Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochote

Polecane posty

Gość mariusz25l
W końcu 7 strona. Można normalnie pisać :P

Gość gość
Chwila przerwy przez 7 strone :D Nie, ale mam meza :D od dzis :D a co?:D

Gość mariusz25l
Kasia ;) Ale to nie chcesz narazie mieć czy czekasz sobie spokojnie na właściwy model ? ;)

Gość gość
Czekam spokojnie :) A Ty?

Gość mariusz25l
Też czekam choć źle mi z tym. Wolałbym być w związku. Wtedy wszystko lepiej się układa. Życie staje się kolorowe a nie tylko czarno białe ;)

Gość gość
Moje zycie nie jest czarno biale :D albo mi sie tak wydaje.. Bo bywaly zwiazki takie, ktore nie byly kolorowe :) no i dlatego jestem samotna miedzy innymi :) Chociaz czasem brakuje mi kogos do kogo moglabym sie przytulic, kto by mi przygotowal sniadanie i pyszna herbatke, kto by mi powiedzial dwa piekne slowa:D ale czy sie doczekam? W dzisiejszych czasach faceci chca tylko brac, a nie dawac :P

Gość mariusz25l
Nie prawda. Moim zdaniem to kobiety chcą tylko brać. I tak przyjdzie czas na i na Ciebie i na mnie. No chyba nie będziemy raczej sami :D Ja potrafiłbym dużo zrobić dla kogoś ale musiałbym mieć pewność, że ktoś to uszanuje czy doceni. Nie musi się specjalnie rewanżować jak nie chce ale żeby chociaż umiała być szczera ze mną. Bez tego nie ma co nawet zaczynać.

Gość gość
Dla mnie tez szczerosc jest na pierwszym miejscu, albo i na drugim.. bo na pierwszym jest szacunek. :) Jezeli mnie facet od poczatku nie szanuje to jaki ma to sens?:D A szczerosc na drugim miejscu, bo.. czasem lubie sklamac :D Oczywiscie takie malutkie klamstewka toleruje, kiedy wiem, ze gdy powiem prawde, nastepne pytania moga byc meczace dla mnie. Np. -Wiesz, kupilam bluzke, z promocji :D Kiedy wiem,ze beda pytania.. "masz 50 bluzek, na co Ci kolejna i to tyle pieniedzy? Moglabys wydac na cos innego.. ":D Oj tam, jestem kobieta..

Gość mariusz25l
Takie kłamstewka to niech sobie już tam będą. Droczyć się też jest fajnie. Lubię tak i to bardzo :P Każdy może znaleźć sobie fajną drugą połówkę ;) Czasem trzeba cierpliwości ... Idę spać już Kasia. Jutro rano muszę wstać. Dobranoc ;) Też śpijmy razem dziś. Wczoraj tak dobrze nam było :D

Gość gość
Juz uciekasz?:( No szkoda :( Ok, spijmy razem :D dzisiaj ja przytule Ciebie od tylu :D i bede szeptac Ci do uszka swinstewka :D Przy mnie na pewno sie wyspisz :P

Gość mariusz25l
Haha :D Kasia a jednak poprzedniej nocy wyspałem się wyśmienicie ;) Gdy rano wstałem nie miałem slipów na sobie. Dziwna sprawa :P No i niedziela. Jutro zaczynamy swoje ciężkie tygodnie :( Buziaki kotku ;)

Gość gość
Tak, jutro juz poniedzialek.. niech ta niedziela trwa w nieskonczonosc :D Uuuuu... faktycznie dziwna sprawa :D Buziaki ;* Mis :)

Gość mariusz25l
Ale bym Cię zabrał gdzieś :D Tak wyskoczyć razem, pobyć ze sobą ;) Idę sobie Mam Talent obejrzę, wczoraj nie oglądałem :P Słońce wyszło, odrazu lepiej człowiek się czuje ;)

Gość gość
Miłego ogladania :) Gdzie chciałbys mnie zabrac?:D Dzis jest piekny dzien na spacer :)

Gość mariusz25l
Mogłoby być jeszcze cieplej, wtedy poszlibyśmy na spacer ;) Ale gdzieś do wesołego miasteczka chciałbym Cię wziąć :D Tak aby jedno i drugie szczęśliwe było :D A w tygodniu będziesz miała trochę czasu, żeby tu zajrzeć ? Chociaż na chwilę :( Jesteś super :D

Gość gość
Oczywiscie, na pewno znajde chwile :D kto wie, moze i nawet w godzinach pracy jak nuda mnie złapie :P Do wesołego miasteczka?:D Lubie takie przeboje :D chce isc na najstraszniejsza karuzele.. ale czy nie jest za zimno na takie atrakcje?:D Dopiero sie wyleczyłam z choroby:P :D

