Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pan młody w jeansach ?

Polecane posty

Gość gość

czy spotkał się ktoś z Was z taką sytuacją, że Pan Młody był w jeansach (ciemnych) i marynarce?? Mój narzeczony wygląda jak debil w garniturze :/ Widzi to on i widzę to ja :/ Nie pasuje mu taki ubiór po prostu. Jest tragedia! Masakra! Wpadłam na pomysł ubrania "na sportowo" tym bardziej że ślub jest cywilny i bez standardowego wesela. Ale boję się trochę reakcji gości.

Gość gość
Nie no trochę niezbyt... Ja bym o takim pomyślała że biedny pewnie nie stać go na garnitur... Ale ja też mam ten problem bo mojego narzeczonego tez nie wyobrazam sobie w garniturze

Gość gość
bo do chamów z wiochy nie pasują garnitury - niech założy waciak i gumowce

Gość gość
A ja myślę że jesteś chamem i nerwusem bo nie potrafisz kulturalnie odpowiedzieć na grzecznie zadane pytanie pytanie :)

Byłam na takim ślubie. I powiem Ci - a raczej napiszę ;) - że Młody wyglądał naprawdę super! Nie patrz na ludzi, co powiedzą. To wasz dzień. I to wy decydujecie, jak się ubrać. A tym bardziej, jak narzeczonemu nie pasuje garnitur.

Gość gość
w tym momencie jest taki wybór garniturów, że na 100% dobierzecie odpowiedni, wystarczy tylko chcieć, są też garnitury w stylu "sportowym", więc szukajcie, a znajdziecie

Gość gość
nie znam faceta, który by źle wyglądał w garniturze, może przymierza niewłaściwie dla swojej sylwetki? z jednej strony- po co się przejmować innymi, ale z drugiej- ślub to bardzo uroczysta chwila i warto ją podkreślić eleganckim strojem, chyba że Ty się ubierzesz w podobnym stylu

Gość gość
no tak, spamerskie g00wno to rozwiązanie każdego problemu :o jakim trzeba być idiotą, żeby odkopać temat sprzed miesięcy dla żałosnej reklamy jakiegoś szajsu?