Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochote

Polecane posty

Gość gość
Dobry wieczor :D Nie skomentuje Twojego postu :D Chcesz mnie zdenerwowac?:D Jeszcze mi kot potrzebny w łozku, zebym rana nie doczekała :(

Gość mariusz25l
Nic Ci nie zrobi, doczekasz rana. Obudzisz się, przeciągniesz a później jeszcze będziesz głaskać kotka za uszami :P Żeby głośno mruczał ;) Czarnego chcesz na szczęście czy w innym kolorze ? :P

Gość gość
Chce zielonego kota :D

Gość mariusz25l
No i nie chcę Cię zdenerować tylko chcę abyś polubiła mojego kotka :P I tak go polubisz jak tylko wejdzie Ci na ręce :D Po spodniach się wdrapie albo po gołych nogach swoimi pazurkami :P

Gość mariusz25l
Dobra, pomalujemy go na zielono ;) To będzie Pan Zielonka ;) Takie imię będzie miał. Tak wymyśliłem :P

Gość mariusz25l
Turysta do bacy: - Ile kosztuje ten pies? - Sto milionów.. - Przecież nikt go nie kupi.. Po pewnym czasie turysta do bacy: - Sprzedaliście psa? - Tak. Za dwa koty po 50 milionów.

Gość mariusz25l
Jasio na lekcji polskiego odmienia rzeczownik „kot” przez przypadki: - Mianownik: kot - Dopełniacz: kota - Celownik: kotu - Biernik: kota - Narzędnik: z kotem - Miejscownik: o kocie - Wołacz: kici kici!

Gość mariusz25l
Dwie kobiety i facet zbiegli z więzienia. Uciekali wiele kilometrów, aż wreszcie zobaczyli stodołę z sianem. Nie mieli sił dalej uciekać, więc postanowili ukryć się w sianie i odpocząć. Kiedy wdrapali się na samą górę, znaleźli trzy puste worki. Pomyśleli, że schowają się do worków dla lepszego kamuflażu. Godzinę później przybyli ich śladem więzienni strażnicy. Kapitan rozkazał jednemu wejść na górę i przeszukać siano. - No i co? Co tam widzisz? – krzyknął kapitan. - Nic szczególnego. Siano i trzy worki – odpowiedział strażnik. - Sprawdź, co jest w tych workach – polecił kapitan. Strażnik kopnął pierwszy worek w którym była pierwsza kobieta i usłyszał: - Hau! Hau! Pomyślał chwilę i odkrzyknął kapitanowi: - W pierwszym jest pies. Potem kopnął drugi worek, w którym chowała się druga kobieta i usłyszał: - Miau! Miau! - W drugim jest kot – zawołał do kapitana. Następnie kopnął worek, w którym siedział facet. Nic – cisza. Kopnął jeszcze raz. Znowu nic – cisza. Kopnął trzeci raz, aż usłyszał zniecierpliwiony głos: - Ziemniaczki!!! Ziemniaczki!!!

Gość gość
Ale mnie koty nie lubia :D powaznie :D

Gość mariusz25l
Mój Cię pokocha ;) Zobaczysz jak będzie mruczał na sam Twój widok ;)

Gość gość
Dobra,dobra :D Niech bedzie, ja tez go pokocham :D jak nie bedzie sie do mnie zblizał :P

Gość mariusz25l
Będzie się zbliżał jak Twój niedobry piesek będzie go ganiał. Wtedy kotek będzie wskakiwał Ci na kolana, żeby poczuc się bezpiecznie ;) One potrzebują tego. Zobacz jak w drodze ewolucji nauczyły się być czujne. Wystarczy klasnąć w dłonie a one w powietrzu łapami biegną :P Znaczy się uciekają :(

Gość mariusz25l
Albo wiem wrócę z powortem do tego co było wcześniej. Zamiast "Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" będę Cię witał " kotkuuuuuuuuuuuuuuuuuu" ;) Kasia kotku :P

Gość gość
Akurat "kotku" ładnie brzmi :D Ok, niech bedzie, bede go glaskac :D

Gość mariusz25l
Ale za uchem trzeba go głaskać aby głośno mruczał ;)

Gość mariusz25l
Kasia, ja zmykam. Późno sie robi :( Heh ... muszę zmienić pracę przez Ciebie :P Dobranoc, kolorowych snów ;) A opowiadałaś wczoraj przed snem swoemu Jasiowi ( mi ) historyjkę na dobranoc ? Ja Ci opowiedziałem ;) Dziś mogę Ci zaśpiewać kołysankę :P

Gość gość
No, ta Twoja praca jest troche mało wygodna :D A tak powaznie to w lato tez tak wczesnie chodzisz spac?:) Taaak, dzis chce kołysanke :D Dobranoc:*

Gość mariusz25l
No, w lato też :( Dobrze ale Ty też mnie kołysaj przed swoim snem :D Zaśpiewam Ci i uśniech, popatrzę chwilę jak słodko śpisz a później wezmę kota pod kołdrę i też pójdę spać :P Dobranoc ;) Lecę :(

Gość mariusz25l
uśniech = uśniesz * Do jutra :P ;)

Gość gość
Dzień dobry Mariusz:-)

Gość mariusz25l
Witaj koootttku kasiuuu :-)

Gość gość
Ja mam kota czarnego między udami pychotka.

Gość gość
Daj pogłaszcze tego kotka

Gość gość
Dzien dobry słonce -to ja :D :*

Gość mariusz25l
Dobry wieczór Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) Dobry wieczór podszywy :D No w końcu !!! Są i podszywy, no wreszcie :D Jednak nie jest to wyjątkowy temat. Zawsze miałem podszywy i tym razem też. Jak ja się cieszę :D Ubarwiacie dyskusję, dajecie powiew świeżości, spontanu, rozśmieszacie ale czasem nudzicie. Starajcie się aby nie nudzić :P "Daj pogłaszczę tego kotka" - to miałem ja napisać a nie Kasia. Nie zmieniłeś sobie nicka gapo :P

tez mam kotki.. dwa bialo czarne, ale nie kazdemu daja sie poglaskac. moj osobisty kotek tez nie lubi jak go byle kto glaszcze.. zaraz tlucze pazurami po pysku 😴

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej