Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość martaa

chłopak miał rację?

Polecane posty

Gość gość martaa

Chodzę z chlopakiem który mieszka 100 km.ode mnie ale studiuje w moim miescie i mieszka tu w akademiku.W ostatni weekend zaprosil mnie do siebie żebym poznala jego rodziców i mlodsza siostrę.Okazali sie wspanialymi i wesolymi ludźmi,ciepło mnie przyjęli,jestem jego pierwsza dziewczyna.Gdy zrobilo sie późno,czyli po godz.22 zaczęliśmy sie szykować do snu,dostałam swój pokój.Wykąpałam sie ale jakos nie chciało mi sie spać.Wszyscy juz spali bo w pokojach ciemno.Położyłam sie do łóżka i czytałam gazetę ktora leżała na ławie.Po kilkunastu minutach wchodzi mój chłopak i pyta "CO TY ROBISZ?"Odpowiedziałam z uśmiechem że nie chce mi sie spać i czytam.A on na to" ALE TAK NIE WYPADA!GASZE ŚWIATŁO"No i zgasił zostawiając mnie osłupiałą.Zrobilo mi sie przykro..Gdy opowiedziałam to moim rodzicom to oni również byli zdziwieni.Czy chłopak postąpił właściwie?Jakie jest Wasze zdanie?

Yyy, może mają jakąś zasadę w domu, że po którejś godzinie wszędzie mają być zgaszone światła, ale to mógł Ci to wcześniej powiedzieć...

Gość gość
lol :D nie wypada, ile wy macie lat?? :)

Gość gość martynaa
23 ja i on.

Gość gość
hehe, zabawnie :) ale nic nie poradze, bo sama tego nie rozumiem :D :P

Gość gość
Tak było w dawnych czasach że nie wypada siedzieć przy świetle gościowi gdy domownicy śpią.Może rodzice kazali mu zwrócić Ci uwagę?