Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mając 27 lat i takie cv mam szanse na prace

Polecane posty

Gość gość

moje cv wygląda tak: wykształcenie 2014-2015 studia podyplomowe przygotowanie pedagogiczne 2013-2014 studia podyplomowe rachunkowość 2006-2011 studia mgr administracja doświadczenie zawodowe 2006-2007 - staż pracownik administracyjny (12 mcy) 2008-2009 - staż pomoc księgowa (10 mcy) 2009-2010 - zastępstwo kadrowa ( 10 mcy) 2010-2011 - zastępstwo referent ds płac (9 mcy) Dodatkowe kwalifikacje - prawo jazdy kat b -kurs kadry-płace -kurs księgowość komputerowa -kurs fakturowania i tracę nadzieję na pracę bo od 3 lat jestem bezrobotna :( a znajome po średniej siedzą na stołkach w urzędach.

Gość gość
możesz mieć problem tak jak ja, bo mam lukę w datach, bo też ciężko z robotą i nikt nie patrzy, że w tym czasie studiowałam :/ witaj po prostu w klubie, też widzę bez znajomości?:)

Gość gość
tak bez znajomości :(, nigdzie nie mogę się zahaczyć nawet na głupie zlecenie. bo już nie mam statusu studenta/ucznia, albo orzeczenia o niepełnosprawności eh co za życie :( a znajomi po średniej siedzą w urzędach na stanowiskach bo ciocia albo mama załatwiła.

Gość gość
u mnie to samo, wszędzie same rodziny, osoby ledwo ze średnim, pocieszające jest to, że nie jesteśmy jedyne, wiele osób boryka się z podobnym problemem :( taki urok naszego kraju

Gość Ciocia Dobra Rada mm
W jakimś małym biurze księgowym szanse na pewno masz. A teraz kilka słów o mnie żebyśmy lepiej się poznali i zrozumieli. Podczas porodu nie bylam nacinana ale i tak peklam. Zostalam jednak dobrze zszyta i teraz nie mam żadnego dyskomfortu.