Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trądzik niszczy życie

Przez trądzik nie miałem szans na dziewczynę, a teraz nadal jestem prawiczkiem

Polecane posty

Leki jedynie nieco łagodziły skutki, ale nadal wyglądałem koszmarnie. Teraz jestem prawiczkiem przed 30tką.

Gość gość
Czas działa na twoją korzyśc - jest coraz więcej samotrnych kobiet, a i nie są takie wybredne jeśłi chodzi o twarz. jeśli jesteś zaradnym, dwocpnym, ciepłym facetem, to na pewno znajdziesz zainteresowane dziewczyny. Moja rada - celuj w te w swoim wieku albo nawet ciut starsze - one cenią seks :D

Podobają mi się młodsze, a twarz już jest OK. Tyle, że zostały kompleksy, a brak doświadczenia potęguje. Do tego z zaradnością nie jest rewelacyjny. Kiedy koło 20tki i później z cerą zaczęło być lepiej, nie wyglądałem już tak tragicznie i nagle zacząłem prowadzić życie towarzyskie, to dopadła mnie głupawka i myślałem głównie o zabawie i odbijaniu sobie straconych lat. Uważałem, że zabawa jest ważniejsza od ciężkiej pracy i studiowania trudnych kierunków. Skończyłem więc lekkie studia, poszedłem do pracy i weekendy poświęcam na rozrywkę. Jestem mentalnie wiecznym chłopcem.

A jak kobieta ceni seks, to na pewno ma go ochotę uprawiać z apetycznym przystojniakiem.

Gość gość
celuj w te w swoim wieku albo nawet ciut starsze x a co to on jest kimś gorszym by celować w takie?

Sram mordą :(

Nie po to człowiek włożył tyle kasy w leczenie, żeby teraz się brać za starsze.

Gość gość
haha! to co to za lekkie zycie i rozrywkowe weekendy, które pomiedzy 20tym, a 30 rokiem nie zapewniły ci ani jednego stosunku? Chyba gry komputerowe i siedzenie na kafe.. Jesteś prawiczkiem, bo masz coś nie tak z psychiką, a nie z powodu trądziku, którego pozbyłeś się w bardzo mlodym wieku. Znam osoby, obojga płci, z fatalna cerą i udanym zyciem towarzyskim. U ciebie to tylko wymówka

Prowadzę bardzo udane życie towarzyskie, zaliczam masę koncertów, jednak nie spotykam tam dziewczyn w moim guście. Podobają mi się raczej biurowe dziewczyny z korporacji, ale dla takich nie jestem smacznym kąskiem, bo one celują raczej w wyższą półkę i facetów bardziej ambitnych/zaradnych. Nie wychodzę do lokali rozrywkowych szukać partnerki, tylko dobrze się bawić ze znajomymi. A trądziku pozbyłem się całkiem niedawno.

P.S. Obecnie nie jest to już taka masa koncertów - stałem się bardziej wybredny, a i wolę się czasem spokojnie napić dobrego piwa.

Cera naprawdę potrafi zniszczyć życie, a to że ktoś dużo imprezuje, to nie znaczy że dla kobiet jest atrakcyjny.

Gość trądzik to masakra
straszna