być...xxTeż uważam, że muzułmanie sa zagrożeniem dla Polski i Polaków.Imigranci imigrantami ale nie wolno dzielić ich na katolików i muzułmanów.xxxJuż jasne czy dalej tłumaczyć az zrozumiesz?

Gość gość
system podatkowy to nie samochód a PODATNIK MA OBOWIĄZEK PRZESTRZEGAĆ PRZEPISÓW PODATKOWYCH więc przestań mi tu pierdolić o jakichś samochodach tylko mi napisz jak może być "prosty" system podatkowy/ubezpieczeniowy skoro jest zbyt skomplikowany żeby go wyjaśnić podatnikom.

Gość gość
otulona_snem dziś taka odpowiedz to moglby dac,o ile PIS wygralby wybory,skoro nie wygral i do wyborow jeszcze troche czasu jest,trudno jak napisalam wyzej,zeby sie bawil w zgaduj zgadulexxKażda partia, przed wyborami okresla swój rząd bo nie moze tego zrobić w ostatniej chwili.No chyba, ze to partia idiotów i matołków. To może...:O

Gość gość
system podatkowy to nie samochód a PODATNIK MA OBOWIĄZEK PRZESTRZEGAĆ PRZEPISÓW PODATKOWYCH więc przestań mi tu pie**olić o jakichś samochodach tylko mi napisz jak może być "prosty" system podatkowy/ubezpieczeniowy skoro jest zbyt skomplikowany żeby go wyjaśnić podatnikom.xxA wiec wyraźnie Mucha powiedziała, że dla użytkownika czyli podatnika to będzie prosty system.Skomplikowany jest w budowie ale to już nie interesuje podatnika bo on nie zajmuje się budową systemu.Przykłąd z samochodem jest adekwatny, tylko żeby to zrozumiec trzeba być inteligentnym.

Gość gość
"Czyli nie odpowiedział na pytanie." x odpowiedział na pytanie tylko nie tak jakby sobie tego życzył reżymowiec. skoro ktoś mnie pyta gdzie jadę w tym roku na wakacje a ja mu odpowiadam że w tym roku się na wakacje nie wybieram to jest bardzo konkretna odpowiedź. skład rządu będzie znany po wyborach a nie przed. każdy inteligentny człowiek to zrozumie ale reżymowiec nie bo reżymowcy chcieli by rozpętać medialną kampanię nienawiści wobec konkretnych osób bo "straszenie pisem" już nie działa. a do tego potrzebują nazwisk i strasznie im gula chodzi że nie mogą ich dostać. :D

Porównanie przepisu podatkowego do budowy samochodu jest jak najbardziej trafne. Jest to tak samo skomplikowane dla laików. o No i jakim cudem ma dramatycznie prosto zrozumieć jak się nie da go wytłumaczyć bo jest tak skomplikowany. Bo że wg pani Muchy płaci się dramatycznie prosto to ja rozumiem, ale jak już ktoś będzie chciał wiedzieć dlaczego to się od Muchy nie dowie bo to skomplikowane. Zresztą akurat budowę samochodu jak się chce można zrozumieć. Masło maślane, zresztą w takich durnych wypowiedziach to akurat pani Mucha celuje.

Gość gość
otulona_snem dziś tak tak -tak sie tlumacz niedouku xxNie jestem niedoukiem.Ale..Kto wie.Podaj DWA przykłady z moich postów na podstawie których tak mnie określasz albo po prostu przeproś.I ja się nie tłumacze. Ja tobie tłumacze proste rzeczy których zrozumieć nie potrafisz.

Gość gość
No i jakim cudem ma dramatycznie prosto zrozumieć jak się nie da go wytłumaczyć bo jest tak skomplikowany. xxBo dramatycznie prosto ma zrozumieć jego obsługę czyli to z czego korzysta.Budowa i sposób działania dla użytkownika nie jest potrzebną wiedzą.

Gość gość
a to chetnie zobacze linka,gdzie to 8 lat temu PO mowilo,o konkretnych nazwiskach w rzadziexxNo to sobie poszukaj.

Gość gość
Zresztą akurat budowę samochodu jak się chce można zrozumieć.xxJak się chce i się człowiek zna to i zrozumie o wiele bardziej skomplikowane rzeczy.Np budowe DNA.

Gość gość
otulona_snem dziś nie ma takiego linkaxxNo to dlaczego o niego prosisz skoro wiesz, że go nie ma?To jakiś rodzaj choroby psychicznej?

Gość gość
"A wiec wyraźnie Mucha powiedziała, że dla użytkownika czyli podatnika to będzie prosty system." x no więc proszę mi go kurwa twoja w dupę jebana mać wyjaśnić skoro jest taki "prosty". ja jestem podatnikiem i w dodatku wyborcą więc jak twierdzicie że jest "taki prosty" to dlaczego po wielkiej konwencji na której ten "prosty" system prezentowaliście nikt nie rozumie na czym mialby polegać. bo tego jakoś mimo tej jego "prostoty" wyjaśnić nie jesteście w stanie tylko pierdolicie jak zwykle kompletne bzdury licząc że się jakiś frajer jeszcze na to złapie.