Gość mariusz25l
Przeziębiona byłaś ? :( Na jesieni to łatwo coś złapać :P A w pracy co robisz, że tak możesz w internecie siedzieć ? :D W sumie to kiedyś też tak miałem w poprzedniej. Ja to nie wiem czy mógłbym na karuzelę wsiąść :D Mogłoby mi być niedobrze później :D A może tylko tak myślę ;)

Gość mariusz25l
Kasia a skąd jesteś ? ;)

Gość gość
Południe Polski :D Hmm.. gdzie pracuje? W fajnej pracy takiej :D - Nie pytaj mnie o takie rzeczy na forum :D Ja sie wesołego miasteczka nie boje :D ale jakbym juz miała skakac z jakiejkolwiek wysokosci to bym nie skoczyła :D

Gość mariusz25l
Kasia, ja wiem. Powinniśmy na jakieś gg przynajmniej przejść albo na kamerki :D Albo na telefon. Ale nie wiem czy warto. Ty gdzieś z dołu mapy, ja ze środka. Szkoda kurcze :( Chciałbym Cię poznać tak bliżej ;) Brakuje takich dziewczyn jak Ty :( Jak już mielibyśmy swoje telefony to ja znając życie za bardzo bym się zaangażował. Ja jakoś tak mam. Przyzwyczajam się do ludzi. Wczoraj z rana jak tylko wstałem musiałem wejść na kafe dla Ciebie, dziś z rana też pierwsza rzecz o której pomyślałem to co mi wczoraj na koniec napisałaś :D Jak bym Cię teraz przytulił to już bym nie puścił wcale chyba :D Skakać możesz - zawsze Cię złapię ;) Kasia :D Uwielbiam mówić do Ciebie po imieniu ;) Kasia, Kasia ;) Tak słodko :D

Gość gość
Mowisz,ze nie warto?:P To mozemy zostac tutaj :) Nie widze problemu :) Ciesze sie,ze podoba Ci sie moje imie :D Hmm.. brakuje takich dziewczyn jak ja?:D A coz ja moge miec w sobie tak fajnego, po wymienieniu ze soba paru komentarzy na forum kafeterii i to do tego erotycznym :D

Gość mariusz25l
Nie to, że nie warto ale nigdy do tej pory nie decydowałem się na związki na odległość ani też nigdy takie znajomości nie trwały długo. Nie znaczy to, że ta znajomość nie może być wyjątkiem ;) Wystarczy, że oboje weźniemy urlop w tym samym czasie i wszystko :D A to, że to forum erotyczne to nic nie znaczy. Tak w ogóle to stał się mały cud :D Ja już Ci o tym pisałem, że na erotyczne nie wchodzę ale na ogólne. Na kafeterię trafiłem z 6 lat temu i to właśnie na erotyczne forum. Byłem na nim z tydzień a w pewnym momencie zorientowałem się, że są jeszcze inne działy. Wtedy trafiłem na ogólny i od tamtego czasu zawsze byłem tylko na ogólnym. Tak więc na erotyczne trafiłem po raz pierwszy od kilku lat ! Sam nie wiem czemu. Tak coś mnie tchnęło z ciekawości. Zobaczyłem temat " mam ochotę" , myślę sobie : No ja też mam :D I tak napisałem do Ciebie. Gdybym miał dziewczynę to bym nie napisał a być może nie miałbym nawet czasu na kafe albo i ochoty. W Tobie wyjątkowe jest to, że robisz dużo emotek ;) To świetnie bo widać, że są w Tobie jakieś emocje. Mówisz i żyjesz tym co mówisz :D Nie patrzysz w punkt głosząc regułki, nie stoisz jak kołek tylko taki spontan ;) Piszemy trzeci dzień a ja nawet nie starałem się Ciebie sobą zainteresować. Mógłbym starać się czymś zaimponować albo nawijać makaron na uszy abyś się nie nudziła. Ty mimo to nie olałaś mnie ;) Gadaliśmy o d***e marynie a jednak można było miło spędzić czas ;) Najbardziej w dziewczynach nie lubię takiego wyrachowania. Tak jak to ujęłaś, że każdy w związku chce tylko brać a sam z siebie nie daje nic. Ty narzekasz na facetów, ja na dziewczyny a prawda jest gdzieś tam po środku :P Tobie ciężko jest to zarzucić, dlatego ta moja słabość do Ciebie :D Nigdy nie szczędzę komplementów i jak się z Tobą rozmawia to tak się serducho raduje, że człowiek sam płynie ;) Moglibyśmy się położyć teraz spać a usnęlibyśmy o północy bo musiałbym Ci nasłodzić najpierw aż by Ci niedobrze było :D No fajna dziewczyna z Ciebie, to się czuje też czasami. Kiedyś jak z kimś pisałem na ogólnym to w pewnym momencie ktoś się mnie zapytał : Umarł Ci ktoś bliski ? Przeczytałem 2 razy bo zdziwiło mnie to pytanie. Nie a skąd to pytanie ? Czuję dobrą aurę wokół Ciebie :D Nie dopytywałem tej osoby skąd takie przemyślenia bo zielony jest w takich tematach ale z Tobą gdy zacząłem pisać to już po 3 może 4-tym poście wiedziałem, że tuzinkowa to Ty nie jesteś ;) Masz rację, że czekasz sobie na odpowiedniego faceta bo szkoda by było abyś trafiła na byle co. Wybieraj, przebieraj ... co Ci tam pasuje :D Nawet gdybym był złym chłopcem to Ciebie akurat na pewno nigdy bym nie skrzywdził. Nie sposób :P Trochę się rozpisałem ale trzeba było zrobić normę na dziś :D Jakoś tak mijaliśmy się chyba, duże odstępy w czasie między odpowiedziami :( Buziaki Kasia ;) Jestem przekonany, że w realu bylibyśmy conajmniej dobrymi przyjaciółmi :D

