Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wybaczyliscie swojej zonie lub mezowi,

Polecane posty

Gość gość

czy da sie zyc i zapomniec zle wyskoki meza czy zony? i jak sobie z tym poradziliscie?

Gość gość
ja wybaczylam zdrade ale nie docenił tego

Gość gość
ja wybaczylam zdrade mezowi. z poczatku chcialam odejsc, prubowalam, staralam sie, ale nie umialam bez niego. bylam smutna bardziej ze swiadomosci, ze spedze zycie bez niego niz z tego ze mnie zdradzil. zdrade wybaczylam nie dlatego zeby z nim zyc tylko po to aby nie pielegnowac nienawisci w swoim sercu, bo takiego czlowieka jak ja zniszczylo by to. zwiazek i nasze relacje normowaly sie ok dwoch lat. po tym przezylismy jeszcze pare nieszczesc, wspierajac sie nawzajem, ktore nas do siebie jeszcze bardziej zblizyly. teraz jestem najcudowniejsza zona na swiecie, a on najwspanialszym mezem, a z tego co bylo kiedys potrafimy nawet zartowac. wiem ze wiele osob zaraz zacznie mnie wysmiewac i obrazac. ale wbijam w to. przez cale zycie nawet nie przypuszczalam, ze bedzie mi tak dobrze i bede tak szczesliwa jak teraz:) zycze wam wszystkiego dobrego:)

Gość gość
zazdroszcze bo też tak chciałam ale on i tak odszedł teraz jestem sama 5 lat i nie potrafie żyć ,jestem ciągle smutna,ale musze żyć dla dzieci

Gość gość
jak raz zdradzil, zdradzi i nastepny i nie wierzcie jezeli zapewnia albo go nie przylapalyscie :O bo w tym wlasnie tkwi roznica po dowiedzeniu sie o zdradzie: nastepna skuteczniej ukrywa :O

Gość gość
Nie, bo nie jestem tępą dziunia , ktora wszystko wybacza swojemu misiaczkowi. Mam swoj honor...

Gość gość
do 20.42 a ja ci szczerze wspolczuje, ale wydaje mi sie ze (blagam tylko sie nie obraz, chce dobrze) troche myslenie wyloczylas. jezeli facet najpierw zdradza a potem do kochanki odchodzi to za czym ty tesknisz? za nim czy za tym co razem przezyliscie? rozumiem, ze bylo cudownie, rozumiem ze czesto sie usmiechalas, ze czulas power nawet gdy bylas wykonczona kiedy tylko on byl przy tobie, ale potem on cie poprostu olal. jak by moj odszedl do innej to nie byl by juz tak wspanialy w moich oczach, ale on sie wrecz zalamal i to zanim ja sie o tym wszystkim dowiedzialam. przestan myslec o swoim, jak potrzeba idz do specjalisty. tak dlugo jak bedziesz zgoszkniala, cierpiaca i smutna tak dlugo prawdopodobnie bedziesz sama. sama powiedz, ziazala bys sie z kims kto by cie dolowal i smucil? xxx do wiekszosci: zgadzam sie ze wiekszosc facetow jak raz zdradzi to potem beda robic to samo (kobiety zreszta tez) i obstawiam ze to jakies 97% przypadkow. ale zdarzaja sie jakis procent ludzi, ktorzy po prostu sie gubia, zapetlaja, pomyla. w koncu jestesmy tylko ludzmi. dlaczego w akcie nienawisci mamy niszczyc cos tak pieknego i uskrzydlajacego jak milosc, skoro kazdy z nas ma mozliwosc i prawo wybaczyc?

Gość gość
maz wyrwal mi po pijaku wlosy z glowy, wybaczylam ,ale nie zapomnialam

Gość gość
zależy co rozumiesz przez "zły wyskok". Zdrady bym nie wybaczyła, brzydzi mnie patrzenie na ludzi którzy tak traktują partnerów, nawet znajomości z takimi typkami ucinam.

Gość gość
wybaczyłam mu imprezę w strip clubie z paniami tylko w skąpych majtkach wijącymi się wokól rur i chodzącymi kolo facetów z wielkimi cyckami na wierzchu, podając drinki były o 15 cm od ich twarzy :O on mi wybaczył całowanie się z obcym facetem na babskiej imprezie kilka miesięcy poźniej to było z pol roku temu razem 8 lat, dziecko 2 lata

Gość gość
Mojej zonie wykipiało kiedys mleko, długo musiała szorować kuchenkę. Wybaczyłem

Gość gość
zeby tylko mleko mozna bylo wybaczyc:-P