Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierząca praktykująca

Seks i dziecko bez ślubu to głęboka patologia

Polecane posty

Gość gość
do tego (na pewno faceta) co pokpiwa ze w trakcie porodu slubny powinien lezec krzyzem w kosciele modlac sie o sczesliwe rozwiazanie.to jest smieszne, ale jesli za to w trakcie porodu idzie opijac narodziny dziecka i zjawia sie po fakcie urzniety jak swinia to juz calkiem normalna sprawa.Chcialabym takiego slubnego ktory by sie modlil, powaznie, skoro w inny sposob pomoc nie moze, daje to co ma i to sie powinno cenic

Gość gość
katolicy i muzulmanie to najgorsza zaraza tego swiata

Gość taka oto ja
Szlag mbie trafia jak takie bredbie zslysze kosciol coraz bardziej przypomina tylko i wylacznie skupisko starych bab i dewot ktore chodza tylko na ploty. Powiem tak ja sama przestalam chodzic do kosciola po tym jak ksiadz bezposrednio mi powiedzial ze slub koscielny to jest nic ze nadal zyje w grzechu to co ze chodze z dziecmi do kosciola i do spowiedzi ale do komuni nie moge. No wedle nich lepsze malzenstwo koscielne gdzie facet chleje bije i poniza a w niedz do komuni i. W pierwszej lawce siedzi a ja chociaz z cala rodz chodze to jestem ta zla.mimo tego swoje dzieci ochrzcilan kiedys same zdecydyuja co dalej chociaz ostatnio coraz bardziej mysle ze to nie ma sensu otoz chce dzieci naucYc ze sie do kosciola chodzi i ok idziemy co niedziele. Teraz sie przeprowadzilismy kosciol inny i nie uwierzycie ide na msze a na ogloszeniach ksiad czyta kto ile dal nazwiskami. Potem sie dowiedzialam ze ksiadz mowi w jaka niedziele jaka ulica daje w koperte a potem nawziskami kto dal i ile a kto nie. Jawnie wysmiewam taki kosciol.

Gość gość
seks i dzieci przed ślubem to grzech i patologia, ale każdy ma prawo sobie układać życie w taki sposób jak mu się podoba jeżeli nie krzywdzi innych.

Gość MyChAs
wierząca praktykujaca:! gdzies Ty sie uchowala? dziecko to cud! i nie jest istotne czy zostało poczęte w zwiazku małzenskim czy nie! a seks przed slubem nie jest niczym zlym. Ty jestes i chyba juz zostaniesz wieczna dziewica bo jaki facet chcialby choc paluszkiem tyknac taka ograniczona babke jak Ty? Ty jestes taka głeboka patologia:D zyjesz w innym swiecie:D

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcesz usłyszeć jak jęczy albo jak mam mokro ? Mam na imię Martyna i 21 lat, moją fotkę znajdziesz na http://sextelefon.top/ .Musisz do mnie zadzwonić i wtedy się zabawimy tak na maxa że tryśniesz gorąca spermą .