Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurde nie lubie ludzi i jestem niesszczesliwa jak musze ich widywac na codzien

Polecane posty

Gość gość

jesli pracujecie w domu, jestescie najszczesliwszymi ludzmi na swiecie:o

Gość gość
,

Gość gość
ja też, najbardziej nie lubię tłumów w komunikacji i kolejek w sklepach...w pracy jakoś sobie z tym radzę...a jeszcze wmawia się nam, ze za mało ludzi się rodzi :(...

Gość gość
jeżeli inni ludzie to problem, udaj się do psychiatry :D

Gość gość
Ja też nie lubię i mam poważne powody, by ich nie lubić.

Gość gość
mam sie udac do psychiatry bo mecza mnie glupie ploty z ktorych slynie wiekszosc kobiet? mam isc do psychiatry bo wkurzaja mnie przepychajacy sie do autobusu ludzie? mam isc do psychiatry bo wiekszosc ludzi jest chamska, wredna, zlosliwa, zawistna, zazdroszczaca sasiadowi auta, domu, mam isc do psychiatry ? To pojde ale swiata on nie zmieni:/

Gość gość
a gdzie pracujesz autorko?

Gość gość
przeciez wiekszosc ludzi to idioci co za 5 zlotych honoru sie pozbedą bez gadania:o i co tu niby lubic?

Gość gość
Mam tak samo, marzy mi sie praca bez ludzi

Gość gość
wkurzaja mnie baby w urzedach-tak baby nie kobiety :o wkurza mnie to, że jadąc gdziekolwiek nie mam szans zaparkowac!! samochod jest mi potrzebny bo po wypadku utykam na jedna noge i nie daje rady isc z autobusu 2 km do miejsca docelowego, ale uważam,że samochodow na ulicach jest ZA DUZO!! Wygodne spoleczenstwo, paniusie w autkach na szpilkach, szpanerzy w bmkach, za duzego tego.

Gość gość
generalnie o to chodzi, że ludzi jest za dużo

Gość gość
raczej chodzi o to, że zanikła zyczliwosc miedzy ludzmi, a miasto przypomnia dzungle, gdzie przetrwa najsilniejszy

Gość gość
ludzie sa wredni, opryskliwi, liczy sie tylko kasa i to ile kto tej kasy ma zreszta widzicie, ze nawet sławny Roman Polanski unika kary dzieki slawie i pieniadzom, szaraczka polaczka juz dawno by wsadzili. pieniadze sa najwaznisjsze

Gość gość
psychiatra nie zmieni świata, może tylko twoje podejście, ty nie lubisz innych, a oni ciebie... takie życie, pogódź się

Gość gość
Ja ludzi lubiłam, co im nie przeszkodzilo, żeby mnie krzywdzic.

Gość gość
też nie lubię świata, pieprzony rząd zdołował mnie całkowicie, już 6 rok nie dostaję ani grosza podwyżki, pracuję za jałmużnę a nie mam możliwości pójścia do innej pracy bo mam 55 lat, w tym 35 lat pracy za 1400 zł netto, biorę pożyczki aby nie zdechnąć z głodu, odbieram po potraceniach 1100 zł a mam 1400 zł netto, jak tu żyć , pracuję w jednym z p**********hj powiatowych sanepidów, jak ja nienawidzę bolka, kraju itp. tłumacze moim dzieciom, że mają dbać tylko i wyłącznie o siebie, nic nie robić dla kraju, bo nie warto, ja byłam uczciwa i co mam, wegetację, a pieprzony bolek obiecywał, ze my na dole będziemy żyli jak ludzie, JAK JA NIENAWIDZIĘ TEGO KRAJU, RZĄDU, NEI IDĘ NA GLOSOWANIE, HUJ Z TAKIM KRAJEM, syn ostatnio wspomniał, że walczył by o kraj, tak jak jego śp. dziadkowie, ostro z nim dyskutowałam, że niech tego nie robi, zabiera swoją rodzinę w spokojne miejsce i ma gdzieś ten krajjjjjjjjjjj

Gość gość
moja mama cale zycie pracuje jako kasjerka, ciezko i uczciwie a emerytury dostanie 900 zlotych bo juz jej zus wyliczyl, nie da sie zyc za to

Gość gość
,

Gość gość
zniszczyli nas , precz z takim krajem, nienawidze go

Gość gość
wyjechalabym za granice jakbym byla mlodsza i zdrowsza teraz tylko czekac na koniec w biedzie, ponizeniu