Gość mariusz25l
Wow wypracowanie na całą stronę mi wyszło :D Myślałem, że tego mniej będzie :D Gdybym rozpoczynał jakiś temat i tyle napisał to nikomu nie chciałoby się czytać :P

Gość gość
Faktycznie :D Litanie miałam do przeczytania, dotrwałam do konca i musze przyznac,ze nawet miło sie to czytało :D Zartuje, lubie takie długie wiadomosci :D Mozesz mi pisac tylko takie litanie :* Tylko tyle w tym komentarzu jest odniesien, ze połowe zapomniałam i wszystko mi sie wymieszało :D Wiec odpisze ogolnie: Dzieki bardzo :* Ps. Wspolny urlop? I jak bys go widział?:D

Gość mariusz25l
A wczoraj jak poszedłem spać to spałem z misiem :D Dłuższy czas tak robię. Poprzytulam się do niego i dopiero mogę usnąć. Inaczej nie usnę :D To chyba znak, że samotność za bardzo mi dokucza. Najlepiej byłoby trafić na miłość, tą taką już prawdziwą, szczerą, na amen ;) Dojrzałem do tego, potrafiłbym zadbać o związek :P No i gdy już tulę sobie misia to o kimś myślę ( wyobrażam sobie dziewczynę która jest tym misiem ). No i wczoraj tak sobie o Tobie myślałem :D Myślałem o brunetce. Dziś wiem, żeby myśleć o czarnulce :D Jeszcze tylko kolor oczu mi zdradź bo to bardzo ważneeee ! :D:D Fotki nie wymagam bo sam nie mam teraz jakiej Ci podesłać :P Kasia :D Rozbraja mnie to imię :D Łatwo jest cieszyć się tym imieniem :D Gdybym Cię spotkał to bym do Ciebie podbiegł i krzyknął : Kasia :D Nie żadne : kotku, miś i inne tylko właśnie Kasia :D Ale ja głupi jestem :D:D

Gość mariusz25l
Tu już jest wiele możliwości z tym urlopem. Jeśli to ja miałbym do Ciebie przyjechać to Ty miałabyś więcej inicjatywy :P Mam na Śląsku rodzinę. W Żorach, w Jastrzębiu i Rybniku. Dawno tam nie byłem. Przy okazji mógłbym ich odwiedzić. No ale jeśli już to na pewno nie w najbliższym czasie. Pewnie mieszkasz z rodzicami. Nie byłbym mile widziany jako gość na kilka dni :D Myślę, że warto narazie ze sobą pogadać ;) Może przetrwa to na tyle długo, że pojawi się jakaś więź między nami a los przeznaczy nas ku sobie :D Wtedy nie będziemy nawet myśleć jak będziemy chcieli spędzić czas. Wtedy poprostu będziemy cieszyć się sobą ;) Wezmę urlop, przyjadę do Ciebie i nie wrócę :D Z miłości człowiek traci głowę i potrafi robić różne szaleństwa :D Wybrałbym się i na koniec świata z takiego powodu ;) Idę się kąpać Kasia i na kolację ;) Jutro rano muszę wstać. Zajrzę tu jeszcze za godzinkę gdzieś tak ;) Buziaki Kasiaaaaaaa :D

Gość gość
Cyniku nie wiem jak Ty ale ja jestem pod wrażeniem :D P

Gość mariusz25l
Nie wiem czy przypadkiem my nie kończymy 7 strony :P Napiszę kilka wypowiedzi aby przejść na 8 :D

Gość mariusz25l
Kawał Ci napiszę :P Jedzie dwóch wariatów rowerami. Nagle jeden z nich się zatrzymuje i spuszcza sobie powietrze z kół. Co Ty robisz głupku ??? 😡 Siodełko mam za wysoko :P ZA chwilę drugi wykręca sobie siodełko i kierownicę i zamienia je miejscami. A Ty co robisz głupku ??? 😡 Wracam do domu ! Nie będę z Tobą głupku jechał :P