Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic mi w życiu nie wychodzi, ciągle jakieś niepowodzenia, motywujmy się!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich :) mam 20 lat, pewnie dużo z Was powie, że jestem dzieciak i co ja mogę wiedzieć o porażkach... a jednak, nic mi w życiu nie chce wyjść, mimo, że naprawdę mocno się staram... Miałam problemy z matematyką, uczyłam się jej nocami... gdy moje koleżanki chodziły na imprezy ja przygotowywałam się do matury... brakło mi 3 punktów, a na sierpniowej poprawce 1 punkta do zdania.. wszystko inne pozdawałam na 90-100%.. jednak daje sobie jeszcze jedną szanse i zdaje tą maturą za rok, bo marzą mi się studia.. teraz zaczęłam robić prawko, byłam na teorii i znów nie zdałam.... szukam pracy, roznoszę cv ale nic znaleźć nie mogę... gowno robie, siedze w domu, wyglądam okropnie, chce się wziać za siebie, a nie potrafie.. zostawił mnie chłopak , nie mam żadnej motywacji.... chce isc na jakis kurs zeby nie stracic roku, ale boje sie, ze i tak nic z tego nie bede miala, bo ciagle porazki :(

Gość gość
nie wierze w siebie, ciezko mi myslec o tym, ze cos w zyciu mi sie uda :(

Gość gość
to tak jak u mnie :o

Gość gość
pomódl się do bozi ja myślałam że w ogóle nie zdam z angielskiego i polskiego ale się dało to znaczy Bozia dała Bóg jest twoim ojcem pomódl się on ci pomoże

Gość gość
nie moge tego zrozumieć, trace wiare w siebie, nie wiem co robic :( chcialabym sie jakoś zebrać w sobie, ale nie potrafie....

Gość gość
Nie idź na kurs, tylko do jakiejś prostej pracy, pieniążki i doświadczenie się przydadzą :) Piszesz całkiem normalnie (tylko po co tyle wielokropków), więc musisz być też normalnie inteligentna, a do matmy trzeba podejścia i poczucia że rozwiązanie każdego zadania jest świetne. Z pasją o wiele łatwiej się uczyć. Co do chłopaka, to tak bywa niezależnie od innych kolei losu.

Gość gość
Dziękuję bardzo :) Robie teraz też praktyki w firmie, ale są bezpłatne. Zajmuję się papierkową robotą, grafikami itd. Chodzi mi o ten papier, że mam jakieś doświadczenie, a są to takie godziny, że do normalnej pracy również moglabym iść:)

Gość gość
Ważne że się starasz, a jak patrzę po ludziach to wymiękają ci, którzy nie próbują.