Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 30 letni facet odchodzi od kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Odszedł ode mnie mezczyzna w wieku 30 lat a ja jestem w ciąży. Bardzo sie cieszył owszem bal sie rownież ale odszedł w momencie kiedy powiedzial o tym swoim rodzicom , którzy nie akceptowali mnie i widziałam ich raz w życiu . Nie akceptowali bo nie byłam np. bogata choc oni sami też nie są ludzmi bogatymi. Dlaczego tak postąpił .

Gość gość
A jak długo byliście razem?

Gość gość
Prawie 2 lata mieszkalismy ze soba 5 miesiecy.

Gość gość
bo z niego kawal c***y .

Gość gość
Pewnie się przestraszył. Nie dorósł do roli ojca

Gość gość
Tak bardzo bym chciała zeby wrocił ale on jest pod takim wpływem rodzicow ze watpie by wrócił

Gość gość
Rozumiem ze sie wystraszył ale on zawsze miał złych doradcow niestety i jest wpłyowy

Gość gość
To nie facet a pustak.

Gość gość
Teraz podobno leczy sie u psychologa i nadal ma swoich doradcow obok siebie .

Gość gość
Nie potrafie sie z tym pogodzic

Gość gość
dziewczynka czy chłopczyk? masz gotowe imiona dla dzieciaka? :)

Gość gość
Dlaczego zaszlas z nim w ciaze?

Gość gość
Nie bo to 2 miesiac uciekł po tygodniu swieza sprawa i łzy.

Gość gość
Wpadka ale i on i ja chcielismy miec dzieci w przyszłosci ze sa my na prawde bardzo sie kochaliśmy i nie były to tylko słowa.

Gość iZizu
Wpadka-sratka :D Nie udało sie usidlić chłopa ? Ma mądrych starych ...

Gość gość
Ja wcale nie chcialam go usidlic za pomoca dziecka nigdy

Gość gość
Wiem, że będzie ci ciężko, bo kobieta w ciąży potrzebuje wyjątkowego wsparcia ale może tak będzie lepiej po tym co napisałaś. Wygląda na to, że twój partner znajduje się pod silnym wpływem swoich rodziców. Bardzo możliwe, że pod ich naciskiem odszedł od ciebie. Nie denerwuj się teraz. Pomysł o maleństwie. Po co ci taki niedojrzały tatuś. Od odpowiedzialności i tak nie ucieknie. A ty postaraj się teraz żyć spokojnie, kiedyś spotkasz kogoś, kto będzie dobrym mężem i wspaniałym ojcem. Trzymaj się ciepło

Gość gość
Jest mi bardzo ciezko nigdy nie sadziłam ze zostane samotna matka nie wiem czym sobie na to zasłużyłam . Gdzies w glebi duszy mam nadzieje ze on otrzasnie sie i wroci ale przeciez wtedy musialby zerwac kontakt z rodzicami a tego nie jest w stanie zrobic .

Gość gość
On ma 30 lat a Ty ile masz lat? Ja Ci napiszę jak to było, tylko sie nie obraź. Ty byłaś dla niego tylko do seksu, panna do łóżka, a jak zaszłaś w ciążę to zrobiło się za poważnie i ru\chacz się przestraszył i zwiał, bo on chciał tylko ru\chać, a nie być mężem i ojcem. Niestety trafiłaś na faceta kompletne zero. Nie masz za kim płakać. Poza tym nawet ślubu nie mieliście. Dla mnie to skrajna głupota robić sobie dziecko z kimś kto nie jest mężem, tak to się potem kończy. Myślałaś może że jak wpadniesz to Ci się oświadczy a tu kupa... Mogłaś się dobrze zabezpieczać, pilnować żeby palant zakładał gumki. No a jak się dawałaś posuwać bez zabezpieczenia to niestety tak to się kończy.

Gość gość
Wiem ze on ktoregos dnia bedzie tego bardzo załował że juz załuje i szczerze jest mi go żal ze nie potrafi sie uwolnic od wpływu innych ludzi

Gość gość
On na bank już nie wróci więc się nie łudź. Od razu widać że to kompletny śmieć. Nie ma więc co bujać w obłokach że on nagle dozna oświecenia i wróci do Ciebie. Nie chciałaś zostać samotną matką... niestety teraz coraz więcej samotnych matek. Takie chore czasy. Faceci chcą teraz tylko ru\chać a nie się wiązać na stałe.

Gość gość
Ja mam 31 Ja nie myslalam ze jak wpadnie to mi sie oswiadczy to on o tym myslał.

Gość gość
Nie broń tego idioty, proszę Cię... On żałuje? Biedaczek pod wpływem rodziców? Hahaha, po prostu on Cie już nie chciał, nie chciał ciężarnej i dziecka, bo on chciał tylko mieć pannę do łózka bez zobowiązań, a nie zakładać rodzinę.

Gość gość
A mieszkasz sama czy u rodziny? Stać Cię na dziecko?

Gość gość
Ale cieszył sie robil plany , zakupy z myslą o mnie i o dzieciątku ja nadal uwazam ze to jego rodzice wywarli na niego tak ogromny wpływ.

Gość gość
jasne. tylko fakt, ze 30-letni mezczyzna POZWOLIL im wywrzec na siebie tak duzy wplyw i ZOSTAWIL PARTNERKE W CIAZY, czyli w okresie, w ktorym najbardziej potrzebuje wsparcia swiadczy o tym, ze jest KOMPLETNYM ZEREM.

Gość gość
Sama wyprowadził sie i poza rzeczami osobistymi nic nie wziął . Mysląc logiicznie nie nie stać mnie na dziecko .

Gość gość
Ale masz swoje mieszkanie tak? skoro piszesz że wyprowadził sie od Ciebie.

Gość gość
Ja nadal nie moge uwierzyc w to ze dorosły czlowiek moze byc pod tak duzym wpływem rodzicow ale pracuje z ojcem matka na pare dni przed jego odejsciem pytala sie czy on ja kocha wiec wychodzi na to ze rodzice maja ogromny wpływ .

Gość gość
Nie chciałas byc samotna matka ? To trzeba było sie dobrze zabezpieczać . A co wy piszecie , ze zaraz znajdzie meza i tatusia dla dziecka ? Poczytajcie sobie co chłopy piszą o samotnych matkach i o wychowywaniu nie swoich " bękartów " Taa , zaraz sie kolejka ustawi ... Jak jednej sie ułoży to dziesięciu sie nie ułoży ... Masz 31 lat to i desperacja była ..