Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Piję mleko z cynamonem i cukrem na chłodny jesienny wieczór

Polecane posty

Gość gość
Zamiast cukru na drugi raz wlej miód, bedzie lepsze w smaku :P

Gość
Biedna jesteś taka samotna że aż musisz pisać na kafeterii o takich pierdołach ? :( Znajdz sobie faceta i jemu opowiadaj o tym co robisz, a nie zaśmiecasz kafeterię bo nas to g****o obchodzi.

Gość gość
hahahahaha :D

Gość gość
up

A kto ci powiedział brudasko, że samotna? :classic_cool: No tak, ty codziennie spotykasz się ze swoimi znajomymi i cię analnie zapylają tak aż twój czekoladowy bęben cię pobolewa :D

Aaa, haha, przypomniało mi się, że ty prosilaś na erotycznym o wspólną masturbację, bo masz duże potrzeby. Co, brakuje porządnego chłopa, ale nikt charnucha nie chce :D taką hipokrytkę to tylko pier/dolnąć w łeb i patrzeć czy żyje jeszcze.

Oj, teraz doczytałam :) Hmm a wcześniej mówiłaś, ze mam na pewno wiecej niż 25 :D

Gość Miej serce i patrzaj w serce
Noblesa Jesteś wewnętrznie rozdarta, nieuporządkowana, niespójna, bo nie masz Boga w sercu. Miliony ludzi zawiodły się, myśląc, że ułuda tego świata uczyni ich szczęśliwymi, życiowo spełnionymi. A tymczasem tylko Bóg może dać szczęście nieopisane, tylko Stwórca, który zna nas lepiej niż my sami siebie. Dlaczego brniesz tam, gdzie nie ma Boga, tam gdzie ludzkie wielkie nieszczęście. Radość i pokój serca odnajdziesz tylko w Bogu.

Gość
Aaa, haha, przypomniało mi się, że ty prosilaś na erotycznym o wspólną masturbację, bo masz duże potrzeby. Co, brakuje porządnego chłopa, ale nikt charnucha nie chce smiech.gif taką hipokrytkę to tylko pier/dolnąć w łeb i patrzeć czy żyje jeszcze. x nie martw się o mnie :) nie miałam seksu przez tydzień bo rozstałam się z chłopakiem, ale długo nie cieszyłam się samotnością :D

Gość
Co, brakuje porządnego chłopa, ale nikt charnucha nie chce smiech.gif haha nawet nie wiesz jacy faceci są zakłamani. Dużo facetów jest rasistami, ale dotyczy to tylko czarnych mężczyzn.Ja i moja jedna koleżanka też czarna (bardziej ode mnie )możemy przebierać w facetach.Zawsze miałam bardzo duże powodzenie :)

Gość
Noblesa dziś Ahaaa taki wyskok, jasne małpeczko smiech.gif nie wiem czy wyskok bo nie analizuje co moge tu pisać , a co nie. Mam gdzieś to co o mnie tutaj myślą :)

Może i tak, ale seks z czekoladką to tylko na jeden raz jako przygoda, niczego poważnego się nie spodziewaj. Normalny facet na taką dziką małpę się nie spojrzy :classic_cool:

Gość
hmm mimo młodego wieku miałam jeden poważny( i pewnie trwał by dłużej gdyby nie jego p******y charakter) więc nie zgadzam się z tobą. Ale faceci w większości to świnie i szukają dziewczyn głównie do o seksu nie ważne czy jest czarna czy biała :)

Gość
noblesssa dziś dobre to mleko, moj sasiad arab zlal mi sie do niego\ wtf:O jak ja nie znosze tych debilów, którzy się podszywają. Zeby to chociaż było śmieszne :O

Gość gość
nie wiem jak polki moją krzyzować sie z czarnuchami a pózniej w polsce wychowywać czarne dzieci, niech spiertalają do nigerii

Gość
Noblesa wczoraj Uff, a ja myślałam, że to ty się podszywalaś smiech.gif haha jestem zbyt leniwa żeby zakładać następne konto :D zresztą nie bawi mnie podszywanie się.

Gość gość
*mogą

Ja nie mogłabym być z czarnym facetem bo ma brzydkie palce, zewnątrz ciemne, a pod spodem jasne..

Gość
kwestia gustu. Ja np nie mogłabym być z Azjatą

widzicie dziewczyny jednak potraficie ze soba ladnie rozmawiac jak chcecie :D

Gość gość
poszukaj sobie czarnego faceta, białych zostaw białym kobietom